Horsens Rengøring Anmeldelser 19

1,7

1,7

Dårlig

Horsens Rengøring/ Forlængelse af Bodil Sørensens…

Forlængelse af Bodil Sørensens kommentar.
Det var mig der havde dialogen med firmaet og til det vil jeg sige, at de heller ikke fortjener nogen stjerner der.
Den såkalde salgs-/kundechef Jonas er den mest flabede, ukompetente, uprofessionelle medarbejder jeg nogensinde har mødt. Han har klart ikke noget flair for at tale med kunder og yde bare en smule service. Han er højtråbende og ikke istand til at erkende en fejl, trods det er på skrift.
Ejeren Lisbeth er så lidt mere kundeminded at snakke med og er ikke bange for at erkende fejl men hun fejler så helt ved netop at tilbyde en godibag med hendes produkter til de mennesker der har gået den halve nat og lavet det arbejde Horsens Rengøring sku ha lavet og bandet dem langt væk.
Hvem pokker gider reklamere for et firma og deres produkter som ikke har overholdt den indgåede aftale!!!!

17. oktober 2025

De skulle ikke have nogle stjerner

De skulle ikke have nogle stjerner. Skulle lave en fraflytning rengøring de kom næsten 4 timer før aftalt så lejligheden var ikke tom. For at være sikker på de kom igen lavede jeg en aftale om at de kunne komme tilbage efter kl 13. De kom aldrig så måtte finde folk om aftenen,der gjorde rent. Det blev en dyr fornøjelse. De spiste mig af med lidt af deres rengøringsmidler ellers tak sagde jeg. Havde en klar aftale på min e-mail. Så brug dem ikke. Bodil Sørensen Horsens.

15. oktober 2025

Jeg havde bestilt en rengøring og…

Jeg havde bestilt en rengøring og gennemgået med firmaet, hvad der skulle ordnes. Rengøringen var meget mangelfuld og det skrev jeg i mail til firmaet. Jeg skrev også, at jeg ikke ønskede at fortsætte den ordning, som jeg ellers havde igangsat. Svaret var “helt i orden, det er noteret” ingen beklagelse, forklaring eller andet - nu har jeg modtaget en faktura på det fulde beløb, selvom jeg ikke har modtaget det der er betalt for. Kan på ingen måde anbefale Horsens rengøring.

18. september 2025

Jeg vil aldrig anbefale dem , på ingen måde gjort ordenligt rent.

meget meget mangle fuld rengøring. Samt tager de timer for hvor de ikke har været der. Der var støv samling stedet, gulvet var ikke støvsuget ordenligt og var stadig beskidt. dørkammen var heller ikke taget og jeg havde taget en hovedrengøring, hvor jeg selv havde tømt alle skabe, for at de ikke skulle bruge timer på det.

Jeg er på ingen måde tilfreds, og da jeg skrev en mail omkring det og sendte beviser. Stoppede de med at svare. I dag har de så sendt den fulde pris på rengøring + timer de ikke har været der. Jeg vil aldrig bruge dem igen.

11. september 2023

Mangelfuld "rengøring"

Bestilte flytterengøring - den var fuldkommen mangelfuld. Ved gennemgangen blev der bl.a. konstateret, at et vindue ikke var pudset, at radiatorerne var møgbeskidte, at der ikke var gjort rent bag komfuret mv. Vi har det hele sort på hvidt i flytterapporten - og skal altå betale for yderligere rengøring ud over de 6 timer, vi er blevet faktureret for. Det er penge smidt ud af det upudsede vindue.

25. august 2023

Bad om et tilbud på en flytterengøring.

Bad om et tilbud på en flytterengøring.
Men da jeg så 2 år efter får en rykker på en faktura jeg aldrig har modtaget fra dem. Får dårlig undskyldning over min mail og tlf. nr. ikke virkede selvom jeg aldrig har skiftet nogen af dele og de lige pludselig godt kan kontakte mig på de samme informationer. Regningen var så også på det dobbelte af hvad tilbuddet var på, samt endte jeg med en regning fra boligforening fordi deres arbejde ikke var gjort godt nok.
De oplyser et antal timer de forventer det tager, men oplysninger ikke at timerne er pr. medarbejder de sender ud eller informere noget om hvor mange medarbejder de sender. Og er de langsomme til deres arbejde så det tager flere timer og gør alligevel ikke tingene ordentligt.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det.

21. august 2023

Ikke pengene værd

De to damer arbejdede koncentreret i 40 minutter, men jeg havde bedt om fokus på støvsugning og gulvvask, og her var skidtet egentlig bare blevet flyttet rundt, og lå i hjørner og kanter. Et løst tæppe var slet ikke blevet støvsuget. Det virkede som om der var en rutine, der skulle kunne klares superhurtigt, og der så ikke blev taget hensyn til mine ønsker. For mig var det ikke de knap 800 kroner værd.

22. maj 2022

Mangelfuld rengøring

Mangelfuld rengøring. På trods af at vi flere gange har klaget over at rengøringen var for dårlig blev det aldrig bedre. Vi har ved hver rengøring selv måtte gøre ordenligt rent efterfølgende. Jeg kan ikke anbefale firmaet. Personalet er ikke uddannet ordentligt i rengøring.

18. maj 2022

Glemmer og låse døren.

Glemmer og låse døren.

Efter og havde skrevet at de har glemt og låse døren efter dem for man Svare fra Horsens Rengøring: Det er yderst sjældent at vi oplever dette.

En gang er bare en gang for meget.

8. februar 2022

Misvisende og utilfredsstillende

Meget tydelig timepris på deres hjemmeside, samt mundtligt var det også tydeligt at forstå, at man betalte per time. Derudover blev det gjort klart at det ikke var til at vide om det ville tage 2 time eller 5 timer at gøre rent, hvilket er helt fair. Rengøringen var hurtigt færdig og ikke tilfredsstillende! Får at vide der ikke var blevet sat flere timer af til denne opgave, så de kunne ikke nå mere. Dette er modsigende i forhold til det jeg nævner ovenfor? Derudover blev jeg kvitteret for det dobbelte fordi de sendte to rengøringsfolk ud. Dette nævner de intet om, men kun timepris som nævnt ovenfor? Enormt misvisende og utilfredsstillende. Ikke et firma jeg vil bruge igen

18. december 2021

Afvaskning i en tyk suppe af vand og mure støv

Har renoveret dele af huset og ved udskiftning og isolering af vindue og havedør, kommer der en del murer støv ind i huset. Særligt soveværelse og hermed senge og tøjskab bliver belagt med dette støv. Vores entreprenør får lynhurtig fat i Horsens rengøring, som sender to kvinder ud, bevæbnet med støvsuger og en lille spand med sæbevand. De får besked på at alt i rummet skal rengøres, men alligevel kommer de 2-3 gange ud og spørger "skal det vaskes?" øhhh ja, alt betyder alt og nej der er ikke noget af støvet vi ønsker at gemme.
Efter Ca 1 time kommer de og siger, at nu er de færdige....... Der er ikke støvsuget under sengene, sengeborde er ikke flyttet, så der kunne rengøres bag dem. Vægge og loftet er der intet gjort ved og alt det der er blevet vasket af.......tja det skulle gøres om, da der ikke en eneste gang er skiftet vand, så stort set alt er vasket i en tyk suppe af vand og mure støv.
Valgte at sige ok og sende dem ud af døren, hvorefter vi så selv gik igang.
Hvis man kunne give 0 stjerne, var det hvad dette var værd. Kan absolut ikke anbefales.

30. november 2021

Kan på ingen måde anbefales

Kan på ingen måde anbefales! Mangelfuld rengøring alt for mange af gangene, dårlig kommunikation hvor aftaler ikke overholdes, betaler for meget længere tid end der egentlig er brugt (dette bortforklares med at kørsel er inkluderet - men når man betaler for 2,25 time forventer jeg at de bruger mere end sammenlagt 1 time på rengøringen, som flere gange har været tilfældet og med et resultat derefter...). Trods dette er vi alle gangene blevet opkrævet fuld pris for 2,25 timers rengøring. Én af gangene var en vase blevet ødelagt, uden vi blev orienteret herom og vasen var blevet "samlet" og sat på plads, så det ikke umiddelbart lignede, den var gået i stykker. Vi måtte selv opdage dette og kontakte Horsens rengøring, som dog i det mindste erstattede vasen. Ærgerlig oplevelse omkring noget som ellers ville have været en ærlig fejl. Så alt i alt en dårlig oplevelse, hvor vi egentlig ville lette hverdagen ved at få hjælp til rengøringen, men i stedet er endt med at bruge vores tid på løbende kontakt, klager omkring rengøring, manglende opfølgning på aftaler og selv har skullet rette op på rengøringen. På ingen måde bøvlet værd...

28. september 2021

Kan kun anbefales!

Jeg var i større problemer med min bil, da en malingbøtte havde været utæt, hvilket resulterede i en masse maling ud over både sæde, gulv mm.
Jeg ringede til Horsens rengøring og fik den hurtigste og bedste hjælp man kunne ønske sig! Og inde i butikken var personalet super imødekommende.
Alt i alt super god service og rigtig godt arbejde. Kunne ikke være mere tilfreds og vil helt sikkert anbefale Horsens Rengøring til andre.

16. maj 2021

Fik en regning på det dobbelte af hvad…

Fik en regning på det dobbelte af hvad der stod på deres hjemmeside!
Som kunde ser du en meget tydelig pris på deres hjemmeside.. men slut prisen er en helt anden. Det er misvisende. Skriv dog den endelige/rigtige pris på hjemmesiden, det er dén man som kunde vil se.

29. april 2020

Har købt en del produkter gennem …

Har købt en del produkter gennem Horsens Rengøring, og varerne vi købte var helt efter deres anbefalinger, og vi fik nærmest et "minikursus" i rengøring nede i butikken, så der ikke var nogen som helst problemer da vi skulle igang selv.
Produkterne virkede 100% efter hensigten og så var de oven i købet billige!

13. februar 2018

Beskidt rengøring

Vi valgte bevidst et lokalt firma til en nikotinnedvaskning af et hus vi netop havde købt, men har efterfølgende måttet gå meget af arbejdet efter og således alligevel brugt den tid og det slid vi troede vi betalte os fra, selv efter at vi reklamerede over en del af arbejdets udførelse og havde to medarbejdere på besøg i yderligere et par timer.
Firmaet benytter et system til regninger hvis navn "Economic" ryger direkte i junkmail, hvorfor vi også nåede at modtage en rykker for manglende betaling. Reklamationen var "gratis", men med fortsat utilfredshed og et forkert timetal på fakturaen, bad vi om en uddybning af timeforbruget. Denne fik vi også men den var noget uigennemskuelig. Således skal vi betale for ca. 24,25 timer baseret på dette regnestykke, som dårligt giver mening: "...der (...) var 3 medarbejdere fra 8.30 – 15.00, 1 medarbejder fra 8.30 – 12.00, 2 medarbejdere fra 13.30 – 15.00." Altså 6 medarbejdere? til at rengøre dele af et hus på knap 170 m2? (Hverken bryggers eller badeværelse skulle rengøres).
Mit spørgsmål til det regnestykke og samtidig en tydeliggørelse af hvad og hvor mange timer er ikke blevet besvaret, snarere ignoreret. Alt i alt en kedelig oplevelse af et lokalt firma, der tilsyneladende har for dårligt uddannede medarbejdere og som vælger at ignorere kundens ønske om en tydelig faktura, så vi reelt kan se hvorfor vi skal betale 7000 kr for denne vare.

9. december 2016

Er dette din virksomhed?