Holmensautomobiler Anmeldelser 10

4,1

4,1

God

Service, Helge og Irene Sørensen

Venlig, god og professionel service.

29. juli 2024

Kære Helge og Irene Sørensen,

Tusind tak for jeres venlige ord og positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på jeres anerkendelse af vores service og professionalisme. Det er vores prioritet at sikre, at vores kunder modtager den bedst mulige behandling, og det glæder os at høre, at I oplevede vores service som både venlig og professionel.

Vi værdsætter jeres støtte og tillid til os. Det er vores fornøjelse at betjene jer, og vi ser frem til at fortsætte med at levere en høj standard af service til jer og vores andre kunder.

Hvis I har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os.

Endnu engang tak for jeres positive tilbagemelding!

Holmens Automobiler

Karar solgte mig en rigtig fik Opel…

Karar solgte mig en rigtig fik Opel Corsa. God kommunikation og service hele vejen igennem. Kunne endda hente bilen før aftalt.

31. maj 2023

Kære Nikolaj,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med købet af din Opel Corsa hos os og at du satte pris på den gode kommunikation og service, du oplevede under hele processen. Det er vores mål at sikre, at vores kunder får en behagelig og problemfri oplevelse, og det glæder os at vide, at det lykkedes i dit tilfælde.

Vi sætter pris på din anerkendelse af Karar og resten af vores team. Vi bestræber os altid på at imødekomme vores kunders behov og skabe en positiv købsoplevelse.

Det glæder os også at høre, at du kunne hente bilen før aftalt tidspunkt. Vi stræber efter at opfylde vores kunders forventninger og mere til.

Tak for din tillid og støtte! Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for din positive feedback!

PAS PÅ !!!

PAS PÅ !!!
Æv, jeg købte min bil for lidt over et år siden, og har nu måttet starte en sag hos bilklagenævnet.
Kort efter købet var der motorvejl på bilen og den gik helt i stå (flere gange på motorvejen i myldretiden) og der lugtede kraftigt af udstødningsgasser i kabinen (jeg tænkte ikke over at sælger havde fyldt masser af duftbríkker i bilen).
Sælger forsøgte flere gange at reparere uden held.
Efter 4 måneder og 3 ture på værksted var der ingen forbedring, og jeg bad sælger lade handlen gå retur.
Han nægtede, flere gange.
Først efter jeg havde fået en anden mekaniker til at kigge på bilen og (hurtigt) finde kilden til lugtgenerne, lykkedes det ham at lave problemet med udstødningsgasser i kabinen. Bilen var dog på værksted lidt over 2 måneder og det lykkedes IKKE at lave motoren der stadig går ud i utide (periodisk fejl).
Jeg har så fundet ud af, at sælger købte bilen af den tidligere ejer for skrotpris (kr. 3000.-) da bilen havde de ovennævnte fejl. Han skiftede turboen og solgte bilen til mig for kr. 35.000.-
Havde bilen været lavet har jeg intet problem med det.
Men da han efter et år med 5 værkstedsbesøg (hvoraf sidste var på over 2 måneder) ikke havde lavet bilen, krævede jeg at han anulelrede købet.
Han tilbød at købe bilen tilbage for kr. 7000.- (en nedskrivning på 80%) fordi jeg har kørt 15000 km. i den. På kontrakten havde sælger i øvrigt forsøgt at fraskrive sig sælgers ansvar ved kun at give mig 1 måneds "reklamation" til trods for de lovmæssige 6 måneder i henhold til formodningsreglen (nu er køber sikret et helt år).
Så igen... Sælger er ellers flink, men pas på !!!

6. november 2022

Kære Con8,

Vi beklager dybt den negative oplevelse, du har haft med købet af din bil hos os. Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder modtager biler af høj kvalitet og at købsprocessen er gennemsigtig og retfærdig, og det ser desværre ikke ud til, at det var tilfældet i dit tilfælde.

Vi beklager de tekniske problemer og den utilfredsstillende håndtering af situationen fra vores side. Det er vores ansvar som sælger at sikre, at bilerne er i god stand og at eventuelle mangler bliver håndteret på en passende måde.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil undersøge sagen nærmere for at forbedre vores processer og undgå lignende situationer i fremtiden. Vi vil også se på kontraktdetaljerne for at sikre, at de er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi beklager endnu engang for de besværligheder, du har oplevet, og vi vil gerne have mulighed for at løse denne situation med dig på en retfærdig og tilfredsstillende måde.

Hvis du ønsker at diskutere denne sag yderligere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Holmens Automobiler

Købte en Kia picanto fra dem i Januar…

Købte en Kia picanto fra dem i Januar måned. Den har jeg været meget glad for, de har tilbudt mig service på deres værksted til fordels priser med over 20 procent rabat.

Tak for altid god service 😊

1. september 2022

Kære Sarah,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været meget tilfreds med din Kia Picanto, som du købte hos os i januar. Det glæder os også at vide, at vores tilbud om service på vores værksted til fordelagtige priser har været til gavn for dig med over 20% rabat.

Vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder får den bedste serviceoplevelse og at vi kan tilbyde gode løsninger, der matcher dine behov og budget. Det betyder meget for os at vide, at du sætter pris på vores indsats og den service, vi leverer.

Vi værdsætter din støtte og tillid til os. Det er vores fornøjelse at betjene dig og vi ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetsservice til dig og alle vores kunder.

Endnu engang tak for din positive feedback og fortsat god kørsel i din Kia Picanto!

Holmens Automobiler

jeg ringede og på telefonsvaren blev…

jeg ringede og på telefonsvaren blev der sagt at man var optaget men jeg kunne sende en sms da de ikke aflytter deres telefon svare det gjorde jeg 2 gange og spurgte til en citroen picasso jeg lage mit telefon nummer men man gider åbenbart ikke ringe tilbage så firmaet virker ikke seriøst og bare præg af at være et rigtigt kbh firme der lever af strøg kunder spild af tid at kontakte dem

5. juli 2022

SNYDER ALT HVAD HAN KAN....

Jeg laver en aftale med ham om at se på bilen lidt over 16, skal så ringe til ham for at han kommer. Da han kommer efter 10 min så bruger han 15 min på at snakke i telefon med en anden inden han endelig er klar. De spørgsmål om bilen jeg stiller lyver han mig lige op i hovedet for jeg ikke er klar over de ekstra regninger der er senere....
Udover det bytter jeg med en anden bil som han lover at afmelde nummerpladen på. Nu der gået en halvanden uge og den er stadig ikke afmeldt...

VILLE ALDRIG ANBEFALDE AT KØBE BIL HOS HAM!!!

5. maj 2021

Hej Majbritt
Sikke en træls anmeldelse at få... allermest fordi jeg ikke er bekendt med det du omtaler? og så undrer det os at du ikke har kontaktet os omkring denne sag du refererer til? Hverken på mail eller telefon... men du er meget velkommen til at sende dine oplysninger her så vi kan tjekke op på din anmeldelse af os, og imødekomme din utilfredshed med vores service :-)

Har lige handlet bil med Holmens…

Har lige handlet bil med Holmens Automobiler. God dialog og service. Det tog 1 dag fra at have valgt bilen, lavet service tjek og klargjort papir, til den stod hjemme i min garage. Hurtigt og effektiv!
Selve deres show room ligger lidt gemt væk i et industrikvarter i en hal, men der er ok skiltning.

12. november 2020

Super kundeoplevelse hos Holmens Automobiler

Holmens automobiler har givet mig en rigtig god købsoplevelse og kundeoplevelse ifbm køb af brugt Audi. God information og tilstedeværelse omkring selve køb/salg. Nem at komme i kontakt med og ekstremt hjælpsomme og vejledende omkring de ting jeg måtte have af spørgsmål omkring bilen. Alt i alt en rigtig god oplevelse af service og interesse for kunden samt sikring af overholdelse af aftaler.

25. oktober 2020