Holte Modelhobby Anmeldelser 445

4,0

Detaljer springer jeg over. Jeg er vist ALDRIG oplevet lignende Servise, hjælp, imødekommenhed som det burde være alle steder. Jeg lavede flere fejl ved registrering af DX6e Problemer som Rudi... Se mere

Hej , holtehobby jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne , købte en jetbåd i dag og fik rigtigt god vejledning i vedligeholdelse af bådens drev samt opgraderingsdele. Rudi og Marlene giver super go... Se mere

Hvis jeg kunne, gav jeg 0 stjerne. Min kæreste bestilte ved holte hobby i sommers. Har indtil idag, haft ringet flere gange og været undrende over han endnu ikke har fået produkterne. Hver gang... Se mere

Desværre kan jeg kun give 2 stjerner, havde ellers en god oplevelse i forrretningen, men han solgte mig en brugt vare, som han fandt frem og som hun pakkede ind, så selv med dobbelt tjek fungerede de... Se mere

4,0

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Findes der service her? NEJ!!

Jeg har aldrig følt mig så dårligt behandlet som kunde før.
Det virker som om, de kun er interesserede i at presse penge ud af folk, uden nogen reel vilje til at hjælpe.

Sidste sommer var jeg nede for at købe et begynder fly MEN..
Det er først da jeg i år skal prøve det i modelklubben at jeg finder ud af at det IKKE er et begynder fly, men et slags stunt fly.

Godt der er andre steder man kan handle!!!!

30. august 2024

Besvarelse fra Holte Modelhobby

Meget mystisk anmeldelse! Så det må enten være en falsk anmeldelse eller en forkert butik du anmelder.

1. vi har slet ikke solgt et fjernstyret fly d. 30.8.24.

2. Jeg er selv modelflyver de sidste 30 år og har styr på begynderfly. Og det første spørgsmål ved en fly interesseret kunder er "kan du flyve med modelfly" og så finder vi den korrekte model som passer til min kundes budget og færdigheder.

3. Hvilken fly taler du egentlig om? Stuntfly til begynder eller ikke til begynder siger mig ikke noget.

Jeg ser frem til at høre dit svar.

Rudi og Malene har altid været god…

Rudi og Malene har altid været god service 😊
De er dygtige til deres arbejde isenkram
Man skal osse huske at det er et bredt emne at snakke om når folk kommer ind og stiller spørgsmål om mange ting der skal man altså bare være tålmodig 😊
Spørger selv om en masse ting selvom jeg været i hobbyen i mange år
Så til dem der er utilfredse med Malene og Rudi burde bare handle online istedet 😊👍

15. april 2025

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. Skulle have en bil til min søn, men det bliver en anden forretning vi går til. Tænker kun på at sælge mest muligt og tjene så mange penge som muligt i stedet for at være forstående. Vi betaler ikke 4000kr for en bil til en 9-årig, og tænker også at en bil til 1000kr kan gøre arbejdet.

2. maj 2025

Hej Heidi!

jeg tror du har misforstået noget, eller blander rundt med hvem du egentlig anmelder.

Taler vi om fjernstyrede biler så har vi en begynder kategori fra kr. 399,- og vi sælger typiske mange fjernstyrede biler i prisklasse 599 - 1149 til 9 årige drenge osv. Det er også altid disse biler vi vil ALTID først fremvise til en butikskunde, og bagefter bygge op til en prisklasse på 2000,- Så måske har du ikke hørt ordenligt efter.
Vi vil så måske også sige at ønsker du en bil som kan køre 100 km/t og som også kan holde til dette hastighed så er du op i 4000,- eller mere.
De fleste siger så at de kan sagtens leve med begynder klassen og 100 i timen er slet ikke nødvendigt for deres behov. Så med løsner det sig i sig selv.

Taler vi om de rigtige børnebiler hvor børn kan sidde på og køre med så viser erfaringer at ved en fornuftig ATV til en 9 årig ligger du over 4000,- men, så kan den også køre i skoven, op af bakker mv. Hvis du køber en ATV til en 9 årig til 1000,- så vil det være spild af dine penge fordi den nærmest ikke kan trække en 9 årig som sidder ovenpå.

Desuden kan jeg ikke finde en mail fra dig, eller en bestilling i vores webshop eller intet som kan forklare eller bekræfte din anmeldelse. Jeg kan heller ikke huske noget som ligner dette du skriver.

En et stjernet anmeldelse giver man typisk hvis man bliver bliver behandlet dårligt, bliver snydt for sine vare eller penge mv.

INTET AF DETTE ER SKET MED DIG!

Jeg tror du har misforstået noget, eller vi talte forbi med hinanden om fjernstyrede biler og bagefter rigtige børnebiler - ATV hvor børn kan sidde ovenpå og køre med. Det er det eneste jeg kan forstille mig.

Jeg har haft den absolut bedste…

Jeg har haft den absolut bedste oplevelse hos Holte Model-Hobby Forretning! Jeg har kigget på RC-biler i flere uger og følte mig helt på bar bund, da jeg er ny i denne hobby. Jeg kom egentlig for at kigge på nogle Traxxas RC-biler, men jeg blev virkelig imponeret over den vejledning, jeg fik af Rudi.

Jeg fortalte Rudi, at jeg var helt grøn, men at jeg gerne ville have noget, der kunne køre stærkt og samtidig var i ordentlig kvalitet. Han lyttede virkelig til mine behov og anbefalede i stedet en Arrma Big Rock 3S – og hold nu op, hvor havde han ret!

Den bil er intet mindre end et monster! Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og jeg er SÅ glad for mit køb. Og det bedste af det hele? Jeg fik en fantastisk bil til en rigtig fornuftig pris – faktisk endte jeg med at bruge mindre, end jeg havde regnet med. Det er, hvad jeg kalder en win-win!

Hvis du står og overvejer at købe en RC-bil, en flyver eller noget helt tredje, så kan jeg varmt anbefale Holte Model-Hobby Forretning. Rudi har virkelig styr på det, og han presser dig ikke til at købe noget dyrt, du ikke har brug for. Han lytter og hjælper dig med at finde præcis det, der passer til dig.

Havde jeg kunnet give 10 stjerner, så havde jeg gjort det!
Mvh Emil

23. januar 2025

Holte hobby Ja tak

Har handlet hos holte hobby i mange år .
Kender ikke andre steder du får en så kompetent service .
De vil altid prøve deres bedste for at hjælpe en igang med et nyt produkt eller
Hjælpe med Problemer opstået med produkter købt hos dem .
5 stjerner og 2 tommelfingre herfra .
👍👍

2. september 2024

Helt sikker min ynglings butik

Fantastisk arbejde jeg var lige kommet med min traxxas bil fordi der var noget med den ikke kunne bakke. Men heldigvis er de altid på til at hjælpe og fik det selfølgelig op og køre igen. Jeg kunne ikke stoppe med at se på nye og spændene ting som fx fms ranger 1220 mm

9. september 2024

viger ikke i mode kommen

de viger ikke i mode kommen. man foler sig som et problem når man spørg om hjælp. jeg prøvet at bestille et fly hjem det har nu taget et havet år vor de sagde at det ville tage 3 ung

1. marts 2024

Voksen skældud

Har købt og havde planlagt at købe mere men når man får skæld ud for at spørge om råd vedrørende et produkt købt i en anden forretning så stopper det for mit vedkommende.

30. august 2024

Besvarelse fra Holte Modelhobby

Og det er måske også godt. Fordi efterhånden er det jo meget normalt for nogle mennesker som dig at købe ting på nettet eller i udland for at spare penge. Og når de så har problemer eller spørgsmål skal vi lokale butikker bruge vores tid og service som jo også er vores penge og hjælpe!

Og hvis vi ikke gør dette giver kunden en 1 stjernet anmeldelse på trustpilot.
Det kalder jeg næsten afpresning.

Du skulle skamme dig!!

Så stopper festen. Har du ikke moral eller en form af anstændighed så man ikke udnytter andre mennesker!

hvis man køber f. eks. en vaskmaskine i Power så er det absolut ikke okay at spørge i El-Giganten hvordan den virker.

Det drejer sig her enkelt om samvittighed og anstændighed fra kundens side, om man har lyst til at udnytte sine lokale butikker eller ej.

Jeg har oveni brugt tid på at forklare dig hvordan du tilslutter den batteri og flyver som som ikke var købt hos os og også forklaret dig at denne Jet du har købt på nettet ikke var en begynderfly efter min mening. Men der sagde du mig jo trodsig i mod.

Og når du ikke engang ved hvad en elektronisk speedcontroller er, eller hvordan du laver "Delta" Aileron mix på din flyver som den jo kræver eller hvordan du tilslutter servos til en modtager, vil det tage meget lang tid at forklare og vise dig det hele.

Desuden har jeg tilbudt dig at hjælpe dig med den enkelte produkt (sender og modtager) som var købt hos os hvis du havde spørgsmål til dem.

Hold jer væk, man får ikke de produkter man bestiller.

Hvis jeg kunne, gav jeg 0 stjerne.
Min kæreste bestilte ved holte hobby i sommers. Har indtil idag, haft ringet flere gange og været undrende over han endnu ikke har fået produkterne. Hver gang er han blevet mødt med, at varende endnu ikke er kommet på lager, og at han vil få dem om en måned.
Han har ikke hørt fra dem og derfor ringet igen, denne gang lød beskeden at de har annulleret ordren!

Kan absolut ikke anbefale dette sted, slet ikke hvis man gerne vil have de produkter man har bestilt eller en kundeservice der ikke holder én hen i flere måneder!

31. januar 2024

Var hos Holte Hobby idag d.29/12 for at…

Var hos Holte Hobby idag d.29/12 for at købe maling og værktøj til til en model. Har aldrig oplevet så venlig og kompetent betjening som jeg fik hos de to mennesker. Det var helt sikkert ikke sidste gang jeg handlede hos dem.

29. december 2023

Super service! Der var en fejl på et af produkterne jeg købte, men efter en hurtig snak i telefonen, så var det ordnet og de sendte en ny vare samme dag.

15. november 2023