3 overnatninger på et super lækkert og indbydende hotel som inkluderer hyggelig bar/natklub Bull og med virkelig lækker restaurant Sted 1 på 6. sal. Virkeligt dejligt og lyst værelse med udsigt over... Se mere
Vi overnattede 2 nætter (30.07.-01.08.2025) og havde en rigtig dejlig miniferie. Udsigt fra det fine værelse med gode senge til havnen og Kattegat. Lækker lækker morgenmad på 6.etage hvor man også n... Se mere
Vi oplevede desværre en meget skuffende håndtering efter brand på hotellet. På grund af branden kunne vi ikke komme tilbage til vores værelse og måtte selv finde alternativ overnatning, da hote... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Aldrig opleve så dårlig service
Aldrig opleve så dårlig service. Vi havde bookning nr og havde bestiller to værelser. Men de kunne se den var afmeldt (vi havde ikke afmeldt de to værelser) indad en uge før vi gik bekræftelsen og bookning nr. Men de kunne ikke hjælpe for de var fuld book. De kunne ikke hjælpe helelr ikke med at ringe ud til samarbejdspartner eller andre hotel i byen. Dette måtte vi selv. Virkelig
Dårlig service
De fortjener 5 stjerner .
De fortjener 5 stjerner .. af hjertet tak for en fuldstændig fantastisk oplevelse .. Bedste service , et så dejligt værelse og vidunderlig mad .. Jeg har været på Hotel Jutlandia flere gange .. og hver eneste gang har de været med til at give mig den bedste ferie. Jeg må helt klart anbefale dette Hotel ...
Vi ses snart igen .. knus en glad kunde
I Corona tider handlede de det hele på…
I Corona tider handlede de det hele på en god måde.
Fine værelser og faciliteter, god betjening og morgenmaden var helt i orden. En pose med lækre sager på værelset med udsigt.
Som rejsemontør har jeg ikke det store…
Som rejsemontør har jeg ikke det store behov for luxus eller varm luft i en dyr restaurent, men jeg har et krav til min chef når han bestiller hotel, og det er at der skal være vaskeservice af tøj, privat, som arbejdstøj. Her er der EN vaskemaskine til deling i hele hotellet, man skal betale for det, og selv ha' remedier med, og selv bruge fritid på det.... Dur ikke. FOR billigt.
Ok hotel til prisen.
Hotel med central beliggenhed , tæt på gågaden og havn.
Værelser er pæne . God morgen buffet.
Så det hotel bor vi gerne på igen.
Vær opmærksom på at få værelse mod…
Vær opmærksom på at få værelse mod gaden/havnefronten. Der er en forfærdelig støj fra et værtshus som ligger umiddelbart op af hotellets bagside. Vi fik værelser ud mod den, men måtte opgraderes til anden værelse ud mod havnen. Der mangler i den grad aircondition. Langt fra et fire stjernet hotel. Vi fik "kun" morgenmad på hotellet, og den var fin. Af en eller anden grund valgte hotellet at give os gavekort til Bones til aftensmad, i stedet for at vi skulle spise på hotellet. Restauranten var ellers åben.
Meget dårlig værelse
Vi opholdt tre overnatninger i hotellet. Værelse nr. 318.
Det var en “discount” booking. Men discount kan forståes på den måde at det var sparkede på rum service, fri bare, sæb i badeværelset, og ikke andet... men være opmærksom på:
1- Ved at holde vinduet lukket om natten, bliver værelsetsklima så tung pga. meget dårlige ventilation. Vinduerne kan ikke ledes åben om natten, pga. for meget larm!
2- sengens madras og hovedpuderne var dårlige. Man får dårlig ryk og nak simpelthen!
3- gulvetstæppe er så beskidt!
Vi kommer ikke mere!
Jeg vil fremover informere folk i mine netværker om ovenstående punkter.
Blandet tanker..
Valgte et ophold fra Fredag, og frem til og med Søndag inkl. morgenmad.
Havde valgt et Superior-værelse, da vi ligesom følte at, prisen lå tæt op ad et almindeligt dobbeltværelse, og fortrød ikke valget. God plads.
Man får så muligheden for at betale 100 kroner, for at få et en garanti for, at du får et værelse der har havudsigt. Det er vel egentlig okay nok.
Værelset i sig selv, kunne godt trænge til en mindre overhaling. Man går ind i en super fin lounge og får ganske automatisk forventninger op, til hvordan værelset så er.
Man går ind, og får øje på havemøbler bliver brugt som interiør i 'stuen', spejl var revnet i bunden på badeværelset, der lå sort støv og hår i hjørnerne på badekarret, vandhanen dryppede på toilettet - Sengene var dog faktisk virkelig gode og udsigten kunne man heller ikke klage over, fra 5. etage.
- Da vi så tjekker ud, og fortæller den kvindelige receptionist omkring disse ting, ligger hun det over på os, som var det vores problem, for vi kunne jo bare have sagt noget. Der blev ikke beklaget fra dem eller noget.
Vi må bare være ærlige så - Vi kommer desværre bare ikke på besøg igen.
Fint hotel uden morgenmad !!!
Fint hotel med ganske fin service, men uforståeligt at morgenmad IKKE er med i pris, når man bevist vælger et standard værelse, hvor der står følgende tekst:
“ Vores overdådige morgenbuffet på 6. etage, med den skønneste havudsigt, er naturligvis inkluderet i prisen !!!”
Den sætning blev vi aldrig enige om i receptionen. Det blev derefter 120 kr ekstra pr person, små penge, men bondefanget bliver man, når man forventer en service som ikke bliver opfyldt.
Gæst i weekenden 14-16/9-2018
Er i dag hjemkommet efter 3 dage på…
Er i dag hjemkommet efter 3 dage på Hotel Jutlandia. Det var et ophold i forbindelse med et rejseselskab (Club FT). Hotellet som sådan var som det skulle være. MEN restauranten!!! Jeg kan ikke erindre hvad den hedder, men den burde omdøbes til Kaos hersker og råder. Der savnes i højeste grad en TILSTEDEVÆRENDE restaurantchef som kan regulere trafikken for det meget unge personale som for forvildede rundt. Maden de 3 aftener vil jeg overhovedet ikke komme ind på, for så kan jeg nok komme i klemme i forhold til injurielovgivningen. Men jeg er spændt på reaktionerne fra de øvrige 49 deltagere i selskabet. Rejselederen talte i hvert fald med store bogstaver. Skulle jeg komme igen, bliver det absolut kun til morgenmad!
Vores anmeldelse er lig nul da vi havde…
Vores anmeldelse er lig nul da vi havde 3 overnatninger med 1 middag for 2 i restauranten på 6. sal og her blev vi totalt overrasket da vores middag for 2 var bøfsandwich og det kan man jo få andre steder og det var en totalt skuffelse og vi fik 2 flasker postevand til - troede det var gratis men er lige blevet trukket kr. 90,- og det er ikke iorden da vi påtalte det da vi var der og ikke ville betale for dette!! de nævnte at de ville se bort fra dette - men det har de ikke og det er ikke orden!! Kan ikke anbefale dette hotel da de ikke er seriøse og ikke sandfærdige!!!! Hold jer væk - det eneste de har er deres udsigt til havnen og det er ikke nok til at holde et hotel gående!!!!
Weekend juni 2017
Boede på hotellet en weekend i juni 2017. Receptionen og fællesarealerne på hotellet var pæne og indbydende. Vi have booket 2 "Superior Class værelser" Det ene værelse havde problem med gulvvarme på badeværelset. Man kunne ikke slukke for det. Der blev ulideligt varmt på værelset da det samtidig var den varmeste weekend i juni. Ved klage til receptionen, fik vi udleveret nøglekort til et andet værelse og besked på at vi selv kunne gå op og se om var bedre. Nøglekortet virkede ikke hvilket vi påpegede i receptionen. Her blev vi mødt med et skuldertræk og besked om at det burde virke. Vi måtte opgive at få nyt værelse.
Restauranten på toppen er forpagtet ud. Den var en skuffelse. Vi havde sikret os, via hotellets webside samt forespørgsler ved booking, at der var 3 retter mad at vælge imellem. Vi er to der ikke tåler okse/svinekød. Det viste sig, at hotellet kun har buffet med oksekød/svinekød og koldt tilbehør. Heller ikke dessert var til at få. Stor skuffelse.
Vi vil ikke vælge hotellet en anden gang.
Ualmindelig god service
Min kone og jeg tilbragte nogle dage her sidste år. Værelset vi skulle have boet i lugtede af kloak, hvilket gjorde det ulideligt at opholde sig i.
Vi gik ned og klagede over det og blev opgraderet til et business værelse med balkon i stedet.
Dagen efter klagede vi over en bryllupsfest i restauranten lige over os, da larmen blev for overvældende ud på natten. Som plaster på såret fik vi gratis mini bar.
Fantastisk kundeservice!!
Restauranten trækker dog en stjerne ned. Slidt at se på, ikke specielt hyggeligt og maden kunne være langt bedre. Jeg kan dog forstå, at restauranten er selvejende og lejet ind på øverste etage?
Vi skal forresten afsted igen på fredag. Håber det bliver ligeså godt som sidst.
Rigtig flot værelse med fin udsigt
Særdeles fint værelse til prisen. Super service i restaurant.
Ikke 4 stjerner værdigt
Det fortjener bestemt ikke 4 stjerner. Meget slidt og kedeligt. Da vi spurgte om koden til wifi var svaret " står den ikke der nede" og der blev peget ned ad disken. Vi købte en kop kaffe i baren ,der havde de kun pulver fløde, bvadr! En masse småting men samlet giver det et kedeligt indtryk/ oplevelse.
Standarden er simpelthen for lav til de stjerner og den pris, æv.
Konfirmation
D. 9 maj 2015 fejrede vi vores datters konfirmation på Hotel Jutlandia i Frederikshavn.Sikke en fantastisk oplevelse og stor stor ros til både mad og betjeningen og restaurantchef Dan fik alt til at lykkes og tak for meget stor fleksibilitet/service og alles måde at være på. Vi havde valgt at overnatte på hotellet samme med gæster og også her stor stor ros til hotellet og Camilla Frost for skønne værelser. Hotellet var med til at gøre vores dag helt fantastisk og uforglemmelig.
4 stjernet hotel er vist en mild overdrivelse
Værelset vi fik tildelt kunne bestemt ikke karakteriseres som 4 stjernet, det var MEGET slidt. Specielt toilettet var MEGET slidt.
Vi besluttet at spise på hotellet og blev af tjeneren anbefalet "kokkens 3 menu" der blev sammensat efter kokkens valg. Da vi spurgte ind til hvad kokken havde valgt at sætte på menuen denne aften, sagde tjeneren "det ved jeg ikke, det ved kun kokken" !!!!!. Vi indvilgede i at lade kokken føre os ud en spændende overraskende menu. Vi besluttede samtidig på tjenerens opfordring af tilkøbe en vin menu. Herefter gik der en rum tid inden tjeneren kom for at serverer hvidvinen. Vi måtte dog skyndsomt gøre hende opmærksom på, at der ifølge menukortet ville blive serveret et glad Cava som velkomstdrink. Tjeneren undskyldte og kom tilbage 10 min senere med 2 glas Cava som vi kunne nyde mens vi ventede på kokkens tryllerier. Men ak, den 3 retters menu vi fik var trist og kedelig uden det mindste anslag af arrangement fra kokkens side i bare at lave et hæderligt måltid mad.
Forretten bestod i en smagsløs rejecocktail. Dernæst 2 stykker svinemørbrad med lidt pesto i og dertil kartofler.
Til dessert 3 kugler is af den billigste slags fra Aldi.
Vinen der blev serveret menuen var huset vin og skal siges ganske hæderlig. Men en pris på 800 kr. er simpelt hen ikke rimeligt for en så "kønsløs og kedelige omgang"
Morgenbordet var hæderligt, jeg havde håbet på lidt lækkert brød men osse her havde køkkenet valgt den smagsløse løsning med frosne boller fra Aldi der lige var blevet varmet i ovnen inden servering.
Konklusion : Ønsker du at overnatte og sove 4 stjernet skal du IKKE vælge Hotel Jutlandia.
PS: Havde ved bestilling fået oplyst at prisen for værelset var 830 kr inkl. morgenmad, men blev ved afrejse afkrævet 890 kr.
Hotellets restaurant meget dårlig
Der var 3 retters menu med i vores ophold på hotellets restaurant. Maden alle 3 retter var under alt kritik, maden smagte af ingenting. Det var ikke friske råvarer der var brugt, meget skuffende. Tjeneren var klodset og virkede fremfor alt træt af at være på arbejde. En meget trist oplevelse.
Dejligt hotel. Fantastisk udsigt over havnen fra værelset.
Vi havde 1 overnatning på Hotel Jutlandia i standardværelse. Vi fik et dejligt værelse med en fantastisk udsigt over havnen. Det var et rigtig fint værelse, med en god seng. Morgenmaden var utrolig lækker. Der var alt, hvad man kunne ønske sig og mere til. Udsigten fra restauranten var lige så fantastisk, som den fra værelset. Helt sikker et sted vi vil besøge igen. Personalet var flinke og imødekommende.