HP El-service Anmeldelser 17

2,3

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

HP el-service blev grundlagt den 1. april 1984 under navnet Mammen El-Service I/S. I de første år blev kundekredsen stille og roligt opbygget med vægten lagt på landbrug og private kunder i Mammen området og i 1989 var vi oppe på 10 medarbejdere. I 1996 fik vi vokseværk og oprettede bl.a. vores køleafdeling samt en afdeling i Hammel. Vi har gennem forskellige opkøb hen over årene styrket både vores privatkunde-, men bestemt også vores erhvervskundeandel. Vi dækker dermed også et større geografisk område, som kontinuerligt udvider sig. Hos HP el-service har vi i alle årene stræbt efter at yde god service og god kvalitet. Vi er stolte af vores håndværk og ønsker hele tiden at forbedre os samt at kunne udføre en bredere vifte af forskellige større opgaver. I den forbindelse blev vores køleafdeling ISO 9001 certificeret i juli 2010. Endnu to arbejdsområder er blevet ISO 9001 certificeret nemlig ABA i 2012 (personcertificering) og El-termografi i 2014. HP el-service beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Skidt service og 0 respekt for andres tid

Det har været en meget ærgerlig oplevelse med HP EL. Aftalen er ikke blevet overholdt og så får man stukket en faktura i hånden, der er langt over det man har aftalt på forhånd.

Der skulle rettes op på en installation i køkkenet og aftalen var, at prisen skulle holdes under 10.000kr. Da der simpelthen ikke var råd til mere.
Det var intet problem for HP EL, da materialerne også allerede var indkøbt af mig, pånær 3 stikkontakter og pærer til 8 spots.

Vi blev enige om, at det var en dags arbejde (de bruger selvfølgelig 2, da de dukker sent op), og han ville kunne klare det for under 10.000kr.

Til slut får jeg så sendt en regning på 14.300kr. Og han har faktureret mig for 2 personers arbejdsløn, hvilket heller ikke var en del af aftalen, at der skulle faktureres for 2 personer. Derudover kommer de 2 timer for sent begge dage, uden at give mig nogen information om dette.

Alt i alt en skidt service, firmaet overholder ikke sine aftaler. Selvom man tilbyder at skrive tingene ned og sende dem tegninger på det man gerne vil have lavet, således at der ikke sker misforståelser, så får man at vide, at de har styr på tingene…

Derudover ingen respekt for andres tid, de tillader sig at møde op når de har lyst, uden at give nogen form at advarsel.

29. januar 2024

Kvalitets håndværk

Jeg har brugt HP El til flere forskellige opgaver lige fra at trække nye ledninger i gammelt hus og få alt til at fungere mere hensigtsmæssigt, montere nye spots i eksisterende loft, lave lys til flere spots i carport, montere nye stik og meget mere. Arbejdet er altid udført omhyggeligt og med stor kvalitet. Jeg kan absolut anbefale HP El.

26. marts 2022

Opgaven total misforstået

Opgaven total misforstået - kunne aldrig drømme om at hyre dette firma igen. Det er som om de ikke kunne skele og få øje på opgaven eller var det nu med vilje for at tjene flere penge?

31. december 2021

Fantastisk service

Fantastisk service . 24-12-2019 Vi ringede kl 7.30 kl 8 var elektrikeren her . Vores komfur virkede ikke og vi havde ingen vand . Det så sort ud med juleaften 😰 vandet fik vi hurtigt styr på , men ikke komfuret . Men så ringede elektrikeren hjem til mester , der var ingen brugte på lager , men han tilbød med det samme at vi kunne låne et nyt . Det kalder jeg SERVICE , det skal siges at efter at have installeret låne komfuret , fik han en lys ide ,så virkede vores eget igen , så blev de byttet rundt igen , julen var reddet . Tusind tak for en fantastisk service. Venlig hilsen og godt nytår Leif Petersen Sall

30. december 2019

Rigtig god oplevelse

Har købt vaskemaskine hos HP elservice, på alle måder en rigtig god oplevelse. Rigtig god og hurtig hjælp samt flot montage af vaskemaskine og sæbedispenser under skabet.

29. april 2019

Kan klart anbefales.

Har brugt HP El-service i forbindelse med en tilbygning. HP El-service har været seriøse hele vejen igennem forløbet. Svaret hurtigt på henvendelser, meget kort ventetid og meget fornuftig pris. Kan helt klart anbefale HP El-service.

28. februar 2019

Har fået monteret en varmepumpe

Har fået monteret en varmepumpe, samt trukket internet kabel rundt i huset. Mødte op på aftalte tid, og ringede senere hen for at sikre sig at vi var enige om montagen. Kommer hjem til et rent hus med varm garage og internet. Kan klart anbefales!

8. februar 2018

Fuld tilfredshed

Jeg havde en super god oplevelse med dette firma. Havde problemer med et produkt, hvorefter en dygtig medarbejder hurtigt og effektivt kunne hjælpe. Er fuldt ud tilfreds med service, både fra montør og fra den administrative side. Absolut anbefalelsesværdigt!

21. maj 2017

Fup-firma, der fakturerer for service, der ikke er udført og dokumenteret lyver om forløbet efterfølgende!

Vi købte hus til overtagelse d. 1. april. Første gang vi skulle benytte opvaskemaskinen, fejlede den med en fejl i display, der indikerede, at den ikke kunne komme af med vandet. Vi forsøgte at genstarte programmet nogle gange, og forsøgte rensning af afløbsrør uden nogen ændring. Derefter ringede vi til HP-elservice.dk, da ansvaret jo tilfalder husets sælger, og vi derfor ikke ønskede selv at forsøge en løsning, der måske kun afhjælper det midlertidig.

Vi sætter dem ind i ovenstående situation, og de tilbyder at vi evt. kan prøve at snakke med en tekniker. Vi ringer derfor til ham.

Da vi snakker med teknikeren, indikerer han at det nok er pumpen, der skal skiftes. Og at det er ganske dyrt, at få det gjort. Men at det også kan være noget, der har sat sig fat i pumpen. Han informerer derfor om, at han er nødt til at komme ud og kigge på det.

Dagen efter kommer de forbi. Teknikeren sætter programmet i gang, og maskinen skyller ud, som den skal. Han indikerer, at maskinen evt. er blevet nulstillet, da den godt kan blive ved med at fejle indtil dette er sket. Det kan f.eks. ske ved at man slukker helt for strømmen i 15 minutter. Da han ikke kan reproducere fejlen, råder han os til at gøre dette, hvis programmet går i stå igen senere.

Efterfølgende får vi tilsendt en regning på "Reparation af opvaskemaskine/kan ikke komme af med vandet. Maskine var ok." Regningen lyder på knap 600kr.

Jeg har efterfølgende haft følgende kommunikation med firmaet (Firmaets ejer):

Hej.
Hvad har i forestillet jer, at jeg skal gøre med en regning, der konstaterer, at maskinen er ok? I har selv fået tilsendt et foto af fejlen i displayet, hvilket ret entydigt indikerer, at den ikke var ok.
Kan i fortælle mig, hvordan jeg har fået for 600kr. service af jer, når det ville have taget 2 minutter i telefonen for jeres tekniker, at foreslå at jeg forsøgte at gestarte maskinen på relæet? Og hvis det stadig var et problem, kunne jeg ringe og booke en tekniker til at komme og rense pumpen eller udskifte den, hvis det var det, der skulle til? I stedet for får jeg indikeret, at det nok er pumpen, der skal udskiftes. Og at i er nødt til at komme ud og se på den. Hvorefter i konstaterer at "Maskinen er ok." på fakturaen, som jeg så kan sende videre til sælger. Som jo naturligvis gerne vil betale for en tekniker, som har været ude at kigge på deres forhenværende opvaskemaskine, "som var ok".
Nu er jeg jo endnu ikke bekendt med, hvordan tingene foregår herude på landet. Men det er åbenbart ganske anderledes end i Århus, hvor jeg kommer fra. Der hjælper vi kunderne på kvalificeret vis, uden at forsøge at trække penge ud af dem for ingenting.
Det er en om'er venner... Hvis i ønsker betaling for de to minutter, det ville have taget i telefonen, at bede mig prøve at genstarte maskinen på relæet, så synes jeg i skal sende en ny faktura, som afspejler denne service. Den anden faktura skulle vist have været sendt til en af de lokale landmænd, eller?
Jeg hører gerne nærmere med et forslag til, hvad vi gør herfra...

Hej
Som du selv skriver var der en fejl på maskinen, vi fik dig til at resætte maskinen uden held.
Det er normalt ikke dyrt at få skiftet en pumpe ca. ca. 1000 kr + moms.
Hvad du skal gøre ved fakturaen, er der kun en ting, at betale for den ydelse du har fået. Eller sende den til sælger af huset.
Hver gang vi bare ringer til vores It koster det pr. min. ( Boyum It Århus)
Vi havde fortalt dig på telefon hvordan man resætter.
Vi kan ikke i vores glaskugle se, hvad der er galt med din maskine, vi havde prøvet at hjælpe dig i telefon.
Hvor langt er man ude på landet når der er 25 km fra Århus?
Jeg har selv kørt garanti service i Århus i 10 år, fra 1986 til 1996, der var vores start gebyr 750 kr. + moms.
Kan du have en god dag.

Hej Ib.
Jeg tror ikke du læste eller forstod min beskrivelse af forløbet. Som det også står angivet i beskrivelsen er jeg på intet tidspunkt telefonisk blevet gjort opmærksom på, at man kunne forsøge at nulstille maskinen. Var det sket, havde der jo ikke været brug for, at i kom forbi, for at konstatere at "Alt var ok". Maskinen havde ikke været forsøgt reset på relæet, da i kom forbi, da det eneste jeg fik at vide af teknikeren telefonisk var, at det nok var pumpen, der skulle skiftes. Om han havde set dette i en glaskugle, ved jeg ikke... Men hvor vidt dette er "at forsøge at hjælpe telefonisk", er der vel ikke meget tvivl om, eller? Og vi forklarede ham endda helt specifikt, at det, vi havde forsøgt, var at rense afløbsslangerne og starte programmet op igen.
Men jeg er da glad for, at du indikerer, at din tekniker burde have fortalt mig at maskinen kunne forsøges nulstillet. Det indikerer jo klart, at problemet er teknikerens manglende forsøg på afhjælpning telefonisk. Hvilket i jo iflg. din email gør/bør gøre...
Som sagt har jeg ikke noget problem med, at vi afregner for den ydelse, som vi har fået. Og skal vi gøre det på minut-basis, som i gør med jeres IT selskab, så kan det jo ikke koste meget for de få minutter, det tager at informere mig telefonisk om at nulstille maskinen (læs: Du må kunne komme med et mere konstruktivt forslag til en løsning, end den du har foreslået i din email?)
Jeg afventer yderligere info fra dig i forhåbning om, at dit forslag til en løsning beror på misforståelse af min beskrivelse af forløbet. Og så synes jeg da, at du skal tage kontakt til den tekniker, som jeg blev omstillet til. Det lyder ikke til, at du overhovedet har snakket med ham omkring, hvad der (ikke) er forsøgt telefonisk.
Hører jeg ikke fra dig, eller kan vi ikke blive enige om en civiliseret og rimelig løsning for begge parter, vil jeg efterfølgende konsultere forbrugerklagenævnet omkring det videre forløb. Samt påbegynde distribution af information vedr. sagen til Google-anmeldelse, Trustpilot, Facebook osv., for at undgå at andre kommer til at stå i den samme situation...

Hej
Som du selv skriver har i selv genstartet opvasker, det kan kun ske hvis du resætter maskinen, som der står i brugsanvisningen og på knappen på opvasker.
Vi har prøvet at hjælpe dig pr. telefon, uden du selv kunne få det at virke.
Vi har kørt ca. 60 km og brugt tid på at montøren har afhjulpet jeres problem.
1 time koster 470 kr. + moms
Jeg har talt med montøren inden jeg skrev retur til dig, ( første gang), ham bekræfter det samme som jeg oplever.

Hej igen.
Vi tager den lige en ekstra gang for Prins Knud!
VI HAR IKKE PÅ NOGET TIDSPUNKT HAFT GENSTARTET MASKINEN! Vi har haft genstartet PROGRAMMET! Præcist som det står ALLE de steder, hvor det er beskrevet i nedenstående emails! Genstartet programmet som i "STARTET PROGRAMMET OP IGEN"! Det kan man gøre ved at klikke "Ok" i displayet! Som vi også har informeret ud om, og som det også står beskrevet nedenfor! Er det bevidst at du bliver ved med at "misforstå" det ellers mangler du forklaring på, hvad forskellen er på en "maskine" og et "program"???
Og er du helt sikker på, at det er den rigtige tekniker du har fat i? Ham vi snakkede med i telefonen er ikke den samme som ham der var ude og kigge på problemet iflg. tidligere udtalelser fra jeres receptionist.
Ham der var ude ved os er helt klar over, at det første vi hørte til genstart af maskinen på relæet, var da han informerede om det! Og hvis begge dine medarbejdere påstår noget andet, så er det jo nok fordi der er en vis interessekonflikt i, at chefen står og forespørger personen selv, om han har gjort sit arbejde ordentligt, tror du ikke??
I har ikke gjort noget som helst for at informere eller hjælpe i telefonen! Og det er præcist det, der er problemet! I stedet fabler i om pumpe der skal skiftes, og fortæller at i er nødt til at komme ud og kigge på maskine! Tror du ikke jeg ville have forsøgt at genstarte opvaskeren, hvis jeg havde fået besked på dette???

Hej.
For at få sagen helt på den rene.
Du ringer til vores kontordame, hun kan ikke svare, så derfor omstiller hun dit opkald til mig, jeg forsøger at få dig til at resette maskinen, du siger at det ikke lykkes.
Så aftaler vi at jeg sender en montør, for så må der jo være noget andet i vejen, Du siger også at det er den tidligere ejer at huset der skal betale og at i ikke vil vente på at f svar fra dem.
Jeg sender anden tekniker og har får resat maskinen, der er i dag ingen fejl på maskinen.
I din første mail bekræfter du at der er en fejl i maskinen og jeg prøvede at hjælpe dig.
Derfor set jeg den her sag som afsluttet herfra.

Hej igen.
Vil det sige at det var dig, som jeg snakkede med telefonen? Og at du nu sidder og lyver mig direkte op i ansigtet, omkring at du skulle have sagt at maskinen skulle nulstilles og at vi gjorde det, hvorefter jeg sagde til dig at det ikke hjalp???
Hahahahaha... Ja det ændrer jo betydeligt på sagen!
Tror du ikke normale mennesker arbejder, på det tidspunkt, hvor man kan få fat i jeres receptionist? Jeg stod naturligvis på mit arbejde, da jeg ringede og snakkede med dig! Hvordan vil du forklare, at jeg skulle have forsøgt det, og jeg fortalte dig, at det ikke virkede? Vil du ændre din forklaring nu og sende en kreditnota eller skal jeg bare sende de her emails direkte videre til forbrugerklagenævnet og Kontant, og offentliggøre dem over hele internettet? Det rabler sgu for dig, mand...

Ejeren har efterfølgende indikeret at han holder 100% fast ved hans løgnehistorie (dokumenteret med tid/sted for opringning i telefonlog), og vil ikke gøre mere. Bemærk i øvrigt at det ikke er første gang, firmaet har forsøgt at lyve sig fra deres ansvar (se nedenstående).

Firmaets navn herinde på TrustPilot er i øvrigt pludselig blevet til "Sportspartner", hvilket det IKKE var inden ovenstående email korrespondance! Alene sådan et stunt vidner jo om total mangel på moral fra firmaets/ejerens side...

Fantastisk måde at drive forretning på, og super håndtering af sagen! (Ironi kan forekomme)

HOLD JER SÅ LANGT VÆK SOM MULIGT FRA DETTE FUPFIRMA!

9. maj 2017
HP El-service-logo

Besvarelse fra HP El-service

Hej Jacob,

I henhold til vores tidligere dialog, så mener vi fortsat at din kritik er uberettiget.

- Du ringer da du oplever problemer med din opvaskemaskine. Beskrivelsen går på at maskinen viser en fejlkode og ikke kan pumpe vand ud.
- Vi forsøger at rådgive dig via telefon, heriblandt vejledning vedr. rensning af filter og pumpe, samt resætte/nulstilling af maskinen.
- Rådgivningen har efter dit udsagn ikke nogen effekt, og vi bliver derfor enige om at sende en tekniker ud.
- Da vores teknikeren ankommer er der ingen fejlmeddelelse på maskinen, og I foretager sammen 2 test-vask.
- Der er fortsat ingen fejl at spore, så for en sikkerhedsskyld vælger vores tekniker at gøre maskinen spændingsløs, ved at slå relæet fra og dermed resætte/nulstille maskinen
- I samråd med dig konstaterer vi, at der - trods tidligere udsagn - ikke er nogle fejl at spore.
- Vi aftaler, at afslutte sagen og se tiden an.

Vi forventer jo selvfølgelig, som enhver anden virksomhed, at få betaling for udkørsel og service.

Vedr. kritik for ændring af firmanavn på Trustpilot:

Vi har indtil nu ikke haft en virksomhedsprofil her på Trustpilot, og derfor har Trustpilot selv oprettet siden på baggrund af adressen på vores Hammel-afdeling, som tidligere var Skræddergryden 39A, 8450 Hammel (nu Industrivej 5D, 8450 Hammel).
I forbindelse med adresseændringen har Trustpilot opdateret navnet med firmaet på vores gamle adresse - altså ikke en ændring vi selv har foretaget.

Vi mener at din kritik er uberettiget, og synes at det er beklageligt at vores mail korrespondance optræder i redigeret form.

Med Venlig Hilsen
Ib Aarup
HP el-service, Indehaver

Fantastisk hjælp

Der er styr på det hele, og der er ikke det som ikke kan lade sig gøre!
fuldt ud tilfreds med HP-elservice.

Kan kun anbefales til andre

18. juli 2016

Stol IKKE på en aftale med dette firma.

Ringede til HP El-service i Bjerringbro 5. juni ca kl 8 om morgenen.

Jeg spurgte, om jeg kunne være så heldig, at de havde tid til at komme og skabe overblik ifm med ombygning. Kort efter ringede de tilbage og svarede, at det kunne de godt, men de vidste dog ikke hvornår.

Jeg svarede, at det var super-fint og gav mit eget samt min kones tlf-nummer, i tilfælde af, at jeg var ude at køre.

Ca kl 12.10 ringer jeg for at høre, hvordan det så ud.
"Han har været der, men der var ingen hjemme, og han har også ringet til dig."

Jeg svarede, at vi var hjemme og at jeg ingen mistede opkald havde.
Medarbejderen fra HP fastholdt hændelsesforløbet, og vi afsluttede samtalen.

For en ordens skyld kiggede jeg efter i tlf. efter mistede opkald og ringede til HP igen og fortalte det.
Medarbejderen fastholdt trods min forklaring, at hun stolede på sin kollega.
Jeg svarede, at jeg kun ringede for deres skyld ofr at de kunne få styr på det, da jeg ikke ville benytte firmaet igen.

Jeg bhavde en virkelig dårlig oplevelse af ikke at blive hørt og/eller stolet på, på trods af, jeg kunne bevise, jeg talte sandt.

8. juli 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)