Vermijd deze handelaar! Ivm negatieve reviews hebben ze hun naam op het internet aangepast naar Hollandia Premium en Porsche centre. Teken hier nooit voor een koopovereenkomst, al zegt de Guido dat... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vandaag de showroom bezocht. Thijs was aanwezig. Helaas de vriendelijke jongeman verdween al snel en er kwam een heel andere persoon tevoorschijn. Mensen wees gewaarschuwd. Dit is geen eerlijk bedrij... Se mere
Afgelopen Augustus auto gekocht bij Hollandia automotive. Goed geholpen van het begin tot het eind. Als je je van te voren goed laat informeren door het kundige personeel, dan weet je waar je aan to... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Gesloten!
Kontaktoplysninger
Geograaf 16, 6921ew, Duiven, Holland
- Info@hollandiaautomotive.nl
- www.hollandiaautomotive.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super bedrijf met mooie auto s
bij hollandia ben op juiste adres
Ik had mijn auto super snel, super mooie cla merceders en wordt altijd goed geholpen en ze willen altijd mee kijken en denken met andere opties als ik hier om vraag.al aantal jaren vaste klant
Super service! Ga zo door toppers
Aanbevelen?
Ja
ik ben heel goed geholpen met de…
ik ben heel goed geholpen met de aankoop van mijn 2e auto bij Hollandia Automotive.
ik heb een hele mooie inruilprijs gekregen en ben heel blij met me 2e auto. ik ben en zal klant blijven
Top bedrijf
Top bedrijf, al aantal jaar klant en al weer 3 auto’s verder altijd top geholpen door de heren Arie, Guido en Thijs natuurlijk. En ook bij alle vragen staan ze voor je klaar en hulp indien nodig.
Ga zo door heren jullie hebben een pracht bedrijf.
Perfect geholpen bij dit bedrijf
Ze hebben alles voor ons en met ons…
Ze hebben alles voor ons en met ons geregeld. Ze waren snel, bieden verschillende mogelijkheden aan die het beste bij ons passen. Luisteren ook goed naar onze wensen en 1 week later heb onze mijn droom auto binnen.
Veel mooie wagens en goede service
Nadat ik een vette Macan zag op het net even een kijkje gaan nemen bij Hollandia. Wat een prachtige showroom is dat zeg. De medewerkers gaven mij alletijd om in rust de auto te bekijken, heel prettig. Na een fijn gesprek met de verkoper en een duidelijke uitleg met betrekking tot de lease hebben we de deal gesloten.2 dagen later kon ik het lease contract tekenen en mijn auto ophalen. Top service en mij zien jullie weer terug voor de volgende wagen!
1 ster is nog te veel.
1 ster is nog te veel.
Wees gewaarschuwd. Koop hier geen auto!! Verkopen ze wel, maar service verlenen, garantie verlenen en communiceren… dat kunnen ze niet! Dure auto gekocht. Veel gebreken. 3 x ter reparatie terug geweest. Leen auto mee gekregen. 3 politieauto’s hebben mij van de weg gehaald. De auto stond als gestolen in het systeem. De auto was in beslag genomen door een schuldeiser. Maar ze hebben de auto niet aan de schuldeisers gegeven. Dus de politie heeft de auto direct in beslag genomen. Sta je dan ver van huis!! Bedankt Arie en Guido.
Advocaat is inmiddels ingeschakeld. We laten het er niet bij zitten!!
1 ster is echt nog te veel
1 ster is echt nog te veel! Wat een oplichters. Ze blijven maar smeken of je een positieve review wilt plaatsen. Logisch als je leest hoeveel slechte reviews er geplaatst zijn.
Koop hier alsjeblieft GEEN auto!
Onbetrouwbare mensen
Mooie bmw gekocht bij dit bedrijf.Echter is dat ook het enige positieve.Als je betaald heb mag je erna niks meer verwachten.
Achteraf blijkt hoe je in de maling wordt genomen als ze met jouw auto een bekeuring rijden en continue een andere smoes hebben om het geld over te maken van deze bekeuring.Het gaat om een bedrag van €91 echter zijn deze mensen zoals ook op de andere reviews is te lezen niet te vertrouwen.
Ik ben hier klant af en start morgen mijn dag met aangifte bij de politie.
Eventuele potentiële klanten wees u bewust als u hier een auto koopt achteraf zijn het gewoon oplichters die je aan het lijntje houden.
Kan ik ook 0 sterren geven??
Kan ik ook 0 sterren geven??
Opgelicht ook door dit bedrijf! Schandalig. Bus zou 100% in orde zijn gereviseerd en al tip top in orde waardoor wij besloten deze bus te kopen dit was allemaal niet waar kwamen wij achter bij de auto monteur. Motor was niet in orde konden alle kosten zelf betalen hun wouden niet medewerken en ontkennen alles!!
Ik ga ook een zaak spannen er is wettelijk bepaald dat we hier wel recht op hebben we hadden de auto nog geen half jaar.
Mensen pas op van Hollandia bedrijf…
Mensen pas op van Hollandia bedrijf echt geen aanrader!!!!!
Het begint mooi
Het begint mooi. Je komt langs op de zaak, leuke praatjes, mooi gepoetste auto’s. Je ziet een auto die je leuk vind. Je regelt je lease. Zodra je hebt getekend verliezen ze alle oog voor je. Ze zijn vervolgens moeilijk te bereiken. Hij beloofde de auto binnen een week of 2 te kunnen leveren. Dit duurde ruim een maand: iets over een code die ze moeten krijgen van Porsche zelf. Vervolgens spreken we na veel moeite een dag af waarop de auto geleverd kan worden. Ik geef aan dat ik de auto echt voor 16.00 moet ontvangen, want ik heb om 18.00 een zeer belangrijke werkafspraak waar ik ook nog een stuk voor moet reizen. Ze beloven dat het goed gaat komen. Uiteindelijk wordt de auto om 17.40 pas geleverd met een kwart tank! Ik ben vreselijk te laat voor de afspraak en moet zelf nog ook nog de auto gaan laden! Als kers op de taart word je op de dag van levering gebeld: ‘ Oh we hebben wat over het hoofd gezien! Een bedrag van 2.000 euro is niet meegenomen in de lease dus dat moet je nog even aftikken’. Ondanks dat de 2.000 euro niet een probleem is, ben ik - na alles bij elkaar op te hebben geteld- met ze in discussie gegaan. Hoe kan dit allemaal zo mis gaan? En hoe kan het dat je achteraf een telefoontje krijgt dat je nog 2.000 euro moet afrekenen? Er was echter geen ruimte voor discussie. Een paar weken later kreeg ik een mail van een incassobureau waar ze de 2000 euro aan hebben overgedragen. Ik heb deze toen maar afgerekend en hierbij gelaten. Simpelweg geen zin meer in.
Het is heel jammer. Als jonge man heb ik hard gewerkt om uiteindelijk een mooie auto te kunnen veroorloven, maar de experience die erbij komt kijken hebben ze van me afgenomen en dat neem ik ze heel erg kwalijk.
Qua auto op zicht prima. Ook weer niet speciaal, want vaak vind je dezelfde auto elders goedkoper. Maar ik heb vooral spijt dat ik gekozen heb voor Hollandia door hun slechte service. Dit was mijn eerste luxe auto. Een ervaring waarvan je had gehoopt dat deze je bij zou blijven. Helaas zal ik altijd terug kijken op een nare ervaring wanneer ik terug denk aan de koop van mijn eerste luxe auto.
Meerdere keren langs geweest
Meerdere keren langs geweest, altijd heel vriendelijk ontvangen en vind de sfeer echt heel ongedwongen. mijn collega en broer zijn er al klant. Ik heb er ook een auto gehaald en ga de volgende er zeker weer halen
Grotere oplichters ga je niet…
Grotere oplichters ga je niet tegenkomen!
Wat een malafide autodealer is dit!
Ze smeken om positieve reviews te schrijven na aankoop van de auto.
Dit moet je wel verdienen en in mijn ogen is 1 ster nog te weinig.
Grootste praatjesmaker is Guido.
Beloofd van alles en komt niks na.
Auto gekocht en alleen maar ellende met de auto.
Vanaf dag 1.
Denk 3 keer na voor je zaken met ze doet!
Oplichters, Aggresief, pas op!
Kat in de zak gekocht,
In samenspraak met Hollandia zijn er om de auto sneller te kunnen verkopen wat afspraken gemaakt. Chippen, soundbox eronder etc.
Helaas is diegene die daar Chipt (Marco) Nu spoorloos en niet meer werkzaam, versntwoordelijk voor het foutief chippen van het voertuig.
Als gevolg dat de Luchtfilter in dezelfde week bij de Velsertunnel pontificaal uit elkaar knalt.
Ook is er sinds oplevering flinke olie lekkage, en is hij meerdere malen in de werkplaats geweest, ook extra factuur mogen betalen, en tot op heden nog steeds na 1 Jaar niet opgelost.
Op het moment dat je alle slappe excuses, telefoongesprekken, afspraken etc zat bent en confronteert met de gebreken al binnen het garantiejaar, willen ze je nog eens uitmelken met het slappe excuus dat de foutieve chip eraf halen €250,- extra kost.
Ook zijn ze flink agressief (Guido & Arie) op het moment dat je duidelijk aangeeft nu gerichte stappen te ondernemen. (Verbale afdreigingen/ en fysieke mishandeling binnen op locatie in Beverwijk. 3 Maal een schouderduw mogen incasseren, en een duw naar buiten omdat Guide gepikeerd was en de waarheid kreeg.
Nu op het Bureau aangifte op laten nemen.
KM stand geknoeid
Een auto gekocht 2 jaar geleden waar achteraf pas blijkt dat er met de KM teller is geknoeid tijdens een keuring. Hollandia was de eerste en enige eigenaar van de auto.
Dit is nu mijn vierde auto bij Hollandia
Dit is nu mijn vierde auto bij Hollandia. Laatste auto is een splinternieuwe BMW I3 die ik bewust niet bij de dealer heb gekocht. Lees hele ''bijzondere'' verhalen, vraag mij af of deze mensen daadwerkelijk een auto hebben gekocht of alleen maar negativiteit verspreiden. Ik ben in ieder geval zeer tevreden!
Vermijdt Hollandia automotive!
Pas op met betalen bij Hollandia! Zodra je ergens hebt getekend of afgerekend hebt veranderd alle schijn behulpzaamheid en vriendelijkheid. Gekochte auto bleek niet overeen te komen met de omschrijving (geen NAP) en geld terug was geen optie. Moest een andere auto uitkiezen en het verschil kreeg ik niet terug betaald (2500 euro!!). Overschrijven van mijn inruil auto duurde 1 maand en de nieuwe auto heeft nog een jaar op de website gestaan. Ik geloof heilig in karma, Guido en Arie jullie komen jezelf nog wel een keer tegen!!
Chaos en verwarring!
Heb een mooie auto online gezien op de website van deze club. Telefonisch contact gehad, en over inruil gesproken.
Daarna kreeg ik 'netjes' een offerte, en binnen 5 minuten een koopcontact via docusign. Toen ik de offerte naliep, bleek de auto opeens van Inclusief BTW naar Exclusief BTW te zijn genoteerd (Dus 21% duurder).
Op de koopovereenkomst was handig niets ingevuld bij BTW en BPM.
De 'verkoper' hier over ingelicht: oh, dat moet je als je tekent, maar even in de opmerkingen plaatsen. Nou, dus mooi niet.
Maak maar een nieuwe overeenkomst, en als je toch bezig bent, krijg ik de voorwaarden voor de garantie?
Dit werd afgedaan met een foto van de balie waarop een vaag bordje stond.
Toen ik vroeg naar de rente en voorwaarde van de financiering, volge een rits met vage screenshotjes via whatsapp
Hier bleek de prijs weer (..) te zijn terugveranderd van exclusief naar inclusief BTW.
Al met al heb ik natuurlijk niet getekend, want dit is riekt naar een poging oplichterij, en nu ik de berichten hier lees, ben ik blij dat ik niet getekend heb.
Mensen, ik raad u aan om naar een vertrouwd adres te gaan.
Slechte communicatie en beloftes niet nakomen
Belofte maken om voor het weekend contact met je op te nemen en vervolgens niet meer reageren op contact.
Kies eieren voor je geld en zoek een andere dealer voor je auto's, want als communicatie al moeilijk is bij aankoop, laat staan als je klachten hebt na je aankoop.