Har netop haft fornøjelsen af at besøge Hotel 6400 i Sønderborg og kan varmt anbefale stedet: Dejlige værelser, Venligt og hjælpsomt personale, Særdeles god mad ... Og så ovenikøbet til fornu... Se mere

Dejligt afslappende værelse Ok morgenmad hvor der var det man kan forvente (under corona) Kort gåafstand til havn og centrum (15 min) Eneste minus var at der ikke var en receptionist i hele wee... Se mere

1. Familiehotel

Hotel 6400 har 48 moderne dobbeltværelser fordelt på tre forskellige kategorier: Dobbelt, Comfort og Comfort Plus. Alle værelser har eget toilet & bad, wifi og tv. Comfort- og Comfort Plus værelserne er ekstra lækre totalt ny-renoverede værelser og Comfort Plus har udgang til vestvendt terrasse.

2,8

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

En virkelig dårlig oplevelse

En virkelig dårlig oplevelse - utrolig dårlig service og de har på ingen måde styr på deres arbejdsgange og de ting de lover kunderne. Vi havde booket et ophold, og bliver desværre forhindret pga af alvorlig sygdom. Opholdet er booket via booking.com, som vælger at vi er berettiget til at få refunderet beløbet. Det modtaget hotellet en besked om fra booking.com den 5/7, jeg rykker 4 gange for det ved hotellet, hver gange siger de at det er sendt til bogholderen og at pengene er på vej, først 12 dage senere, da jeg rykker igen, ændre de holdning og vil pludselig IKKE refundere beløbet.

5. juli 2025

Til 6400

Til 6400
Vi har ikke fået de værelsesfaciliteter som vi har booket og fået bekræftigelse på dermed ikke den vare vi har købt.
Har en forventning om at hotellet vendte retur med en passende løsning.
Fik bare at vide I har fejl i systemet. Det må være os som kunde og gæster uvedkommende.
Dårlig behandlng og ingen svar modtager man fra hotellet.

20. juni 2025

Overbooking og dårlig service

Jeg kommer fra København og skulle til bryllup i Sønderborg. Jeg bookede hotellet ca. 2,5 måned før opholdet og tre uger inden får jeg en besked om at jeg lige skal annullere min ordre, fordi de har overbooket. Ikke særlige behjælpelige med at finde en anden løsning/ophold. Jeg har prøvet at kontakte dem x flere og venter fortsat på at få mine penge tilbage (over en måned siden).

31. maj 2025

Perfekt hotel

Overnatning for anden gang - alt perfekt!
Rent og pænt værelse, perfekt morgenmad, ovenikøbet billigt 😊
Kan absolut anbefales!

12. juli 2024

Hej Mary!
Tusind tak for besøget - det er vi rigtig glade for. Håber at se jer igen.
Ønsker jer en rigtig dejlig sommer.

Mojn fra Line

Virkelig fin hotel lidt uden for…

Virkelig fin hotel lidt uden for centrum af Sønderborg, med fine værelser, terrasse og fri kaffe.
Kan anbefales.

7. december 2023

Besvarelse fra hotel6400.dk

Tusinde tak - det er vi rigtig glade for :)
Mojn fra Line

Dejligt ophold på dette hotel

Dejligt ophold på dette hotel. Godt værelse, dejlig morgenmad og så til en fornuftig pris. Ikke sidste gang vi kommer. Hund er også velkommen.
Er godt tilfreds.

25. november 2023

Besvarelse fra hotel6400.dk

Tusinde tak - det er vi rigtig glade for :)

Rigtig god oplevelse ✅

Kan slet ikke genkende andres klager. Vi var på weekend her i Sønderborg.
Dette er første gang vi prøver det med indgangskoder, men det virker fint, og så skal man ikke huske på dørkort hele tiden. Vi kom i receptions tiden, og blev mødt af den sødeste dame, som svarede på vores spørgsmål. Værelset er hyggeligt, og vi følte os hjemme med det samme. Morgenmaden har alt, hvad vi forventer når vi er på hotel. Vi måtte endda gerne tage vores mad med i loungesområdet, så vi kunne have vores hund med. Så den var altså også velkommen.
Det er absolut ikke sidste gang vi er her. Vi har allerede bestemt os for at vi skal til Sønderborg igen når vejret bliver bedre.
Og så er prisen bare i orden!!!✅

25. november 2023

Besvarelse fra hotel6400.dk

Hej med jer! Det er vi bare så glade for at hører. Tusinde tak. Håber vi ses igen.
Mojn fra Line

Der skulle være en "gratis" flaske fin…

Der skulle være en "gratis" flaske fin på værelset - det var der ikke. Der var intet toiletpapir. I æsken med servietter var der 2 stk. Der var ingen i receptionen - hverken da vi ankom eller da vi forlod hotellet dagen efter kl. 10. Toilettet var beskidt.
Kaffemaskinen (cacao) var tom. Vi har kontaktet hotellet skriftligt 2 gange omkring manglerne, for at få dem til at ankerkende, at beskeden er modtaget - har efter 1½ uge intet hørt.

20. september 2023

Besvarelse fra hotel6400.dk

Hej med jer! Tak for jeres besøg og feedback. Jeg beklager de gener i har haft. Har du hørt fra os? ellers send mig en mail på ls@benniksgaardhotel.dk så sørger jeg for at få styr på det. Mojn fra Line

Har aldrig oplevet noget lignende.

Min mor og stedfar havde fået et gavekort til hotellet i julegave og vi var lidt sent ude med at få bestilt værelse, hjemmesiden siger dog at receptionen har åbent mellem 16 og 19, men først efter knap 40 min ventetid i telefonen bliver telefonen taget (vi har i mellemtiden skrevet en mail). Manden i røret beder os skrive en mail og vi oplyser at det har vi allerede gjort og han går derefter ind og tjekker mailen, og han bekræfter i telefonen at den er super og at prisen bliver 999 for en ekstra overnatning og at vi blot skulle vente til mandag så ville vi få en bekræftelsesmail. Så langt så godt, virkelig lang ventetid i telefonen, men nu ved vi i det mindste der er plads og kender prisen. Og der bliver bestilt ferie på arbejdspladserne.
MEN så nemt skulle det IKKE gå. Mandag formiddag tikker en mail ind fra receptionen om at de ikke har plads den pågældende dag. Vi ringer derned og for beskeden at vi har snakket med ejeren af stedet om lørdagen og at han ikke har styr på noget og at de ikke kan give os et værelse som gælder til gavekortet, men de kan give os en opgradering for 100 kr pr person pr. Døgn. Vi argumentere for at det ikke er vores skyld manden om lørdagen ikke bookede os ind som aftalt og de går med til 50 kr pr person pr. Døgn. Og lige pludselig hører vi også om div. Sommer tillæg som manden om lørdagen ikke har fortalt noget om. Så fra at en ekstra overnatning skulle koste 999 skulle der pludselig betales 1699.
Vi modtager endelig en booking mail og nu må der være styr på det og her begår vi fejlen ikke at dobbeltjekke datoerne. Dagen for afrejse kommer og de begynder at kører mod Sønderborg og er ca 20 min kørsel væk fra hotellet da der begynder at gå lidt panik i min mor for de har stadig ikke fået koden til at komme ind på hotellet og hun har derfor været inde og dobbeltjekke og læse alt igennem og opdager her at der bestilt værelse til den forkerte ankomstdag. Hotellet er slet ikke til at snakke med og alt i alt har det været virkelig op ad bakke at bestille et værelse hos hotel6400 og jeg må konstatere uden nogensinde at have været der at deres kundeservice er inkompetent og absolut ikke eksisterende.. har aldrig oplevet noget lignende, vi har nu afbestilt værelset og venter på at returneringen af vores indbetaling sker og har fundet et andet hotel.
Kan desværre læse vi ikke er de eneste der har rystende dårlige oplevelser med kundeservice (eller mangle på samme!).

18. juli 2023

Mærklig Hotel

Vi bookede 2 nætter på hotel 6400 Sønderborg
Da vi ankom kunne de ikke finde os i systemet, og fandt en plads til os på Hostel Sønderborg City. Luksus suite sagde de (det kunne de så ikke genkende på Hostel/ vandrehjem) Efterfølgende efter nogle mail hvor Hotel 6400 mener det er Smart box hvor vi bookede igennem, der havde lavet fejl, fandt de vores booking i spam. De siger så at værelset på hostel/ vandrehjem er mindst lige så godt som på Hotellet.
Så book på vandrehjemmet, det er ihvertfald noget billiger
Mads

29. juni 2023

Da vi åbnede døren lugtede der som…

Da vi åbnede døren lugtede der som gammel fugtig kælder, det fortsatte hele døgnet igennem selvom vi åbnede havedøren. Det var en lille terrasse med der ikke havde set kost eller ny blomst i kummen i år. Wckummen var ikke ren, afføring op af siderne, sengeborde og skrivebord var støvet, dog ren seng. Alt i alt ikke pengene værd vi havde betalt 399kr for et plus værelse…men hvis det var terrassen såååå

18. maj 2023

Ankommer kl 1630 til et låst hotel (…

Ankommer kl 1630 til et låst hotel ( der står på hjemmesiden at der er personale fra 16-19.)
Vi havde ikke fået smskode så regnede med at kunne snakke med personalet på stedet.

Ringede op til vagt tlf ca 16.35 og hørte ventemusik frem til ca 17.10 hvorefter vi opgav og kørte på Scandic istedet!

Jeg har inden vi kørte fra hotellet sendt dem en mail indeholdende info om at vi har stået der forgæves samt skrevet tlf nr så de kan kontakte os for en løsning….. Vi kommer der IKKE igen!

6. januar 2023

Fint hotel

Fint hotel, man får hvad man betaler for.
Det billigeste værelse i to dag, var fint for er par.
Dog ikke tilfreds med morgenmaden der var ikke ens de to dag.
Den ene dag med bacon, røræg og pølser den anden dag var der blot blød kogt æg.

Dog er der lækkert med gratis kaffe, te osv i maskinen.
Også lækkert med selvbetjening i receptionen.

7. december 2022

Don’t go there!

Værelset/badeværelse mindede om at være på efterskole, vi fik ingen information og heller ikke de bobler der stod. Der lugtede ulækkert på toilettet og beliggenheden var så skør med “udsigt” lige ind i private boliger. Vi kørte hjem til Sjælland igen med vores lille baby - spild af tid og penge!

22. oktober 2022

Værelset lugtede af skimmelsvamp

Dette er et selvbetjeningshotel - eller skal man kalde det motel, langt fra Sønderborg city. Værelset lugtede af skimmelsvamp, men var ellers rent (derfor 1 stjerne). Vi kan have været uheldige, men vælg ikke værelse 120.
Vi valgte ikke at overnatte på stedet.
Prisen for dette sted er 1299 DKK - uhyrlig pris for den standard, som de kan præstere på stedet.
Pris og kvalitet hænger desværre ikke sammen.

3. oktober 2022