Frabed jer lærlinge - for man får lov til at betale to 2 mand selvom kun lærling laver arbejdet.
Vælger I dette firma så pointér for jeres egen skyld at I ikke vil have lærlinge møder op - for de har svend med på slæb, så firma kan fakturere dobbelt op i timer, selvom det kun er arbejde til 1 mand.
En opgave som bestod i at sætte 3 kontakter op udvendig, bl.a. 2 til korrespondance endte ud at blive faktureret for 5,5 mandetimer. Der mødte en svend og en voksenlærling op, svend udtalte til husejer at lærling faktisk var selvkørende og det var også lærling som lavede 98% af arbejdet. Svend var der hele tiden, men lavede kun småting; hentede materialer mm. Vi får en regning på langt over 5000 kr. Vi klager og der gives så 50% rabat...på lærlingelønnen, men skal stadig betale over 4800 kr for at få sat 3 kontakter op! Firma pointere de har fratrukket 30 min i kørsel - ja, men da de var kørt måtte de kaldes tilbage da lyset de havde lavet ikke virkede!
Vi har igen pointeret overfor firma vi ikke finder det rimeligt de giver rabat på billigste mandskab, slet ikke når det var lærling som lavede arbejdet og svenden ligeså godt kunne være kørt til anden opgave. Ydermere at vi finder det samlede timeforbrug urimeligt. Firma henholder til at det er timelønsarbejde og derfor faktureres vi som ovenstående.
Kan bestemt ikke anbefale det firma, og kan ydermere bagefter se her på trustpilot det vist åbenbart er sådan de driver forretningen - ser i hvert fald anden lignende anmeldelse.

Besvarelse fra Høgholm ApS