Holstebro Kommune Anmeldelser 17

2,4

1. Kommunekontor

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Du er selvfølgelig også velkommen til at dele dine kommentarer, forslag og spørgsmål på siden, så den kommer til at være det uformelle mødested mellem kommunen, dig og andre brugere. Vi håber, du vil være med til at udbrede kendskabet til siden ved ...

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Det fælles kommunale huslejenævn for Holstebro og Struer

Jeg havde indbragt en sag for nævnet vedr. udbedring af fejl og mangler, samt lejens str slut februar 2025.
(Indenfor et år efter indflytning)

I lejekontrakten var det anført at boligens areal var 30 m2.

Nævnets vurderede lejen ud fra sammenligningslejemål på 34 m2 og godkendte den aftalte leje slut maj 2025.

Boligstøttes årlige opgørelse, modtaget start april 2026, gør mig opmærksom på at boligens areal kun er 25 m2.

Dvs. at nævnet ikke har tjekket BBR, og ej heller kan se forskel på 9 m2 og 4 m2.
9 m2 er svarende til et badeværelse mere i lejemålet, der endda er større.
Det vil helt sikkert have en indvirkning på lejens str.

Ifølge sekretæren er det bare ærgerligt, og hvis jeg ville klage, så var det til boligretten, som måske ville tage sagen når det var indenfor et år fra afgørelsen.
Havde ikke, og får ikke råd til at klage til boligretten.

Derudover, at gamle klinker er blevet taget op for at udbedre skader, og sat på igen, bliver til nye klinker på badeværelset, ifølge nævnet.

Det mindste de kunne gøre efter deres fejl i min sag, er at genoptage den uden yderligere omkostninger for mig og sørge for en husleje nedsættelse stadig er med tilbagevirkende kraft.

7. april 2026

Min sagsbehandler på jobcentret.

Jeg har lige fået tilkendt førtidspension i Holstebro.
Det tog seks år, første gang blev den afvist men efter et nyt job afklarings forløb, gik den glat igennem.
Men mange skriver at de har dårlige oplevelser på jobcentret, det havde jeg også med min første sagsbehandler.
Men så Stoppede hun og jeg fik en helt fantastisk person som ny sagsbehandler, hun lyttede til mig og hjælp mig alt hvad hun kunne efter lovene, for dem kan hun jo ikke gøre noget ved. Jeg vil ikke nævne hindes med navn her, men hvis hun læser dette ved hun godt hvem hun er.
Tak Michael Hansen

27. marts 2025

Elendig kommune der IKKE LYTTER TIL…

Elendig kommune der IKKE LYTTER TIL SINE BORGERE! Vi har råbt op i flere pr om noget så simpelt som titurskort til den lokale svømmehal, men det bliver gang på gang ignoreret! 50,- pr gang, det en skændsel for os der bruger det i helbredsøjemed og ikke er syge nok til at få tilskud. Få lyttet til jeres borgere!

26. juli 2024

Holstebro - en by med service i højsædet

Vi flyttede fra Roskilde til Holstebro i 1983 og har boet her siden. Vi og alle vore gæster fra andre dele fra Danmark har altid været meget begejstret for byen og det service niveau, man møder overalt. Vi har flere gange haft brug for borgerservice, og også der har vi fået en fin behandling.
Dejlig by, hvor der ikke er for langt mellem bystyret og borgerne.

4. marts 2023

Jeg synes

Jeg synes, det er lidt dårligt at vores jobcenter ikke vil betale ret meget til ens arbejdstøj og sko, når de sender en ud i en praktik.

4. marts 2023

Borgerservice Holstebro

Ikke nok med at Holstebro Kommune opsiger én i prøveperioden for at kræve det rigtige udbetalt i løn.
Derefter begynder kommunen at opkræve et beløb på 500,- i afdrag på dep. lån i md.
Da jeg får forklaret dem at jeg ikke er i arbejde, og igen på KH, sender de gælden til Gældsstyrelsen, som nu vil have det fulde beløb betalt 24.02.23.

9. februar 2023

Vi flyttede til Holstebro Kommune for…

Vi flyttede til Holstebro Kommune for 13 år siden og i mellemtiden er min søn, som har et handicap blevet voksen. Der har været uduelige pædagoger og uduelige lærere, som har gjort hans barndom mere udfordrende, end den behøvede at være, men da han som voksen efter endt STU forløb overgik til Ungeenheden i Jobcenteret, ja så blev det det rene absurd teater. I snart 4 år har de absolut INTET konstruktivt og meningsfuldt gjort for ham. Han er tværtimod blevet mere og mere syg og frustreret. I starten håber man, at det er mennesker der vil ham det godt, og man bliver fyldt med al mulig pladder, som man er nødt til at tro på, men som man med tiden opdager har været løgn fra ende til anden. Man får at vide at indsatsen tager udgangspunkt i borgeren og borgerens behov. En FED LØGN. Udgangspunktet for "indsatsen" har ene og alene været kommunens ønske om, at spare penge på de svageste i samfundet. Skam Jer!! Jeg håber, at I får jeres egen medicin at smage på et tidspunkt i livet, og at det måske giver anledning til lidt selvransagelse, men det er nok for meget at håbe på. Og til dem som overvejer at flytte til Holstebro Kommune - LAD VÆRE! Jeg havde ALDRIG gjort det, hvis jeg havde haft den viden, jeg sidder med i dag.

11. februar 2022

Holstebro Kommune er ikke et sted man…

Holstebro Kommune er ikke et sted man skal bosætte sig, hvis man døjer med sygdom og ikke kan varetage sig et alm. arbejde. Er man fleksjobber bliver man simpelthen kørt psykisk ned af Sagsbehandlerne og Jobkonsulenterne på Jobcentret, når man ikke kan holde til de ting de sætter en ud i. Og gør man ikke, kan man ikke holde til, hvad Jobkonsulenterne kommer med, får man bare at vide, at så kan kassen blive lukket for en. Er man i fleksjob, må man ikke have sygedage og ikke må sygemelde sig. Syg kan/skal man være i sin fritid, ikke i sin arbejdstid.

20. april 2021
Holstebro Kommune-logo

Besvarelse fra Holstebro Kommune

Hej MH
Vi har læst din anmeldelse og vil gerne høre mere om din oplevelse. Vil du kontakte os på jobcentret@holstebro.dk?