Hotel Søfryd Anmeldelser 36

4,7

Det ny renoverede Søfryd strandhotel er virkelig et besøg værd❤️ Alt var til ug. Maden, vinen, betjeningen, indretningen og ikke mindst udsigten. Tusind tak for en uforglemmelig aften.

Afholdt mit arrangement med 15 voksne og to børn med overnatning... Vi fik dejlig mad og velvilje overfor nogle specielle menuændringer for to deltagere og de to børn. Disse afvigelser fra vore... Se mere

4,7

Lækker mad, super service og den mest fantastiske udsigt

Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse på det nyrenoverede og genåbnede Hotel Søfryd. De nye ejere har indrettet både restaurant, hotel og værelser i en stilren og hyggelig stil. Der er lavet mange hyggelige hjørner, hvor man kan nyde den storslåede udsig over Roskilde Fjord. Både mad og vine var virklig lækker med både nytænkning og tradition. Alt i alt et kæmpe løft til et højere niveau!

10. april 2026

100% anbefalelsesværdigt!!! Vi kommer igen!

Vi havde simpelthen den skønneste aften efter nyåbningen af Hotel Søfryd! Det er blevet så fint! Vi fik den lækreste tre retters menu med et godt udvalg af drikkevarer til. Betjeningen var sød, imødekommende og servicemindede, lokalerne var hyggelige og atmosfæren var i top!! Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger til det nyåbnede Hotel Søfryd! Vi ses snart igen!

3. marts 2026

4 sterner til Sara I receptionen og…

4 sterner til Sara I receptionen og made samt udsigten. Havde et skønt ophold med min datter.
Vi ringede samme dag vi skulle bruge et værelse. og allerede der var der god service fra Sara 👍 meget sød og høflig.
Vi kommer igen.

25. juli 2023

Har lige holdt fødselsdag for anden…

Har lige holdt fødselsdag for anden gang på 11 dage - jeg havde givet besked om hvad der skulle foregå og hvad vi skulle have - alt gik galt stort set - sløv betjening forsinket velkomst dårlig borddækning blev hele tiden spurgt om hvad vi skulle drikke til trods for det var aftalt - elendig forret tørt brød - havde bestilt portvin til dessert det kom aldrig - petit forud til kaffen havde de ikke - fandt nogle brownies i stedet - meget utilfredsstillende og jeg kommer der ikke mere - gider ikke spilde mine penge der - sløv og uengageret betjening

14. juni 2023

Alt for ringe oplevelse!!!

Jeg synes kun udsigten er det bedste at sige om Restauranten på hotel Søfryd!
Det var en yderst skuffende frokost-oplevelse. Ringe service, intet kort over drikkevare til at starte med, så man måtte bare sige hvad man skulle have. Det var et lille "sølle" stjerneskud (til 210 kr!), som ikke engang kunne gøre en voksen mand/kvinde mæt! Den hvide fisk i retten smagte bitter og lugtede dårligt!!! (Og det var vi flere der syntes). OG da vi skulle have kaffe serverer de frysetørret kaffe (instant kaffe) på kande! Det var dæleme under lavmålet! Det kan I altså godt gøre bedre. 😳

20. januar 2023

Skuffende julefrokost menu

Jeg og mine gamle skolekammerater var hos hotel søfryd til julefrokost d.26.11..Vi havde store forventninger men blev virkelig skuffet over maden den var virkelig ringe..Vi betalte næsten 400 kr.og forventede derefter..syntes at det var så ærgerligt og skuffende..

25. november 2022

Fantastisk bryllupsfest!

Fantastisk bryllupsfest!
Tusind tak til Malene, Tutsi, køkkenet og hele holdet bag for en ukompliceret og problemfri bryllupsfest. Vi kan ikke sætte en finger på noget, vi kunne have ønsket anderledes.
Malene var meget fleksibel og imødekommende under planlægningen, og maden og vinene levede fuldt op til vores forventninger - og der var så rigeligt af begge dele, og tjenerne var meget opmærksomme. Alt fungerede simpelthen perfekt!
Så tusind tak til Badehotel Søfryd for at bidrage til en absolut fantastisk bryllupsfest

3. september 2021

Det er det bedste hotel og maden er…

Det er det bedste hotel og maden er helt itop personale så fantastiske dejlig sted det er ikke sidste gang jeg kommer der tak fir en helt igennem fantastisk oplevelse

23. august 2021

Hej Anette

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os at I har haft en dejlig oplevelse hos os.
Vi glæder os til at se Jer igen.
Bh fra alle os på Badehotel Søfryd

TRIST sommeroplevelse!

TRIST sommeroplevelse!
Stedets beliggenhed kan man ikke tage fra dem - men restuarant, service og udvalg må desværre diskvalificere stedet. Flere af aftenens retter var taget af kortet. Tjenerne var urutinerede og havde slet ikke styr på noget som helst. Ankom kl. 19.20 til bord kl. 19.30 og fik kontakt efter 20 minutter for at bestille drikkevarer. Flere borde ventede ligeså. Den ret jeg bestilte var ikke så ikke på kortet alligevel - der blev foreslået noget andet osm jeg takkede ja tak til - men der kom noget helt andet - som var ok - bortset fra at man ikke hælder god kraftig Balcamico eddike ud over melon. Bestilte så en oksefillet - medium - men modtog så en totalt tør og gennemstegt bøf som ikke vejede de 250 gram som anvist. Fik en ny som så var rå og en skæring af kødet som nok var en straf for at reklamere - sej. God sauce, men kedelige grøntsager. Stedet er faktisk ikke så tosset men oplevelsen er desværre under alt kritik - selv som gæst med overnatning. Et nedslidt indtryk generelt af stedet og fortsat en tidslomme fra 1977 på flere måder....

27. juli 2021

Vildt fed oplevelse:)

Fantastisk værelse og god havudsigt. Maden kom hurtig og god service. parkering lige ude foran og vildt hyggerligt, spænende, sjovt og romantisk ophold på Badehotel Søfryd.

28. marts 2021

Hej Clara-Sofia,

Tak for jeres besøg.
Vi glæder os over jeres gode oplevelse hos os og ser frem til, at kunne byde jer velkommen igen.

De bedste hilsner

Badehotel Søfryd

Fantastisk dejligt hotel og service

Fantastisk dejligt hotel og service. Jeg kan varmt anbefale det til alle, som ønsker ro og idyl. God og omsorgsfuld betjening af personale, samt indehaver. Jeg kommer helt sikkert igen :)

20. november 2020

Besvarelse fra Hotel Søfryd

1000 tak for de pæne ord - det var en fornøjelse at have jer boende :-)
Mvh & god weekend
Martin P. Kraunsøe
BADEHOTEL SØFRYD

Uanstændig behandling af 70 års fødselar

Min kone skulle have været til 70 år fødselsdag
På Søfryd d 12/ 9
Dette ikke muligt da de løb fra kontrakten og tilbød fødselaren
2 timer til velkomst frokost gaver og kaffe
Grundet de skulle bruge lokalet til en anden fest
Utilstedeligt og bør få konsekvenser for fremtidige bookninger
Læs kontrakten godt i gennem inden underskrift
Det er dyrt at afbestille
Kommer der aldrig mere med nuværende ejere

10. september 2020

Overholdt ikke skriftlig aftale om afholdelse af 70. års fødselsdag.

I efteråret 2019 aftalte jeg med Hotel Søfryd at de skulle afholde min 70 års fødselsdagsfest den 4. april 2020. Jeg fik en skriftlig bekræftelse på at festen skulle afholdes i et specifikt lokale (”Det Nye”) som passede til antallet af gæster. Gæsterne skulle komme kl. 13 til velkomstdrink, gå til bords 13:30 til frokostbuffet, og det hele skulle afsluttes med kaffe og the. Alt skriftligt bekræftet. I forhold til sluttidspunkt fik jeg at vide at ”vi kunne blive så længe vi ville”.
Efter udbruddet af Corona blev festen flyttet til 12. september. Jeg var flere gange forbi Hotel Søfryd for at få afklaret forholdene omkring Corona og evt. indflydelse på min fest. Hver gang fik jeg at vide at alt ville blive som aftalt.
Ifølge aftalen skulle jeg en uge før festen angive det nøjagtige antal gæster. Den 5. september – nøjagtig en uge før festen - var jeg igen forbi hos Hotel Søfryd.
Her fik jeg så pludselig oplyst at (1) lokalet var ændret og (2) at vi skulle være ude kl. 15 da lokalet skulle bruges til en konfirmation.
Ud over at være meget utilfreds med ændringen af lokalet - hvor der var plads til langt flere gæster end vi ville blive - så spurgte jeg personalet om hvordan de mente at min fest med velkomstdrink, frokostbuffet, taler, gaver, kaffe og the, overhovedet kunne afvikles på kun 2 timer. Jeg inviterer da ikke til fest på et hotel til frokost og kaffe – med gæster der kommer langvejs fra - for så kun at være der to timer. Jeg var i øvrigt fra starten blevet oplyst at vi kunne blive så længe vi ville.
Hotellet forklarede at de på grund af mange konfirmationer ikke kunne afholde min 70 års fødselsdag som først aftalt. Jeg så mig herefter nødsaget til at aflyse festen.
Den eneste reaktion fra Hotel Søfryd var en kort mail hvor de skriver at ”det er deres skyld”, "2 timer er ikke rimeligt", de ”undskylder” og at de ”refunderer mit depositum” !!!
Jeg havde glædet mig til min 70 års fødselsdagsfest med mine bedste veninder – nu står jeg tilbage med en kæmpe skuffelse.

8. september 2020

Kære Gertie,

Vi forstår godt du ønsker at skrive denne anmeldelse, selv efter vi havde haft en lang samtale på hotellet og at vi endvidere havde en længere samtale med din søster dagen efter, hvor vi også beklagede denne misforståelse meget dybt.

Vi gav dig faktisk muligheden til at komme lidt tidligere og så få 3 timer efter denne uheldige situation, men de ønsker du ikke. Det var naturligvis dit valg.

Vi vidste ikke dette var en 70års fødselsdag, men kun at det var en pigefrokost, som i teorien kunne vare 2 timer.

Lokalet I fik stillet til rådighed er vores Restaurant Søfryd, om har 180 graders udsigt til Roskilde Fjord og som de fleste helst vil have.

Vi beklager endnu en gang meget og det var en meget svær situation for os og hele hotelbranchen at skulle flytte som meget rundt på alle de selskaber og konfirmationer grundet Corona, der var planlagt i foråret og derfor måtte vi desværre presse den lidt mere end normalt, da folk panikkede grundet de få datoer kirkerne fandt i denne periode.

Vi gav dig muligheden til at afholde det på en anden dato lige omkring eller lidt senere, men det valgte du også at sige naj tak til.

Til slut, så har vi drøftet dette med dig længe personligt og med din søster på hotellet, som allerede nævnt, så vores mail var kun for at bekræfte, at vi naturligvis tilbagefører dit depositum.

Vi er dybt kede af situationen og ville ønske den kunne have været undgået - det sker heldigvis meget sjældent hos os, men hvor der er mennesker involveret sker der fejl og tages beslutninger, der kan være fejl.

Mvh

Badehotel Søfryd