Hotel Kong Valdemar Anmeldelser

4,0

Meget venligt personale. Fine forhold til prisen. Dejligt med en terrasse alle må benytte. Pænt og rent. Udemærket morgenmad.

Super modtagelse, og en utrolig venlig og snaksagelig receptionist. Og som der nævnes af andre, så er det et ældre slidt hotel, og lidt en tidslomme, men sengetøjet er rent, vores dør kan låses, og in... Se mere

Hotellet er af ældre dato, men rent og pænt. Hotellets personale er i top klasse. Vi har ALDIG følt os så velkommen og kræset om. Alle vores ønsker blev indfriet til fulde. Vi har haft vores bedste w... Se mere

Anbefaling får dette hotel ikke! Aldrig har jeg oplevet mere uhumsk hotel! Du bliver mødt med en stank af jordslået og kælder stank, støvgardiner hænger i alle hjørner og ned af væggene! Alle fuger... Se mere

1. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Weekendophold, fester, kurser, Bo midt i Vordingborg ved foden af gåsetårnet og tæt på stationen. selskaber, kurser, weekendophold, fester alt inklusive...

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ok, men ikke imponeret.

Havde en overnatning ifm et arrangement ude i byen. Hotellet var pænt og rent, dog gammelt. Værelset var rent men gammelt - nærmest retro. Gulvet knagede helt vildt...
Skægget receptionist i skovmandsskjorte og vinterjakke - men høflig nok.
Morgenmad - ikke noget at råbe hurra af, men var da ok.

6. november 2019

dårligste hotel til dato jeg har prøvet…

dårligste hotel til dato jeg har prøvet en del
bad og toilet klamt
morgenmad mega dårlig
tjekkede dagen før vi skulle kunne ikke holde det ud det er bestemt ikke næsten 1800kr værd for en weekend
vi kommer aldrig mere
der er lige et plus man bliver taget godt imod når man ankommer den ros skal de have
men et kæmpe minus er at når man tjekker ud dagen før afrejse kl 00,30 og der ikke bliver spurgt ind til det, det er mig en gåde mere ligeglad person skal man lede længe efter

14. juli 2019

Klamt badeværelse.

Badeværelse med brusekabine, som jeg under ingen omstændigheder ville tage bad i. Meget beskidt og fyldt med fugt.
Selve værelset var gammelt og nedslidt.
Sengen var ikke komfortabel, men dog ren.
Havde ikke lyst til at gå uden sko på gulvtæppet.
Og det er jo ikke fordi at det var et super billigt værelse.
Aldrig igen. Find et andet sted at sove!

7. oktober 2017

har lige besøgt stedet og må sige at det er det ringeste vi har prøvet.

Har lige besøgt stedet med en festforening og må sige at det er det ringeste vi har prøvet. vi bookede 48 pladser til eftermiddagskaffe og kage og til tre retters menu med vin ad Libitum og efterfølgende fri bar, overnatning og morgenmad. bare det at skaffe kaffekopper til alle 48 var et problem og kage var der til de hurtigste. derefter ueninghed om hvad tid vi skulle gå til bords. Maden var ok men vi var alt for mange gæster til hver tjener og det resulterede i konstant ventetid. fri bar er ikke svært med en bartender 300 gæster og fadølsanlæg der render tør efter 20 min. spiritussen i baren var meget begrænset og det kunne slet ikke laves drinks. der kunne vælges mellen 6 slags spiritus og 4 slags sodavand og det var det. søndag morgen var der en person som iøvrigt ydede en fantastisk insats til at passe morgen bordet til små 150 mennesker. folk gik selv med i køkkenet for at få det de ønskede, rene kopper og des lige.

28. september 2009

Er dette din virksomhed?