Hotel.dk Anmeldelser 32

TrustScore 2.5 ud af 5

2,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hotellet lignede slet ikke de billeder vi så da vi bookede hotellet, hverken facade, reception, spisesal og værelser. Blev vækket kl. 6.45 af tryk bor i porten som var lige op til vores værelser, hvi... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte en overnatning på hotel Eisenhut Rothenburg der am der Tauber der er 4* via Booking.com. Da vi ankom blev vi anvisy værelse i annekset på den anden side af vejen. Der var møg beskidt p... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Marva Kreta dejligt autentisk sted familie drevet🥰 Tæt på Lidl Tæt på shopper restauranter 10 min til skønneste hav køb badesko🫠 Der er hvad der er brug for Ikke luksus bare græsk Pool R... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hotel
  2. Feriehus
  3. Rejseselskab
  4. Ferieudlejning

Skrevet af virksomheden

Hotel.dk er lukket. Evt. anmeldelser på hotel.dk er en anmeldelse af det pågældende hotel, da opholdet ikke kan være booket denne vej.

Kontaktoplysninger

2,3

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

+pas på indbyd i dit værelse

Hotellet er placeret centralt.
Værelset er rent og pænt

Indbrud på værelset ved anvendelse af rette kode til sekscifret dørkode
Værelset beliggende på 4. Sal midt på hotelgang
Kun indbrud i vores værelse????
Min kone er thai, det er kendt blandt kriminelle at thaier har guld.
Hvorfra ved en tyv i Berlin, at der på et specifikt værelse er flyttet en thaipige ind, og hvordan skaffer han sig koden til værelset, så han første aften, mens vi er i byen og spise, kan låse sig ind og tømme værelset for værdier???

14. november 2021
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Byggerod og ikke handicap venlig

Har haft 2 overnatninger på Danland FanøBad. Rigtig fin, ren og hyggelig lejlighed. Den store model med 2 separate soveværelser! Blev ikke på forhånd orienteret om byggerod og larm lige uden for vores altan pga renovering af svimmingpool, som dermed heller ikke kunne bruges. Havde 4 dage før ankomst telefonisk bedt om handicap venlig lejlighed, da jeg går med rolator og mine medrejsende også er dårligt gående. Vi fik tildelt lejlighed på øverste etage med mange trapper op og med badekar med høj kant, som man skal stå op i for at tage brusebad! Det værste var dog, at det først flere timer efter ankomst var muligt, at få fat på en medarbejder telefonisk, som ikke var i stand til at løse vores problem og også var ret uforstående! Nøglen modtog vi i nøgle boks, da kontoret var lukket!

9. juni 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dronninglund hotel lever bestemt ikke…

Dronninglund hotel lever bestemt ikke op til deres beskrivelse. Ankomst til hotellet, er fuldstændig som at komme ind i en tidslomme fra 80’erne. Mørkt, brunt og maden er fx Pulversuppe til forret, udkogt grønt og gammeldags oksesteg til hovedret og citronfromage til dessert. Det var SÅ kedeligt mad. I øvrigt var hotellet også beskidt. Vi havde bestilt lige dette hotel pga pool, men den var overdrevet kold, ikke ok, men virkelig kold. Øv øv øv

12. juli 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sverres hotel Rønne det dårligste hotel…

Vi havde glædet os til Sverres hotel i Rønne, vi skulle bruge 2 overnatninger, ud fra hotellets billeder var det flotte vær. Endvidere havde Chefen RUDI pr. mail lovet os et stort lyst værelse til os i stueetagen. Vi var noget chokket da vi fik anvist et lille hummer på 6m2 hvoraf der var lavet et toilet/baderum på 1,5 m2. der var 2 senge sat i vinkel, de var 70 cm. i bredden og meget ubehagelige at sove i, næsten værre end bølgerne da vi sejlede med færgen. Gratis morgenmad bestod af frosne rundstykker optøet i mikrobølgeovn, de var seje og tørre, der var lidt pålæg og tørt ost. Ikke et hotel værdigt om det så var gratis, men sikkert indregnet i værelsesprisen. Hotellet lå godt i Rønne, men der var ikke en parkeringsplads at få, de blev brugt af Kvickly, Sol og strand og andre butikker, selv lørdag aften kl. 21,00 var det umuligt at opdrive en parkeringsplads. Til alle der tænker på at bruge Sverres Hotel i Rønne, lad være, de billeder der er vist af værelserne lignede slet ikke de værelser vi fik anvist. Vi har boet på mere end 300 forskellige hoteller i DK, Europa og USA og har aldrig været tilnærmeligt i nærheden af sådanne dårlige værelser og service i øvrigt. Hotellet er ikke en stjerne værd, men det mindste jeg kunne give det for at lave en anmeldelse.Så lad ikke din næste oplevelse på Bornholm indgå noget med Sverres Hotel, Rudi er en uærlig person som ikke holder hvad han lover. Vil i vide mere er i velkommen til at kontakte mig på tlf. 28911146 eller mail
Jeg har altid kun sendt objektive svar i forbindelse med hotelophold etc. men det var umuligt i dette hummer.

7. juli 2020

Ubeskriveligt dårligt.

Jeg reservere 2 dage i berlin, vælger et forholdsvis fint hotel på 4 stjerner og det ser meget fint ud på billederne ( City Hotel Berlin East )

Da vi checker ind, bemærker jeg stedet er rimelig snavset, ikke støvsuget træblade i entren og muder rester på tæppet.
receptionisten er tør, som om hun er tvunget til at arbejde der, og informere os slet ikke om noget, så får vi en nøgle og et kort. Stedet er lidt svært at finde rundt i, da den er bygget sperate bygninger.

Værelset var fint nok og rent. Men airconditionen virker ikke og det var meget varmt, vinduerne var låste og kunne ikke åbnes. Damen er højt gravid og kogede. Jeg snakker med dem, de lover at flytte os dagen efter, næste dag, siger de vi har ikke plads, og de intet kan stille op. Jeg får ingen refunsion, eller andet form for service. Jeg kontakter hotels.com
De prøvede at hjælpe men uden held, og vi kunne ikke afmelde bookingen eller andet, og får at vide du kan klage når du kommer jeg. Jeg booker de næste dage et andet sted, som var meget bedre. Og da jeg kom hjem sendt en klage til hotellet og hotels.com.

Og får et svar vi ked af du er utilfreds. Airconditionen var defekt og er nu sat i stand. Du velkommen til at besøge os. Vi glæder os til at se dig.

Helt ærligt det jo latterligt og til grin at behandle kunderne på denne måde.

16. august 2016
Uopfordret anmeldelse
Vis anmeldelser på alle sprog. (32 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.