Mødte dem på messe første gang hvor jeg købte en del. Efterfølgende bestilte på deres hjemmeside og da de ikke havde den efterspurgte størrelse kontaktede de mig pr. tlf. Var positiv og g... Se mere
Super service, shoppen kunne desværre ikke levere de Hummel støvler jeg havde bestilt, men blev ringet op, og sammen fandt vi et par andre støvler, som er meget flottere end de oprindelig bestilte. S... Se mere
En fin og overskuelig hjemmeside. God kommunikation, da det viste sig, at en af varerne var udsolgt.......sendte øvrige varer fragtfrit. Hurtig levering. Eneste minus er, at det kunne lade sig gøre... Se mere
den bedste ribbens hotdog jeg nogensinde har fået
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sko & Tøj hos mormor. Kvalitetsmærker til både piger og drenge. Vi står altid klar med råd og vejledning
Danmark
- www.hosmormor.dk
den bedste ribbens hotdog jeg…
den bedste ribbens hotdog jeg nogensinde har fået
Den BEDSTE service
Ringede igår, ang nogle Skechers sko til min datter, hvor jeg var i tvivl om str. Den søde dame tog sig rigtig god tid, til at hjælpe med at måle skoene og sammenligne med min datttid, str fod. Det tog sin tid, men der var absolut ingen hastværk.
Meget bedre service end i Skechers butikken, i Fields.
Derudover var de 100,- billigere og vi fik dem allerede idag med lidt ekstra guf i pakken.
Dejlig webshop der kun kan anbefales 👍

Besvarelse fra Hosmormor
Suveræn
Suveræn service. Hurtig svar ved spørgsmål på mail, gode tilbud jævnligt og hurtig levering!
Gode priser, lækrer mærker og god service
Når jeg skal have Hummel til sønnen handler jeg altid her. Hosmormor.dk er Janne god til at give rabatter. Bare lidt procenter får mig som kunde til at føle at jeg har "vundet" og det gør at jeg kommer igen og igen. Leveringen er altid hurtig og jeg synes altid man får lidt ekstra service som sokker eller en lille snack til børnene. Jeg er en glad og trofast kunde :-)
Super service!
Købte sko, dagen efter var der yderligere tilbud. Skrev og spurgte til det og fik uden problemer krediteret yderligere. Super service, og skoene kom hurtigt!
Fantastisk service.
Har igen handlet hosmormor og er som de andre gange begejstret.
Hurtig levering,god service og lækre mærker.
Kan helt klart anbefales.
Helt perfekt
Elsker at handle hos Mormors.dk.. Dejlige mennesker, hurtig leverings tid!
Eneste minus er, at det kunne lade sig gøre at "købe" noget, som efterfølgende viste sig at være udsolgt.
Handler her gerne igen :o)
Super shop
God shop, fik mine vare uden problemer.. (At de blev leveret med postDK er en anden sag)
Vil til værd en tid handle der igen
Super service hos mormor
Fantastisk service, hvor kunden er i centrum. De ringede mig op pga størrelsen på den jakke jeg havde bestilt var udsolgt. Sammen fandt vi en løsning, og allerede næste dag havde jeg varen. Nok en af de bedste internetforretninger jeg har handlet hos.
Perfekt og super service
Perfekt og super service og meget hurtig behandling/levering.
Venlig og "jordnær" service :)
God kundeservice!
Mødte dem på messe første gang hvor jeg købte en del.
Var positiv og glad da jeg modtog varerne, de lever op til forventningen, god kvalitet.
Giver dem 4 stjerner kun pga. jeg ville ønske at varerne blev sendt hurtigere.
Gabriella
SUPER service og fint udvalg
Altid hurtig levering og et par karameller i pakken gør det lidt mere " personligt" :). Godt udvalg og super meget nedsat under udsalg :)
Fantastisk hjemmeside
Hosmormor.dk er en af de bedste hjemmesider med tøj til børn. De har et stort udvalg - ind imellem også med gode rabatter. De har en fantastisk service og er utrolig søde og hjælpsomme. Jeg kan kun anbefale dem til alle der ønsker at handle sejt tøj til deres børn.
Helt fantastisk service igen igen igen!!!!
Rigtig lækker shop med et godt udvalg til helt rigtige priser.
-Og et helt fantastisk personale, der altid yder meget mere end man forventer.
Er aldrig blevet skuffet når jeg har handlet hosmormor.dk og kan helt klart kun give shoppen mine bedste anbefalinger.
De får et stooooort 5-tal af mig:-)
Super fin service
Rigtig god netbutik, hvor jeg har købt børnetøj. Super fin service - blev ringet op, da den bestilte varer ikke var i størrelsen, så vi fandt sammen ud af, hvad jeg i stedet kunne vælge.
Perfekt
Super service, får mere end forventet, ville ønske jeg havde opdaget denne webshop noget før.
Kommer helt sikkert igen.
Der handler jeg helt sikkert igen
Overskuelig hjemmeside, lyn-hurtig levering og super gode priser ved udsalg. Hvad mere kan man ønske sig ved en handel? Jeg har handlet ved hosmormor.dk flere gange og jeg vender helt sikkert tilbage!