Hotelemmen Anmeldelser 7

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Meest treurige ervaring ooit

Meest treurige ervaring ooit. Lunchbuffet zwaar onvoldoende van kwaliteit en keuze. Dat laatste zeker in vergelijking met bijvoorbeeld vd Valk Apeldoorn of voorschoten.
Chocolademelk bedorven
Meer ijs in de koeling dan in de bakken. Tevens kleine ingedroogde restjes in de ijsbakken
Dessert kant en klaar diepvries spul: oogt niet fris en nattig
Kipsaté gortdroog en oneetbaar. Medewerkster aangesproken en zij heeft chocolademelk vh buffet gehaald. Ze voede zich duidelijk opgelaten, maar reageerde gepast. Echter een oplossing kon zij niet bieden want zij ging niet over de keuken. Na nuttigen van lunch:diarree , en op weg naar het centrum van Emmen staan braken in de berm. Echt niet okee!! Management mag zich fit aantrekken. Je zou verwachten dat vd Valk staat voor een bepaald kwaliteitsniveau waar binnen iedere vestiging ruimte is voor individuele accenten die alleen maar ten goede mogen komen en zeker geen afbreuk mogen doen. Vd Valk Emmen valt helaas in die laatste categorie en is niet vd Valk waardig.

Kamer wanstaltig slecht: meubels kapot en vuil. Kringloop zou ze niet willen hebben. Beklag gedaan en een nette vervangende kamer gekregen in het nieuwere gedeelte. Ook een oudere kamer mag niet vies en afgetrapt zijn. Hiervoor betaald een gast niet. Dit soort kamers zou niet uitgegeven mogen worden. Receptioniste de foto's laten zien, en zij was ook zeker niet voornemens om gebruik te maken van zo'n onsmakelijke kamer. Voorstel was geld terug of schone vervangende kamer. Laatste is verzorgd.

Vervangende kamer was keurig. Echter in de verbindingsgang naar het nieuwe gedeelte was het snoeiheet. Op de kamer kon gelukkig het raam open.

Ontbijtbuffet geannuleerd uit angst voor voedselvergiftiging. Omdat ik online had gereserveerd zou dit op zaterdag verwerkt worden door de verantwoordelijke medewerker. Een bewijs gevraagd van annulering maar volgens receptioniste was dat niet mogelijk omdat ik online had gereserveerd en betaald. Bijzonder, maar gelukkig goed verwerkt en geld van het ontbijt terug. Met uitchecken vrieg de medewerkster nog wel naar mijn gesteldheid. Heel attent, maar het neemt niet weg dat mijn dag was verpest.

Hotel van de Valk Nieuw Amsterdam is een zeer teleurstellende ervaring gebleken. Hier zullen we nooit meer terugkomen. Vrijdagochtend zonder ontbijt maar met 2 parafetamollen achter de kiezen vertrokken voor dagje wildlands.
Op de site van vd Valk ook een review geschreven met bovenstaande strekking. Echter, deze niet terug kunnen lezen. Heel bijzonder.

21. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Worst hotel experience ever!

Worst hotel experience ever!
There where renovations going on next to our room.
This was not communicated to us. If we knew we wouldn't stay here because we wanted a nice relaxing trip.
After going to the reception to complain about this they say it is on there website. We booked this via vandervalkexclusief.nl and not hotelemmen.nl, so we never went to "their" website beforehand.
We didn't received a mail about renovations so how would we know there where renovations?
When I checked even when I would go to their website on my moble you first have to scroll down to the welcome text which most people don't read and there is one sentence really small about this and that would be sufficient according to them.
I didn't agree ofcource but they kept saying 'it is on our website'.
This would mean that everytime I book a hotel I have to put on a Sherlock cap and investigate if there is anything going on in a hotel I booked.

Next to other things like airco was broken and when you want cold water it is scolding hot, what they tried to fix because there was someone in our room leaving a mess.
But his someone also thought let just keep the door unlocked and open!!!

This was just rediculous.
There was so much more what was just wrong about his hotel and stay but I just keep it short.

After contacting their "sales" department because they apparently are also the customer service department. It was the same old same old saying it is on our website and they could do not anything for us. Even going on the attack that we could possibly could have been bothered by the construction noise.
Basicly saying we are liars.

29. maj 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na autorit van Hirtshals Denemarken

Na een lange autorit van Hirtshals Denemarken, besloten we te dineren bij Van de Valk Emmen. Nou dat hebben we geweten!
1: Prachtig ruime omgeving;
2: Zeer netjes ingericht met uitstekende ontvangst;
3: Zeer netjes gekleed EN verzorgd personeel;
4: bediening was eeg belangstellend en sociaal;
5: Eten was meer dan geweldig.

29. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 weken geleden gaan dineren....nooit…

2 weken geleden gaan dineren....nooit meer.
Beiden bestelde wij de 3 sliptongetjes.
Na 3/4 uur wachten kwamen ze dan eindelijk.
Niet te pruimen de sliptongetjes waren keihard en geheel uitgedroogd
Het leek wel stokvis
Dus...retour ,na q5 minuten opnieuw gebracht door een van de chefs. Geen enkel excuus en ze waren beter maar goed is anders.
Bedienend personeel om te huilen.Bedenk me nog wel een keer voor we daar weer gaan eten. Met een drankje en een ijsje toe 88 euro afgerekend en teleurgesteld naar huis.

26. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer onbeleefde medewerkers en slechte service

Zeer onbeleefde medewerkers, niet bereid om te helpen en komen niet met oplossingen. De eerste dag tijdens het diner hebben we een bestelling geplaatst en na 30 minuten kregen we onze voorgerechten nog steeds niet, ze misten gewoon onze bestelling. 'S Nachts rookten dronken mensen naast ons raam op het balkon en gooiden de deuren en de receptie deed niets om het te stoppen. 'S Ochtends zei de manager dat ze niets konden doen en dat mensen mochten roken en luidruchtig waren. Geen compensatie niets. We verloren alleen onze tijd door met de manager te praten. Mijn man kwam met een oplossing om ons naar een andere kamer te verplaatsen en onze tassen tijdelijk in een andere lege kamer te zetten omdat we een afspraak hadden in de dierentuin en moesten gaan. De volgende dag zag ik tijdens het ontbijt hoe het hoofd van de receptie onbeleefd was tegen de oude man die gewoon dienblad om eten vroeg, ze schreeuwde almoat tegen hem. De tweede dag in het restaurant hadden we ook problemen, want toen ze ons naar een andere kamer verhuisden, vergaten ze het restaurant te informeren en factureerden ze ons voor het diner dat was inbegrepen in een arrangement en vooraf werd betaald. Het kostte ons bijna 30 minuten om het op te lossen. Fruitsalade als voorgerecht voor kinderen was oud zoals wat er over is van het ontbijt en niet mogelijk om te eten en ze zeiden gewoon sorry en boden geen vervanging aan. Je betaalt geld en krijgt oud eten. Dus onbeleefde en onprofessionele werknemers. Als je rust en goede service wilt, ga dan nooit naar dit hotel. Wij zijn Valk-liefhebbers en hebben bijna alle Valks in Nederland bezocht maar zo'n vreselijke service hebben we nog nooit eerder gezien.

4. januar 2023

Verouderd en niet schoon

Verouderd en niet schoon! Dit is echt geen 4 sterren hotel. Kapot meubilair in het restaurant en in de kamer. Ook zeer gehorig. Ongeïnteresseerd personeel. Omdat wij Emmenaren zijn hoeven wij geen toeristenbelasting te betalen. Onder geen beding wilden zij dit van de rekening halen. Schril contrast met vd valk Enschede waar je wel kwaliteit en service krijgt. Personeel en management van hotel emmen zou daar maar eens stage moeten gaan lopen

20. november 2021

Waardeloze service

Waardeloze service. Vrijdag een boeking gedaan bij van der Valk Emmen. Vanwege een zakelijk etentje i.c.m. avondklok genoodzaakt een kamer te boeken. Deze werd geannuleerd omdat ik onder de 21 jaar was en ze veel last hebben van "feestjes enzo" en daarom niet gewenst was. Tevens op zakelijke titel geboekt. Zegt genoeg denk ik...

29. marts 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.