En butik hvor det kræver et geni at…
En butik hvor det kræver et geni at beherske kaos. har besøgt denne butik flere gange med samme oplevelse. en ufremkommelig rodet butik hvor kundeservice er ikke eksisterende. sidste gang jeg besøgte butikken var med formål at købe helt nyt udstyr til ny trollingbåd. alt incl stænger hjul endegrej elektronik.en decideret sur K------ som de andre gange som er umulig at snakke med. rabat er indiskutabelt trods jeg fremviser at varen (i dette tilfælde fiskehjul og downrigger) kunne anskaffes med få klik på nettet med en besparelse på ca 5000 kr for identiske produkter
men at jeg helst ville samle mine køb et sted. dette pissede den i forvejen præmenstruelle kvinde endnu mere af. det skal siges at jeg havde budgetteret med et køb i omegnen af 60.000 kontant så mnit bedste råd er hold jer langt væk fra denne rodebutik med direkte inkompetent og ligegyldigt personale skulle i alligevel bevæge jer ind i denne jungle af rod og kaos vil jeg anbefale man enten bærer gps for at finde ud og eller give stamina til programmet sporløs