Jeg bestilte Tapas til 16 personer, og det var bare SÅ lækkert og godt. Fint anrettet og med lækker smag over hele linien. Jeg kommer igen. Tak for dejlig imødekommenhed og tak for lækker mad.
Vrissen betjening ved mindesammenkomst Der blev holdt mindesammenkomst på Hotel Thisted efter min fars begravelse. Der var 2 tjenere: en ung mandlig og en ældre kvindelig. Den kvindelige tjener... Se mere
Sikke en dejlig oplevelse! Vi havde booket en enkelt nat og fik et lækkert værelse. Stor dejlig seng, en rigtig dobbeltseng uden revne i midten - det får man ellers aldrig nogen steder! Lækkert badevæ... Se mere
Et fantastisk gammelt købstads-hotel i centrum af byen.Hyggelige, store værelssr, m.2 stole, dobbeltseng m. fortræffelig, høj madras. Fik med venner hjærtelig, munter velkomst. Dejlig mad. Smukke loka... Se mere
Hyggeligt familiehotel centralt beliggende i Thisted midtby, tæt på banegården, gågader og byen park Christiansgave, samt den hyggelige lystbådehavn. Hotellets restaurant er kendt lokalt for mad af høj kvalitet, veltilberedt af lokale råvarer og med et tvist fra det Italienske. Åbent for frokost alle hverdage. Mandag-lørdag tilbydes en spændende aften a la carte og ligeledes ugens menu. Hotellet har 30 værelser i hovedbygningen, samt 9 topmoderne superior værelser i ny værelsesfløj. Alle værelser er med eget bad og fri wifi. Hotel Thisted ligger centralt midt i Thy og er en god base for udflugter og oplevelser i den smukke natur i Nationalpark Thy. Besøg Cold Hawai surfernes paradis, de små autentiske fiskerbyer Klitmøller, Stenbjerg, Vorupør og Hanstholm, Vindmølletestcenteret i Østerild, Thy Lejren, Museer, Thy Rock og mange andre kulturelle tilbud. Der er ikke langt til oplevelser...
Frederiksgade 16, 7700, Thisted, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
En fredag aften i januar 2022ville vi bruge et gavekort på 700 kr som vi fik til vores sølvbrylluppet 22/7 -2020 . Jeg opdagede at den kun var gyldig et år , så altså 6 md for gammel. Vi kom derud , den unge mand i receptionen sagde at det gik nok da der jo havde været coronalukket i perioden. Vi fik et bord , men efter ca 10 min kom ejeren og sagde at vi ikke kunne bruge gavekortet og de ikke havde haft lukket i perioden,så vi måtte gå derfra uden mad , de har jo fået pengene så de havde jo ikke mistet noget . Så alt i alt er vi meget skuffede over behandlingen .

Besvarelse fra Hotel Thisted
I forbindelse med en privat sammenkomst i Thisted overnattede vi den 7. oktober 2021 på Hotel Thisted. Vi have booket det fineste værelse (kr. 1.398/nat) for at få et luksuriøst ophold. Da vi ankom, var der 26 graders varme på værelset, opvarmet med gulvvarme. Vi bad om assistance til at regulere termostaten, og chefen selv kom og ”skruede ned” til vores ønskede 19 grader. Vi tog herefter afsted kl. 18 til vores aftale og var tilbage kl. 1.30. På værelset var stadig 26 grader og receptionen var ikke bemandet. Vi ønskede ikke at sove for åben havedør i stueetagen, så vi fik en varm, ganske rædselsfuld nat med stadig 26 grader. Vi reklamerede over dette til receptionisten om morgenen, der bare kunne beklage. Efterfølgende har vi skrevet frem og tilbage med hotellet, idet vi synes de burde give en kompensation af en eller anden art. Hotellet har afslået helt at kompensere os. De har bemærket, at det tager tid for gulvvarme at regulere temperaturen, at der ikke var noget galt med anlægget og ”når der skrues op eller ned, kræves der en anelse tålmodighed...” Chefen ”regulerede” temperaturen kl. 18; vi forlod værelset kl. 10 næste dag. I alt 16 timer hvor temperaturen var den samme og hvor vi ikke rørte ved termostaten. Vi synes vores tålmodighed har strakt sig lang ud over en anelse.
Vi havde booket et værelse, der prismæssigt ligger meget højt (også i forhold til standard og beliggenhed), med deraf forventning om en rigtig god nattesøvn – det blev slet ikke indfriet.

2 dages ophold
Et rigtigt dejlig og hyggelig hotel med en god atmosfære midt i Thisted by, tæt ved alle faciliteter. Muliglighed for parkering lige overfor hotel. Hotellet bar præg af at der var styr på alt, serviceminded personale, god og lækker morgenbuffet, der manglede ikke noget, utrolig lækker 3 retters menu.
Kan meget varmt anbefales.
Lone og Claus vær. 29

Besvarelse fra Hotel Thisted
Helt fantastisk sted. Flot betjening og super køkken. Kan kun anbefales til alle.

Fantastisk oplevelse.
Værtinde er fuldstændig unik🌞🌞

Besvarelse fra Hotel Thisted
Et af de bedste hoteloplevelser jeg nogen sinde har haft.
En så fantastisk, god og venlig service skal man lede længe efter.
Jeg ringer om aftenen 15min før receptionen lukker og informerer om at vi ikke kan nå at tjekke ind før de lukker. -Ingen problem de lægger bare nøglerne ud i nøgle skabet.
Jeg spørger ind til hvor tidligt vi kan få morgenmad. Det tidspunkt er så for sent for os så jeg informerer om at de ikke behøver at lave noget til os.
Jeg får så 20min senere en sms fra hotel-mutter om at hun syntes ikke vi skulle gå uden mad, så hun havde pakket en morgenmads pakke til os hver som stod på vores værelser. (Husk: dette er efter hotellet officielt har lukket)
Der ud over er det pæne, rene, store værelser, med rimeligt badeværelse og en lille “entré”
Godt vandtryk og masser af varmt vand.

Besvarelse fra Hotel Thisted
Selvom man er ude, føler man sig hjemme..!
På Hotel Thisted føler man sig velkommen straks man træder indenfor døren. Stedet oser af hygge og varme, alle på stedet gør sig umage for at man får et godt ophold. Den gamle bygning er nydeligt renoveret. Antikt og moderne spiller flot sammen. Alt er rent og pænt!
Restauranten er et kapitel for sig, her spiser man virkeligt godt!
A la carten er spændende og man kan få både fisk og vegetar retter. Jeg valgte dagens 3 retters menu og det var et godt valg..
Og selvom morgenbuffeten ikke tilbyder min favorit scramble eggs, så var jeg ovenud tilfreds, der var et utroligt lækkert udvalg af så meget andet..

Besvarelse fra Hotel Thisted
Ikke at forveksle med et billigt grin, for selvom sagen er grinagtig, er der intet billigt over dette hotel - borset fra ejerens opførsel.
Til ejeren af Hotel Thisted: Det er ok at holde sig til reglerne, MEN det er IKKE ok at svine gæsterne nederdrægtigt til - INGEN har overfusningret - heller ikke hotelejere!! Og heller ikke selvom, hotelejere synes, gæsternes spørgsmål/krav er urimelige; når man lever af at yde service bør man udvise et minimum af conduite i alle tilfælde.
Som det fremgår, benyttede jeg min reservation, da den ikke kunne refunderes, og dette havde jeg også gjort UDEN først at have oplevet tilsviningen! Og så var jeg sikkert vendt tilbage en anden gang.
Havde tonen blot været civiliseret, havde jeg selvfølgelig accepteret reglerne uden denne palaver. Men den modbydelige tone, jeg oplevede kræver et (for-) svar fra min side!
Rigtig fint hotel midt i Thisted. Mit værelse pænt, rent og i orden. Badeværelset virkede nyrenoveret. Alt fungerede. Restaurant og morgenmadsområde var lyse og hyggelige. Morgenmadssortimentet var godt og der var fin service både ved morgenmaden og i receptionen. Jeg spiste ikke middag i restauranten, men jeg hørte fra lokale Thisted-borgere, at man spiser godt der. :)
Jeg kommer helt sikkert tilbage, hvis jeg skal til Thisted igen.

Besvarelse fra Hotel Thisted
Som en tidligere bruger har nævnt, så er dette ikke stedet hvis du skal have en god weekend eller et afslappende ophold. Personligt har jeg måtte være der flere gange og oplevelsen er lige dårlig hver gang.
Jeg kommer der ikke mere siden den sidste oplevelse hvor jeg blev nødt til at annullere min booking. Det var før fristen udløb og min tone var venlig ved kontakt. Alligevel blev personen agressiv og truende. Nægtede at annullere opholdet og truede med at trække pengene for opholdet på det angivne kreditkort.
Hotel Thisted, vi ses ikke igen og ordet går videre til hvem jeg nu møder angående jeres "kundeservice".

Besvarelse fra Hotel Thisted
Skal du nyde en fridag som gæst på et hotel med komfort og professionel service er Hotel Thisted ikke stedet. Du ender med at få stress og føle dig mindre værdig - og det betaler du for.
Vi ville gerne have udleveret 2 stk. nøgler, så vi kunne komme ind uafhængigt af hinanden efter receptionen var lukket.
Vi fik en ubehøvlet service. Man føler sig som en teenager, der får en løftet pegefinger af forældrene... I må ikke larme, I kan ikke få udleveret mere end en nøgle, da NOGLE glemmer at aflevere den igen - så det gør du nok også... Men receptionisten påpegede, at hvis vi bookede TO ENKELT VÆRELSER kunne vi få udleveret to nøgler!!
Samme receptionist mente, at vi selv kunne lukke hinanden ind, og ligge vågne og vente på, at smutte de to etager ned i natkjole og låse op for ægtefællen, værten skulle jo have sin søvn.
Det påpeges, at man kan komme ind inden kl. 23 - men ak, kl. 22 var døren låst, og vi kunne ikke komme ind. Vi måtte låne en mobil af en tilfældig forbipasserende for at få kontakt til endnu en vranten og uprofessionel hotelvært, som belærte os om, at MAN PLEJER at komme 'hjem' sammen, så derfor var det iorden at lade gæster stå og vente og kæmpe for at komme ind til den betalte seng...
Skal Keld ikke have lov til at blive på scenen og stemme sin guitar, efter Hilda har sunget den sidste strofe? Skal Bill ikke have mulighed for den sidste cigar, efter Hillary har holdt sin tale? Skal Bank Direktør Varnæs ikke have lov til den sidste omgang rommy efter Maud har lagt sig med migræne?
Der står intet om, at Hotel Thisted er et missions hotel.
Du får heller ikke lov at sove længe på Hotel Thisted i weekenden. Kl. 9.15 er det slut med morgenmaden, og man får pænt besked på at tygge færdig, hvis...
Aldrig har vi oplevet så ringe service og disrespekt for os som gæster på et hotel.
Her er gæsten ikke I centrum, men det er tvært imod hotel værtsparrets bekvemlighed og tilsyneladende ligegyldighed men gæstens velbefindende.
Vi kan under ingen omstændigheder anbefale Hotel Thisted.
Og efter at have berettet om disse episoder til de lokale, kan vi forstå, at det er almindelig kendt i Thisted, at hotellet i centrum styres med fast og hård hånd af mor og far. Og at vi slet slet ikke er de eneste utilfredse gæster.