Smukke buketter
Vi har inden for de sidste 3 uger modtaget 3 meget smukke og friske buketter
Vi har inden for de sidste 3 uger modtaget 3 meget smukke og friske buketter
Vi bestilte en bårebuket/opsats til en begravelse til et pænt beløb og bad om multifarvet.
Da vi så den blev vi ret skuffet og kede af det. Mange af blomsterne hang og blomster så gamle og slatne ud.
Farverne var virkelig fesne også.
Billeder og video af den er sendt til butikken, men ingen respons.
Vi bestiller IKKE derfra igen!
Bestiller en julebuket til 450kr i røde farver til afhentning juleaften. Julegave.
Ca en uge inden. Da jeg kommer for at hente den. Står den indpakket og klar. Sikket et sjok vi får, da den bliver åbnet. Næsten kun med fyld. Gran og krysantemum, to enkelte Roser. Jeg besøger butikken 3 juledag med billede af buketten og reklamere. Er meget ked af, så småtblomsterne buket. Til så mange penge. Chefen beklager, men ikke andet. Kompensere med noget, når kunden ikke var tilfreds, kunne IKKE komme på tale. Hun var faktisk noget arrogant. Pas på i denne butik. Se varen inden I betaler.
Fantastisk flot og spændende kvalitetsbuket og top service fra buket blev bestilt til levering kort tid efter til fødselar. En fortryllende buket i alle farver. Jeg har bestilt buketter fra mange steder i mange år. Oftest rigtig flotte, men Hornslet Blomster kan lige det extra, der gør, at det kommer et glans af magi over buketten.
Jeg har flere gange fået, Og bestilt buketter fra Hornslet blomster. De er SÅ flotte! Moderne i blomsterkunst. Og de har stået flot i over en uge. Tak 👍
Jeg har sjældent oplevet så stor dedikation og kundeservice. Hornslet Blomster formåede at levere en smuk buket blomster, til min båd. Det imponerende er, at de fandt mig blandt ca. 400 andre både.
I anledning af min Mors 81 års fødselsdag bestilles en dekoration om onsdagen til levering lørdag. 400 kr overføres onsdag og det aftales hvad der skal stå på det medfølgende kort. Det aftales ligeledes på skrift at varen skal leveres imellem 10.00 -14.00 lørdag. På dagen kontakter jeg min Mor og ønsker hende tillykke. Hun er meget skuffet over, at hun ikke har modtaget en gave. Hornslet Blomster beklager senere, at de har taget fejl af datoen, selv om de har modtaget den skriftligt. De lover, at de som kompensation vil levere varen gratis dagen efter. Dagen efter kontaktes vi af dem og får nu at vide, at de ikke vil sende pengene tilbage, som lovet på skrift. Magen til uprofessionel håndtering skal man lede længe efter. Resultatet er at min Mor skuffes to gange i træk af denne amatør virksomhed.
Meget dygtige blomsterbindere de har i Hornslet - og altid friske blomster der holder længe. Det er lidt dyrt, men det er pengene værd!