1. Erhvervsservices

Alt til den professionelle fotograf. Hos os går du ikke forgæves, hvad enten du skal have kameraer, film, flshgeneratorer, softboxes mm.

4,2

God

Kenair luft Spray - bedste på markedet

Venter siden 2.april på mit produkt kenair spray og kontakter kundeservice og chat . Jeg ved da det har været påske men alligevel ventet siden den 2.april og til nu. Håber den er fremme inden jul. Dog imellemtiden fået lovning på den skulle komme hurtigst muligt - god kunde service - mange tak

11. april 2023
HOTHER-logo

Besvarelse fra HOTHER

Vi beklager forsinkelsen, men vi havde påskeferie fra d. 1. april til og med d. 11.april, og dermed lukket i 3 arbejdsdage. Alle indgåede i perioden bliver afsendt i dag, første arbejdsdag efter påske. 😀 Påsken varer heldigvis ikke til jul.

Mega god service

Mega god service

Jeg har bestilt ringlys fra dem 2 gange og det har virket flere år til perfektion

Nu manglede jeg en ny strømforsyning og det er de også behjælpelige med

Jeg kan varmt anbefale den hjemmeside jeg er meget begejstret

16. juni 2022

Fik varerne efter 2 hverdage.

Fik varerne efter 2 hverdage.

Der er dog en udfordring med at man ikke kan regne med om tingene er på lager eller ej.

Det er også ret irriterende at man ikke får noget information undervejs. Det kunne være rart med følgende:
- Mail når ordren er afsendt
- Tracking Nummer på pakke.

16. marts 2021

Fin handel

Jeg har modtaget mine varer inden for 4 dage og jeg er tilfreds. Lidt bedre mulighed for at følge hvor ens varer er, ville have givet den sidste stjerne.

18. december 2020

Købte en ring light med stativ.Nu her…

Købte en ring light med stativ.Nu her præcis 2år efter var lampen ved at brænde hele min lejlighed ned! Lampen har ikke engang været brugt mere end 20 timer sammenlagt på de to år. Så at der allerede går ild i lampen, lige præcis når garantien udløber, viser jo bare at det er noget billig Kina skrammel jeg har købt til overpris!

15. september 2020

Min allerstørste anbefalelse herfra.

Min allerstørste anbefalelse herfra.
1. Ringer ind til Hother og får en rigtig god, kompetent rådgivning, der tager sig ud i mine behov og hvad der vil passe bedst hertil.
2. Bestiller eftermiddag igår.
3. Modtager formiddag i dag.
4. Produktet er i rigtig god kvalitet, og er fuldstændig et pletskud i forhold til hvad jeg havde brug for!
Jeg takker og bukker for en ud over det sædvanlige service og oplevelse!

22. august 2019

Super oplevelse

Super oplevelse. Første gang vi handler her bestilte igår eftermiddags og varen er fremme her til formiddag 💥💥👍👍 så fedt.

25. oktober 2018

Kanon god service. nem og overskuelig hjemmeside

Jeg ved ikke om Hother er forholdsvis en ny firma? for jeg har aldrig nogensinde hørt om dem før, indtil jeg tilfældigvis, takket være (Pricerunner) krydsede min veje med dem. Jeg ledte nemlig efter en god og billig Greenscreen til min lille Studio. Jeg fandt varen, bestilte det, og havde det i mine hænder 2 dage efter. Jeg kan ikke andet end og være glad og tilfreds med servicen. Stor varme anbefalinger herfra

Mvh
Jasmin Huskic

15. marts 2018

Ikke en professionel service

Jeg købte et UV filter igennem Hother, da det var på over 50 % tilbud, og derfor nede i en konkurrencedygtig pris med andre leverandører. Pakken blev leveret inden for rimelig tid (3 arbejdsdage), men de havde sendt et forkert UV filter (SLIM-udgaven af det bestilte filter). Jeg skrev derfor til dem, at de havde sendt det forkerte, men de afviste de og rettede deres hjemmeside til inden for få minutter efter min mail, så der stod at det var SLIM-filteret de solgte. De tilbød mig endda, et dårligere filter (uden MRC-belægning) mod en merpris. Jeg blev derfor nød til at skrive til ledelsen, at jeg ønskede at handlen skulle gå tilbage.
Handlen er nu gået retur, men jeg står tilbage med omkostningerne for at sende pakken tilbage. Absolut ikke anbefalingsværdig på nogen måde.

1. december 2010