K. Holmgreen & Søn Anmeldelser

4,7

God kommunikation, da vi skulle aftale tid. Ringede en fredag, de havde tid allerede efter weekenden, fik en god pris med gennemsigtige vilkår på en udførlig mail. VVS’eren Martin, der dukkede op gjor... Se mere

Anders var entreprenør på en stor ombygning af vores hus. Vi havde fået ham anbefalet af vores rådgiver. Og vi har været ovenud tilfredse. De har været gode til at styre projekt og deadlines, de har l... Se mere

Virkelig god oplevelse! Hurtig reaktionstid, med servicemindede medarbejdere, der både var effektive og gode til at forklare hvad der var brug for at blive lavet. Der var også en helt ung lærling med,... Se mere

NY VVS Vores gamle VVSfirma eksisterer ikke mere.Vi valgte så K.Holmgreen og Søn, da der opstod en rørlæk. Firmaet ligger i nærheden af vores ejendom. Vi er glade for valget. Haroplevet en... Se mere

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør? Hos K. Holmgreen & Søn udfører vi alt inden for vand, varme og sanitet. Vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du har brug for installation eller reparation af vand-, varme eller afløbsinstallationer, udskiftning af blandingsbatteriet eller montering af enten vaskemaskine, tørretumbler eller opvaskemaskine. K. Holmgreen & Søn udfører bl.a.: VVS- & Gasarbejde Badeværelser Fjernvarme Blikkenslagerarbejde Skal vi udføre VVS- eller blikarbejde for dig? Så ring til os på telefon 38 33 11 96 eller send en mail til info@holmgreen-vvs.dk. Så udformer vi et uforpligtende tilbud til dig. Med venlig hilsen Anders Holmgreen // K. Holmgreen & Søn

Svarer typisk inden for 24 timer

Manglende service og informationsdeling

De udfører sikkert et super håndværk, men deres service og informationsdeling er forrykt.
De banker ikke på før de går ind, vader gennem private rum uden anledning, og kan/vil ikke fortælle, hvornår de laver hvad.

Vi har haft ryddet garderobeskab, toilet og køkken på 3. uge nu - de har været i garderobeskabet én dag og slet ikke på toilettet. Det kunne være undgået ved at ligge en seddel dagen inden: her skal være ryddet til i morgen.

Vi kom hjem til åben dør til Hillerødgade og til vores hjem - vi har hund.

De har heller ikke mulighed for at fortælle, hvornår de slukker vand i hhv toilet og køkken. Denne weekend/uge har vi måtte smide måltidskasser ud og vaske ude, da de ikke kunne fortælle os på forhånd, at vi ville mangle vand i køkkenet.

Jeg ville anbefale at finde et sted, der tager hensyn til de mennesker, der bor der.

18. januar 2022
K. Holmgreen & Søn-logo

Besvarelse fra K. Holmgreen & Søn

Jeg synes det er ret problematisk at du vælger at give os negative anmeldelser på alle de online forums du kan komme i nærheden af i stedet for at kontakte os direkte.

Problemet er at du som sådan ikke er kunden, det er ejendommen. Her får vi ikke andre tilbagemelding end at de er tilfredse med arbejdet og kommunikationen. Vi er midt i projektet disse dage - der, hvor det er allermest kaotisk at bo i det og her vælger du at skrive en anmeldelse. Det bedste ville være du tog problemerne Direkte med os som firma og evt. med din ejendom/bestyrelsen, da det er dem der reelt er vores kunde.
Eller som det mindste ventede med en anmeldelse til projektet var færdiggjort og ikke imens man er midt i det...

Vi er til at kommunikerer med og vi har også af flere omgange kommunikeret via mail med dig.
Det er et stort projekt at få udskiftet alle vandrør og faldstammer i en ejendom og det vil være svært at leve i. Ved det har været meldt ud for længe siden via ejendommen omkring dette projekt og omfanget af det.
Vi kan ikke varsle mere end de varslinger der allerede er kommet ud. Og vi kan ikke skrive sedler i hver en lejlighed dagligt omkring, hvornår vi er hvor. Det er en proces der er i gang over de uger i er blevet varslet.
Der er kun blevet lovet at vi varsler luk af vand når vi lukker for alt vandet i opgangene. Vi har lovet at der uden for arbejdstid vil være vand enten i køkken eller bad.

Angående dør der iflg. dig var ulåst. Det har vi beklaget og understreget at, hvis det var tilfældet var det en fejl og at det ikke ville ske igen. Jeres hund var dog ikke hjemme som du ellers skriver.
Forstår ikke helt den med at måltidskasserne skal være vores skyld dog.. Og ja det kan godt være det ikke har været muligt at vaske hver dag. Igen alle vandrør skal skiftes - det vil give gener.

Igen det er et stort projekt og det vil ikke kunne undgås at det er til gene. Vi gør det så godt vi kan og det har indtil nu fungerede uden de store problematikker.

Jeg er ked af at vores kommunikation nu skal foregå over anmeldelses sider og ikke direkte.

Jeg håber du vil genoverveje denne anmeldelse, da den faktisk ikke er fair lavet.

Mvh Maria
Adm. medarbejder K. Holmgreen & Søn

God service - Hurtig løsning af et akut problem - overholder aftaler og priserne er fornuftige.
De kan kun anbefales.

25. november 2021

Dårlig Service

Kommunikationen halter meget efter for dette firma.
Skrev en mail for at høre hvornår min gas måler blev afleveret til forsyningsselskabet. Fik ikke svar hvorefter jeg måtte rykke på dem over telefon. Fik lovning på at jeg ville få svar over mail, hvilket aldrig skete.

Jeg ringer ugen efter og får lovning på at måleren afleveres samme dag. Det sker ikke.
Jeg venter endnu en uge og får at vide at den eneste medarbejder der kan aflevere måleren, er taget på ferie.
Generelt meget useriøse svar man får, og svar der loves men ikke overholdes.

9. november 2021

Samlet vurdering af to VVS opgaver

Samlet vurdering af to VVS opgaver : 1. besøg (Lasse) med bl.a. opsætning af ny lukker på gammelt løbende toilet var til 5 ✨. Pænt rent på gulvet bagefter 😃. Men 2. besøg var kun til 1 1/2✨. Vvs-fyren (Martin?) havde meget travlt med at tale i mobil telefonen (2/3 af tiden her) under installationen af nyt toilet og ingen oprydning bagefter, til trods for jeg gjorde ham opmærksom på del vand i entréen og skidt på badeværelsesgulvet. Så brugt 22 minutter på at rydde op efter ham ☹️.

9. september 2021