Home Ladderlift Anmeldelser

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ze zijn een krak in hun vak!

Het was voor ons de eerste keer dat we beroep moesten doen op een verhuisbedrijf. Wij hadden veel stress voor deze verhuis. Gaat het lukken binnen de tijd? Gaat het allemaal niet te zwaar zijn want 1 van ons was invalide? Hoe gaat het in zijn werk?
Wel, de mannen van Home ladderlift namen onmiddellijk al onze stress en twijfels weg. Het tempo van die mannen was ongelooflijk en tegelijk zijn ze heel voorzichtig met de meubelen. En dat op 1 van de warmste dagen van het jaar bij 32 graden. Daarenboven zijn ze stipt, supervriendelijk, zeer zorgzaam en respectvol. Ze stelden ons echt op ons gemak. Zij twijfelen niet en weten exact wat te doen en hoe alles rond te krijgen. Een verhuisdag is voor vele mensen een onaangename dag maar Home Ladderlift maakte er zelfs een fijne ervaring van. Ze gaven ons ook tips over hoe we in de toekomst best delicate meubelen moeten verplaatsen.
Er bleef zelfs nog wat tijd over en die hebben ze spontaan gebruikt om ons nog wat te helpen door enkel lastige, te hoge kleerkasten te verplaatsen naar een andere ruimte.
Kortom, wij kunnen Home Ladderlift aan iedereen aanraden. Het was fijne ervaring en wij willen hen via deze weg werkelijk voor alles bedanken.

15. juli 2026

Topservice bij onze grote verhuizing

We hadden een grote verhuizing en zijn ontzettend goed geholpen. Burak en zijn team waren mooi op tijd en hebben alles uitstekend geregeld. De verhuiswagen werd erg efficiënt geladen, waardoor alles netjes paste en de verhuizing vlot verliep.

Ook fijn was dat wij zelf met twee man konden meehelpen, waardoor alles extra snel geregeld was. De ladderlift bij zowel het appartement als de woning was ontzettend handig en maakte de verhuizing een stuk makkelijker.

Ben je op zoek naar een goed en betrouwbaar verhuisteam in de omgeving van Antwerpen? Dan zou ik deze heren zeker aanraden!

3. juli 2026

Burak heeft ons geweldig geholpen!!

Burak heeft ons geweldig geholpen! Was zeer op tijd en had alles goed gepland waardoor onze verhuis naar de 4de verdieping super vlot ging! Als je iemand zoekt die goed de boel kan coördineren is Burak echt aan te raden!! Als we nog is gaan verhuizen weet ik al wie ik ga bellen hoor!!

27. juni 2026

Zeer tevreden over hun service

Zeer tevreden over hun service. Ik reserveerde een lift, verhuiswagen en 2 werkmannen. Ze waren ruim op tijd, werkten snel doch voorzichtig en waren vriendelijk. In Antwerpen waren er enkele praktische moeilijkheden die we niet in de hand hadden. De werkmannen gingen hier professioneel mee om en vonden snel een oplossing.

23. marts 2026

Perfecte service

Perfecte service. Vriendelijke mensen. De levering was vroeger dus hadden we na de levering gevraagd of ze vroeger konden dan 16 uur. Ze zeiden direct dat ze om 12 u zouden komen, om 10 u werden we verwittigd dat ze er om kwart voor elf al zouden zijn. De kerel die leverde werkte heel goed mee en gelukkig kende hij zijn job heel goed want onze zetel geraakte eigenlijk net niet binnen. Door die te draaien zoals hij zei en met zijn hulp geraakte de zetel toch binnen. Bedankt en zeker aan te raden.

6. oktober 2025

Unfortunately I cannot put a minus 0…

Unfortunately I cannot put a minus 0 vote…. They were supposed to show up on saturday at 10:30, nobody came, I tried to call for explanation, the first time a non english speaker answered the phone and he told me his son would have called me back…. Still waiting….. I tried to call back three times and nobody answered the phone, at 11:08 I received the following message “het komt nu niet goed uit”……… they are a joke, be careful!

28. september 2024

Er dette din virksomhed?