Meest treurige ervaring ooit
Meest treurige ervaring ooit. Lunchbuffet zwaar onvoldoende van kwaliteit en keuze. Dat laatste zeker in vergelijking met bijvoorbeeld vd Valk Apeldoorn of voorschoten.
Chocolademelk bedorven
Meer ijs in de koeling dan in de bakken. Tevens kleine ingedroogde restjes in de ijsbakken
Dessert kant en klaar diepvries spul: oogt niet fris en nattig
Kipsaté gortdroog en oneetbaar. Medewerkster aangesproken en zij heeft chocolademelk vh buffet gehaald. Ze voede zich duidelijk opgelaten, maar reageerde gepast. Echter een oplossing kon zij niet bieden want zij ging niet over de keuken. Na nuttigen van lunch:diarree , en op weg naar het centrum van Emmen staan braken in de berm. Echt niet okee!! Management mag zich fit aantrekken. Je zou verwachten dat vd Valk staat voor een bepaald kwaliteitsniveau waar binnen iedere vestiging ruimte is voor individuele accenten die alleen maar ten goede mogen komen en zeker geen afbreuk mogen doen. Vd Valk Emmen valt helaas in die laatste categorie en is niet vd Valk waardig.
Kamer wanstaltig slecht: meubels kapot en vuil. Kringloop zou ze niet willen hebben. Beklag gedaan en een nette vervangende kamer gekregen in het nieuwere gedeelte. Ook een oudere kamer mag niet vies en afgetrapt zijn. Hiervoor betaald een gast niet. Dit soort kamers zou niet uitgegeven mogen worden. Receptioniste de foto's laten zien, en zij was ook zeker niet voornemens om gebruik te maken van zo'n onsmakelijke kamer. Voorstel was geld terug of schone vervangende kamer. Laatste is verzorgd.
Vervangende kamer was keurig. Echter in de verbindingsgang naar het nieuwe gedeelte was het snoeiheet. Op de kamer kon gelukkig het raam open.
Ontbijtbuffet geannuleerd uit angst voor voedselvergiftiging. Omdat ik online had gereserveerd zou dit op zaterdag verwerkt worden door de verantwoordelijke medewerker. Een bewijs gevraagd van annulering maar volgens receptioniste was dat niet mogelijk omdat ik online had gereserveerd en betaald. Bijzonder, maar gelukkig goed verwerkt en geld van het ontbijt terug. Met uitchecken vrieg de medewerkster nog wel naar mijn gesteldheid. Heel attent, maar het neemt niet weg dat mijn dag was verpest.
Hotel van de Valk Nieuw Amsterdam is een zeer teleurstellende ervaring gebleken. Hier zullen we nooit meer terugkomen. Vrijdagochtend zonder ontbijt maar met 2 parafetamollen achter de kiezen vertrokken voor dagje wildlands.
Op de site van vd Valk ook een review geschreven met bovenstaande strekking. Echter, deze niet terug kunnen lezen. Heel bijzonder.