overpriseret forfærdelig restaurant med absolut dårlig service, dårlig opførsel og dårlig ringe kvalitets mad. Hold dig væk fra disse snydere. Vi ventede 100 år for at få et bord, personale lægger ikke engang mærke til, selv om det var lav sæson, ikke mange var der. Vi ventede 100 år på at få manukort. Vi ventede 100 år på at bestille, ingen af personaler var interesseret. Efter vi bestilte maden, ventede vi endnu 100 år på at få mad. De andre gæster tog afsted uden at bestille. Da damen kom med maden, var det forkert ret !!! Så ventede vi endnu 100 år på at få den rette mad. En af os er diabetiker, og det var absolut mareridt for ham. Endelig kom damen med den rette mad, som ligner hundemad, de skyndte sig i køknet og smed bare nogle varer på tallerknen uden respekt. disse er nogle talentløse uduelige respektløs idioter, der serverer ringe kvalitets mad på 200 kr pr. ret. som kan sælges på fortovet på 20 kr. Biksemad svømmede i olie og stjerneskud var nok den dårligste i hele Danmark. Kun gamle mennesker der aldrig læser på internettet og kan spise hvad som helst spiser i den her restaurant.