Holbaekcykler Anmeldelser 160

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 91 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den fremragende service og det professionelle personale, som altid er venligt og hjælpsomt. Mange sætter pris på den hurtige og pålidelige udførelse af arbejde samt den gode vejledning, de modtager. Kvaliteten af både produkter og udført arbejde roses også bredt, og mange forbrugere føler, at de får god værdi for pengene. Dog er der nogle, der har udtrykt skuffelse over prisniveauet, især i situationer hvor reparationer nærmede sig prisen for et nyt produkt, eller hvor de følte, at de kunne have fundet billigere alternativer. Nogle kunder har også nævnt, at de ikke altid fik tilstrækkelig information om, hvad et serviceeftersyn indebar.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service. Kunder fremhæver især det imødekommende og... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Forbrugere roser den venlige, imødekommende og servicemindede... Se mere

Product

Kunder havde positive oplevelser med produktet. Mange roser cyklerne for at være velfungerende og klar til... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prisen. Mens mange kunder roser fair og gode priser, samt at de får... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvaliteten. Mange fremhæver det veludførte arbejde, som får... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Altid venlig og hjælpsom. Professionel udført arbejde og vejledning. Har været kunde i mere end 10 år og har altid været særdeles tilfreds. Da jeg bruger cyklen som transportmiddel til arbejde er det... Se mere

Yderst kompetent cykelhandler og cykelsmed. Super venlig betjening, og ting kan fixes hurtigt. Det er ret vigtigt når man er afhængig af sin cykel i det daglige. Pris niveauet tænker jeg er inde for... Se mere

I dag havde jeg et uheld med mit bagdæk da jeg skulle pumpe min cykel. Ventilen drillede og slangen tabte luften og dække blev lidt flat. Efterfølgende hjalp Birgitte mig med at pumpe. Det... Se mere

Ingen, igen en helt suveræn og positiv oplevelse. Både Ebrahim og Michael er topprofessionelle. Når cyklen bliver afleveret og gennemgået kommer der en pris. Hvis de undervejs finder noget, som... Se mere

1. Cykelbutik

Holbæk Cykler - service af højeste kvalitet siden 1994. Køb, service, og reperation af el-cykler, ladcykler, MTB, racercykler, damecykler, herrecykler, pigecykler og børnecykler. Har vi ikke hvad du søger, søger og bestiller vi gerne fra vores kæmpe bagland af professionelle leverandører og stærke brands. Vi tilbyder websalg gennem vores hjemmeside. Hurtig levering og garanti for en fair og ærlig behandling. Vi har desuden altid kaffe på kanden 😏

4,8

God service og virkelig god lånecykel.

God service og virkelig god lånecykel.

4. marts 2026

Hej Julie

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god service hos os, og at lånecyklen fungerede godt for dig.

Du er altid meget velkommen igen.

Holbæk Cykler

Smilende og venligt personale med god service. En fornøjelse at cykle hjem på en velfungerende cykel.

6. marts 2026

Kære Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du oplevede smilende og venligt personale samt god service hos os.

Det er altid vores mål, at kunderne går herfra med en cykel, der fungerer perfekt – og et smil på læben. Derfor er det en stor fornøjelse at høre, at du nød turen hjem på din cykel.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig mange gode cykelture fremover.

Holbæk Cykler

Rigtig god vejledning ved køb af elcykel

Rigtig god vejledning ved køb af el-cykel - jeg fik hjælp til at finde en, der passer præcist til mine behov. Har kørt på den næsten hver dag i to år nu, passet de planlagte serviceeftersyn, og har stadig en cykel der fungerer optimalt!

6. marts 2026

Kære Lis

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner. Det glæder os virkelig at høre, at du stadig er glad for din el-cykel efter næsten to år, og at den fungerer optimalt.

Vi lægger stor vægt på at finde den helt rigtige cykel til hver enkelt kunde, så det betyder meget for os at høre, at du oplevede god vejledning ved købet. Det er også dejligt at høre, at serviceeftersynene har været med til at holde cyklen i topform.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og rigtig god fornøjelse med mange flere cykelture.

Holbæk Cykler

Jeg får altid en god behandling og…

Jeg får altid en god behandling og reparation til fuld tilfredshed

5. februar 2026

Kære Keld

Tusind tak for din flotte 4-stjernede anmeldelse 🙏

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du altid får en god behandling og reparation til fuld tilfredshed. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.
Mvh Team Holbæk Cykler

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening. Et godt stykke arbejde og altid hjælpsomme

30. januar 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både betjeningen og arbejdet.
Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen hos Holbæk Cykler.
Mvh Michael

Elfoldecykel

Fin service flinke medarbejdere kan godt anbefale dem

1. januar 2026

Hej John

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord 🙏
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os.

Du er altid velkommen hos Holbæk Cykler.

Holbæk Cykler 🚲

God service og humor.

Personalet hos Holbæk Cykler er meget servicemindede og smilende.

23. december 2025

Kære Bo
Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at du har oplevet både god service og en imødekommende stemning hos os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Holbæk Cykler.
Mvh team Holbæk Cykler

Afleverede min datters cykel hvor…

Afleverede min datters cykel hvor kransen ved pedalerne var i stykker, troede det var en ny cykel, men de satte den i stand indenfor 2 dage og til en fair pris. Vi er meget tilfredse 👍

4. december 2025

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at I blev positivt overrasket over både reparationstiden og prisen. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne få jeres datters cykel i stand igen.
Tak fordi I valgte Holbæk Cykler – I er altid meget velkomne igen 👍🚲
Mvh Team Holbæk Cykler

Virkelig fin

Virkelig fin, nærværende og personlig service.
Jeg købte lygter til cyklen og en cykelhjelm. Jeg er meget tilfreds og handler gerne hos dem igen ❤️

29. november 2025

Kære Vibe

Tusind tak for din dejlige 5-stjernede anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har følt dig godt taget imod, og at du er tilfreds med både service, lygter og cykelhjelm.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at byde dig velkommen igen, når du får brug for noget til cyklen. Tak for de varme ord ❤️

Holbæk Cykler

Rigtig god service af både Michael og…

Rigtig god service af både Michael og indehaver,jeg prøvede 5 forskellige cykler og betalte en byttede den dagen efter med en anden og de sælger min gamle elcykel for mig
Kun roser herfra
Michael Ross

1. december 2025

Kære Michael

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os virkelig meget, at du havde en god oplevelse hos både Michael og mig.

Det var en fornøjelse at hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel, og vi er glade for, at du kunne prøve flere modeller og finde den, der passede bedst. Vi sørger naturligvis også gerne for at sælge din gamle elcykel for dig.

Tak for roserne – de betyder meget for os. Du er altid velkommen hos Holbæk Cykler.

Holbæk Cykler

Dejlig service minded personale...og…

Dejlig service minded personale...og fik løst mine problemer hurtigt

5. november 2025

Kære Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores servicemindede personale fik løst dine problemer hurtigt. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

De bedste hilsner,
Holbæk Cykler

Behagelig betjening,havde tid til os…

Behagelig betjening,havde tid til os "gamle"
Ingen oversmarte salgstriks
Alt i alt, en god oplevelse
Tove & Bjørn

28. oktober 2025

Kære Tove & Bjørn,

Mange tak for jeres dejlige anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at I følte jer godt behandlet, og at vi kunne give jer en behagelig og tryg oplevelse – helt uden unødvendige salgstricks.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, og I er altid velkomne hos os.

De bedste hilsner,

Gennemført service af ladcykel

Velsmurt cykel lige til at cykle afsted på. God service. Færdig på det aftalte tidspunkt.

Besvarelse fra Holbaekcykler

Tusind tak, Iben, for din flotte anmeldelse ⭐ Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både service og resultat, og at cyklen er klar til at rulle igen. Det betyder meget for os med din tillid – vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang 🚲😊

Fantastisk service…

Har flere gange fået fantastisk service og vigtig god rådgivning
Kan klart anbefale Holbæk Cykler

Tusind tak, Anne, for din flotte anmeldelse og anbefaling 🌟
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både fantastisk service og god rådgivning – netop det er noget, vi lægger stor vægt på hver eneste dag. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du får brug for det.

Alletiders service.

Alletiders service.

Tusind tak, Christian, for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos Holbæk Cykler. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Michael J. L. Parsaei

Perfekt handel …

Rigtig god behandling og vejledning - af nogle virkeligt venlige og søde mennesker … vi fik en dejlig ny cykel, og alt var bare perfekt …

1000 tak til Holbæk cykler 👍

Hilsen Martin

19. september 2025

Hej Martin,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord 🙏 Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og service, og at du er glad for din nye cykel.

Vi er rigtig taknemmelige for din tillid, og du skal altid være hjertelig velkommen hos Holbæk Cykler – vi glæder os til at se dig igen 🚴‍♂️😊

God og imødekommende service

16. september 2025

Hej Jørn,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores service blev taget godt imod.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang – du er altid velkommen hos Holbæk Cykler! 🚴‍♂️😊

Holbæk Cykler

utrolig service ved køb af nye…

En utrolig service ved køb af nye elcykler. Fik lov at låne cykler en hel weekend inden vi bestemte os. God vejledning i cyklens brug

15. september 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Christian 🙏
Det glæder os meget at høre, at du og Lone har haft en god oplevelse med både service, vejledning og muligheden for at afprøve elcyklerne i ro og mag. Vi sætter stor pris på Jeres tillid og håber, at I får mange gode ture på jeres nye cykel.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. De trådte til og løste opgaven til UG. Jeg vil helt klart bruge dem fremover og kan kun anbefale Holbæk cykler.

3. september 2025

Kære Tim,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores service, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen hos Holbæk Cykler. 🚴‍♂️