Wij hebben verschillende Ruf briketten uitgeprobeerd en zijn het meest tevreden over deze eikenruf blokken. branden mooi en rustig. De prijs is het zeker waard zeker als je de brandduur vergelijkt m... Se mere
Virksomheden har svaret
prima verzorgde pallet BioBriq - wel even 'anders' stoken dan een massief stuk hout ter vergelijking: ik stook t in Dovre Vintage 35 kachel - eerst met aanmaakhout opwarmen, dan 1 blok biobriq en ev... Se mere
Virksomheden har svaret
Alles in orde. Houtbriketten netjes verpakt met plastic folie en zak eroverheen zodat je ze telkens opnieuw kan droog houden nadat je er enkele pakjes hebt afgehaald. Geleverd op gevraagde datum, n... Se mere
Virksomheden har svaret
Snel geleverd zoals aangekondigd. Prima kwaliteit haard-hout, goed verpakt en beschermd tegen neerslag. Suggestie: een vrachtwagen met kraan in gebruik nemen, zo dat deze de lading vanop straat op d... Se mere
Virksomheden har svaret
WOODcom is een familiebedrijf dat u al meer dan 10 jaar bijstaat als betrouwbare brandstofleverancier. Bij ons vindt je een breed assortiment voor elk seizoen. Brandhout, briketten, pellets, potgrond, boomschors en houtskool zijn maar enkele voorbeelden van ons aanbod.
Bredabaan 60, 2990, Wuustwezel, Belgien
Prima prijs-kwaliteit. Vriendelijke bediening.
Zeer vriendelijke bediening
Mooi aanbod
Goede pellits, en kwalitafief ook goed.
Aardige mensen. Top
Supervriendelijke ontvangst. Uitleg over de kwaliteit van het product én stooktips voor ons, wat wil je nog meer?
Erg fijn om hiernaar toe te rijden. En schappelijke prijzen!
Goede service vriendelijke mensen en goede bediening super en eerlijke prijs top.

Besvarelse fra WOODcom
Top hout voor m’n haardje ; steeds vriendelijke bediening

Besvarelse fra WOODcom
Zeer vriendelijke mensen, goed advies en service! Wij komen terug

Besvarelse fra WOODcom
Groot assortiment pellets en brandhout. Ook voor uw bbq kolen en pellets kunt u terecht.

Besvarelse fra WOODcom
We hebben afgelopen december hier openhaardhout gekocht. Fijn geholpen. Het hout brandt geweldig. Dus nu weer terug om nieuw te halen en gelijk aarde en boomschors gekocht.

Besvarelse fra WOODcom
zeer goed geholpen en goede prijs

Besvarelse fra WOODcom
Een fijn bedrijf, goede kwaliteit pelletkorrels, goed geholpen en goede uitleg

Besvarelse fra WOODcom
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.