Fantastisk værksted og søde medarbejdere både på kontoret og i værkstedet! Vi har altid kunne få vores bil hurtigt på værksted, få en hurtig afklaring eller test, en fin låne/lejebil. Vores... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Med afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn er Brdr. Hosbond Nordjyllands største forhandler af Ford komplette modelprogram for Danmark. I vores afdeling i Aalborg - der er Nordjyllands eneste officielle FordStore - finder du ud over det almindelige modelprogram, også de nye Mustang og Vignale modeller fra Ford. Vores uddannede rådgivere er klar med professionel vejledning omkring køb, finansiering og leasing af Ford personbiler og Ford varebiler. Vi er endvidere lagerførende med et bredt udvalg af originalt Ford tilbehør og udstyr, så du kan sammensætte din nye Ford udfra dine personlige ønsker. Vores bilrådgivere er også uddannet i at rådgive omkring de mange fordele ved at tegne en Ford bilforsikring, eller en serviceaftale, hvor alle serviceeftersyn foretages på autoriseret Ford serviceværksted.
Skjernvej 4B i Aalborg og Østergade 147 i Brønderslev, Frederikshavnsvej 325 i Hjørring og Søndergade 253 i Frederikshavn, Danmark
- rs@hosbond.dk
- www.hosbond.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fremragende detektivarbejde
Fremragende detektivarbejde - Brdr Hosbonds værksted fandt fejlen på min aircondition og jeg fik en god pris på arbejdet.
God behandling
Igen var I hurtige, imødekommende med en god pris. Tak til Peter på værkstedet.
Alt spillede
God og fantastisk service.
God og fantastisk service.
Medarbejderne er altid venlige og imødekommende. Der er altid tid til kunden.
Havde Fiesta til service
Havde Fiesta til service, fantastisk kundeservice, dygtige mekaniker, færdig til den aftalte tid.
Kan kun give dem den højeste ros.
top service
Jeg har fået lavet bil hos Brdr Hosbond i Aalborg i over 15 år og i alle årene har de leveret en top service og kvalitet, uanset opgaven. De fleste år har jeg fået lavet min Ford hos dem men efter at have skiftet bilmærke kommer jeg stadig hos dem. Udover at værkførerne er utrolig serviceminded så er jeg stor fan af de videoer man modtager fra mekanikeren om bilens stand.
Det bedste sted du kan få din bil lavet
Altid kompetent værksteds og kontorfolk man kan komme i kontakt med, både før, under og efter ens bil har været på værksted eller ved spørgsmål. Jeg vil altid til enhver tid anbefale Brdr Hosbond som ens fortrukkende værksted, de ved hvad de snakker om
Altid professionel behandling af bil og…
Altid professionel behandling af bil og kunde.
Super fin service hele vejen igennem
Super fin service hele vejen igennem
Video dokumentation
Fair priser
Hurtig reparation
Vask og støvsugning uden beregning
Lange åbningstider
Fin service og søde medarbejdere
Fin service og søde medarbejdere. Havde min Mustang inde for at få lavet garantiarbejde + montering af træk. Begge dele blev gjort til den aftalte tid og pris.
Eneste lille minus var at bilen blev tilbageleveret med nogle oliepletter på lakken, men det kunne gå af i vask.
Super betjening venlig og positiv
Super betjening venlig og positiv.
Havde bilen til service. Arbejdet blev hurtigt og effektivt udført med en god og fyldestgørende tilbagemelding.
God foto beskrivelse.
Jeg kan på det varmeste anbefale Hosbond Aalborg
god service og fuld tilfredshed med…
god service og fuld tilfredshed med besøget
Hurtig service trods det var i…
Hurtig service trods det var i ferieperioden.
Video over problemet og servicemindede og venligt personale som gør alt hvad de kan for dig.
Meget tilfreds
Havde min Fiesta til service.
Havde min Fiesta til service.
Dejlig oplevelse, fin kundeservice, alt fikset som aftalt.
Kan kun være tilfreds med Ford Hosbond Aalborg
Topservice som sædvanlig
Topservice som sædvanlig
Vi får altid følelsen af at være en højt prioriteret kunde
Professionel og venlig betjening
Havde bilen til opdatering og service. Arbejdet blev hurtigt og effektivt udført med en god og fyldestgørende tilbagemelding.
Hos Brdr. Hosbond A/S i Frederikshavn får man i øvrigt altid en venlig betjening.
Hurtig og ukompliceret handel af brugt…
Hurtig og ukompliceret handel af brugt bil.
Tilfredsstillende opfølgning på aircondition der ikke virkede.