Hoteles Globales Anmeldelser 103

2,6

1. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Enjoy a family atmosphere at our hotels and apartments next to the beach from just 22 euros/night. More information at HotelesGlobales.com

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vi kommer tilbage!

Globales maioris, Mallorca er et af de bedste hoteller vi har været på! Det var så hyggeligt, god service og altid nogen at spørge om hjælp! Vi havde de bedste oplevelser med Louis fra medarbejderteamet og Diana fra receptionen! Der var oplevelser hver dag flere gange om dagen som fx. Vandgymnastik, basket, bue og pil, bordtennis med meget meget mere! Der var bl.a linedancing og bingo om aftenen og børne disco for børn! Vi kommer helt sikkert tilbage hertil!🥹

10. maj 2026

Maden var hurtigt ensformig og kedelig…

Maden var hurtigt ensformig og kedelig en del af personalet opførte sig som om de var en sur diktator det skal dog siges der var også behagelig personale blev ikke given det hotel værelse Jeg var blevet lovet og poolen var en frygtelig skuffelse den var iskold

2. marts 2026

Forfærdelig hoteloplevelse i en ellers dejlig by

Ophold på Hotel “Globales condes de Alcudia”

Den dårlige ferie startede da vi åbnede døren til værelset.

Der var skimmelsvamp rundt om / i aircondition.

Derudover rokkede sengene, håndklæderne var slidte og hullede.

Der var 1 stikkontakt på værelset som blev brugt til tv.

Der var fuld lys på gangene om natten som lyste under døren. Ingen lys på altanerne om aftenen så man havde mulighed for at sidde og læse / hygge.

I spisesalen var mange af glassene beskidte.

Der var kun 1 elevator der virkede, men det var vist tit der var sådan ifølge de andre hotelgæster som kom der regelmæssigt.

Livredderen var ubehøvlet og grov i munden både overfor voksne (os selv inkluderet) og børn.
Forlod tit sin plads for at snakke i baren feks eller bag hotellet for at ryge.
Sad flere gange og faldt i søvn.

Desuden var det meget ubehageligt at sælgere rendte rundt inde på hotellets udendørs område hele dagen / aften

Det var skuffende, at disse problemer ikke blev løst trods gentagne henvendelser til hotellets personale, som desuden også påstod at det ikke var skimmelsvamp, der var på værelset / badeværelset og ikke kunne svare på hvorfor der ikke var lys på altanerne om aftenen.

Vi forsøgte at kontakte receptionen flere, men uden held at få en tilfredsstillende løsning mht skimmelsvamp.
De ville ikke give os et nyt værelsedet medmindre vi betalte 25 euro ekstra om dagen, istedet sendte de en rengøring op med en våd klud for at vaske det af men det er ikke en ansvarlig løsning mht skimmelsvamp.

Efter flere dage lykkedes det os at få rejseselskabet til at betale så vi kunne få et andet værelse

Hvis jeg skal sige noget positiv om hotellet er det beliggenheden og kold Pepsi i hanen.

Efterfølgende har jeg villet klage til selve globales koncernen over hotellet og medsende billeder,
Men har ikke kunne finde en mail adresse og de har kun en kontakt formular på deres hjemmeside hvor de ikke svarer, og på Instagram undviger de også med platte besvarelser.

Så forvent ikke at kunne klage over hotel og deres medarbejdere til Globales hovedkontor.

30. august 2024

Meget meget dårlig hotel

Globales Gardenia Park, Costa del Sol - Fuengriola.
Meget meget dårlig hotel - brug ikke en ferie på dette dårlige hotel!!
Har fået stjålet Visa-kortet af rengøringspersonalet på hotelværelset, som har været forsøgt brugt i en pengeautomat i Marbella, heldigvis blev kortene spærret af banken! Talt med personalet i receptionen som er meget ligeglade.

Meget dårlig rengøring - glemmer at give nye håndklæder, redder ikke senge!

Manden i restauranten bliver ikke fyldt op trods alle fade er tomme - ingen smil hos personalet, virker som om vi gæster er til stort besvær.

Absolut ikke et besøg værd - lad værre at spilde jeres tid og ferie på dette hotel!!

29. juni 2024

Globales Costa Tropical, nej nej

Globales Costa Tropical, Fuerteventura, Islas canarias.
under alt kritik, havde det været 1 eller 2 stjernet hotel så levede den nok bedre op til den service der blev givet, men ikke 3 eller 3½ stjerner. Bravo tours står gerne inde for de opdigtede stjerner op pris, de har nok ikke selv afprøvet hvad de sælger. Et halv renoveret hotel til fuld pris. Godt slidt og forfaldent hotel med dårlig lugt på værelser og restaurant, afskallede vægge, dårlig mad og ringe service, mm.
trist, havde vi valgt to eller et stjernet så passede service kvaliteten men for dyrt i pris. vi betalte for en 3 stjernet men sikke en skuffelse, vi var ikke ude efter luksus, det var bare og absolut ikke rimelighed i vare og pris. aldrig Bravo Tours nogensinde.

22. januar 2024

Globales Palma Nova Palace Spanien / Mallorca

Virkelig dårligt Hotel
Fyldt med fulde Englændere og Russere.
De larmede fra de stod op til de gik i seng og det var ved 3-4tiden om natten.
Højt musik, larm, råb og skrig ved Poolen.

Virkelig dårligt personale, som knapt kunne Engelsk.
Ingen rengøring de sidste 4dage, så vi havde de samme håndklæder hele ugen og måtte selv hente toiletpapir.

Sengene var så løse og på hjul at de trillede rundt hver gang man vendte sig.
Værelserne små og mørke.
Du kunne knapt vende dig på altanen og ihvertfald ikke være 2på badeværelset samtidig.

All inkl var mega ringe og intet udvalg.
Alt fra aften blev ført videre til morgen og frokost buffet.

Snacks var det samme tørre hverdag og der var ingen kaffe/kage&is som de skrev..

Kan ikke anbefale dette Hotel

3. juli 2023

Maden er kedelig og underholdning er…

Maden er kedelig og underholdning er dårlig.
Hotellet har store udfordringer med akustikken i spisesalen og i underholdningssalen, man kan ikke tale sammen ved et bord.
Værelserne er okay og udsigten og afstanden til stranden. Personalet er flinke
Og det er nemt at komme med bus fra hotellet.
Der er intet til børn el. Unge på hotellet.
Vi var en familie på 5 på ferie på costa del sol.

9. juli 2023

Rengøring var topklasse.

Jeg har kun sjælden før oplevet et hotel, hvor der bliver gjort så godt rent hvert eneste dag.
Venlig og hjælpsom personale især David i restauranten er med til at gøre en forskel.
Selv om hotellet er af ældre dato og slidt, bemærkes det ikke når man nyder udsigten fra altanen.

30. marts 2023

Tyveri fra værelse på Globales Gardenia Park i Fuengirola

Den 28/8-2019 ankom vi til Globales Gardenia Park i Fuengirola, vi var en familie afsted, der havde glædet os til en dejlig uge. Den 1/9-2019 konstaterede vi, at alle vores kufferter på begge værelser var blevet gennem søgt, og at vores Euro-sedler var blevet stjålet, Euro mønter + Danske var ladt tilbage.

pengene var anbragt flere steder i lukkede kufferter. Vi forlod på intet tidspunkt værelserne uden at sikre, at både altandøre og værelsesdøre var låste. Der var ingen mulighed for at tilgå altanen fra anden side end værelset. Værelsesdørene og altandøre havde ingen tegn på, at skulle have været forsøgt brudt op. Det må derfor være en person med nøgleadgang, altså en hotelansat, som har været inde på værelserne og stjålet vores Euro.

selvom pengene er opbevaret på eget ansvar, er det alligevel grænseoverskridende og ødelæggende for en ferie, at personer med nøgleadgang misbruger denne med henblik på tyveri.

9. oktober 2019

Drop maden.

Fint rent hotel..
Men forfærdelig mad.. deres All inklusive buffet er simpelthen under al kritik.
Kedelig og fantalsiøs, og maden blevet rykket rundt.. rester fra morgenmads buffeten kommer videre til snack baren.
Frokosten er rester fra aftensmaden dagen før.. aftensmaden er rester fra frokosten.
Fint hotel.. hvis man vælger maden fra, for den var på ingen måde pengene værd.

5. juli 2019

Fantastisk hotel

Fantastisk hotel. Altid rent, Venligt personale. Rigtig god mad selvom det var alle inklusive. Selv da vi ankom omkring kl. 20 om aftenen var der tænkt på os og lavet nogle lækre tallerkener med pålæg m.m inde i snack restauranten. Personalet arbejdede meget effektivt og venligt. Der var simpelthen bare mad hele tiden. Kan virkelig anbefales.

28. september 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (103 anmeldelser)