Fantastisk udført arbejde. Hurtig og meget præcis. Fik udført et flot polyurethan gulv i mit badeværelse som bare står så flot. Hurtige til udførsel, meget høflige medarbejdere, der rytter op efter si... Se mere
Hoffstrøm Gulve er et gulvfirma beliggende i Jyderup, Vestsjælland. Vi slog vores rødder i jorden, Januar 2014 og vi har siden der, leveret kvalitetsgulve til de danske husstande og entreprønerer. Vi varetager alle opgaver indenfor: - Støbte undergulve - PU komfort gulve - Epoxy gulve - Design gulve
Holbækvej 105, 4450, Jyderup, Danmark
- David@hoffstroem.dk
- www.hoffstroem.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fra stald til værelse
I det hus vi havde købt var det ene værelse i en tidligere staldbygning der var generelt en dårlig luft og gulvet var skævt, da vi tog gulvet op lugtede der helt vildt af grisestald. Gulvet blev rettet op og lugt/radon blev indespærret med epoxy belægning. Vi har nu fået et brugbart værelse.
Egentlig en rar og høflig dialog men…
Egentlig en rar og høflig dialog men jeg sidder tilbage med et gulv jeg ik er glad for og havde forventet bedre resultat af et professionelt gulvfirma selvom de flere gange har forsøgt at “lappe” conteco farve forskelle som lignede fingeraftryk - det meste af gulvet er rigtig fint men midt i badeværelset er et område med flere pletter der ikke falder ind i nuancer som resten af gulvet. Der er også skrabemærker på væggen langs gulvet fra håndsliberen samt conteco rester på brusearmatur og væggen over brusenichen. Jeg havde ikke forventet at skulle renovere hele badeværelset for at få et professionelt gulvfirma til at reparere vores conteco gulv (lavet af et andet firma til at begynde med)
Velvilje og hurtig opstart efter vores…
Velvilje og hurtig opstart efter vores aftale - god service og godt resultat.
I leverede et godt produkt til den…
I leverede et godt produkt til den aftalte tid
professionel og ordentlig
Så professionel og ordentlig - er meget imponeret over præcisionen i både planlægning, kommunikation og udførelse samt rådgivning omkring vedligeholdelse. Dette firma har mine varmeste anbefalinger og jeg vil ikke tøve et sekund med at ringe igen, hvis jeg skal have lavet mere.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling herfra. Utrolig hjælpsomme og svarer altid hurtig tilbage. Overholder alle aftaler og guider, så man er sikker på at få den rigtige løsning. Meget tilfreds med det udførte arbejde og samarbejde.
Meget kompetent rådgivning og det…
Meget kompetent rådgivning og det færdige resultat er blevet rigtigt godt. Aftaler overholdes.
God og hurtig service af David
God og hurtig service af David. Med et super resultat. Fem stjerner 😊
Flot Resultat.
Dygtige fagfolk og klar kommunikation, vores bedste anbefaling herfra.
Københavnerbadeværelset leveret til tiden, og resultatet er vi super glade for.
Må indrømme er rigtig glad for
Må indrømme er rigtig glad for at jeg faldt over Hoffstrøm og at de fik opgaven hade en masse spørgsmål før under og efter😜de bliv alle besvaret til UG (skulle have lagt flyde spartel på Ca. 154 m2) følte mig helt tryg igennem hele processen kvaliteten var helt i top og resultatet var bare helt perfekt ville til en vær tid bruge dem igen
Overordentlig tilfredsstillende resultat
Hofmann gulvet forstod straks vores ønsker og kom med gode pointer til løsninger. Tidsplanen blev overholdt og resultatet overordentlig tilfredsstillende.
David og hans medarbejdere gør et super…
David og hans medarbejdere gør et super godt og professionelt stykke arbejde - og så overholdt de tidslinjen - de var faktisk færdige før planlagt deadline. Arbejdet, der blev udført, er tip top. Jeg kan kun varmt anbefale Hoffstrøm Gulve.
Der gik et par ting galt under…
Der gik et par ting galt under projektet. Men det gode ved Hoffstrøm er, at det ikke ender galt - de tager sig af det, indtil tingene er i orden.
Varmeste anbefalinger til David
Varmeste anbefalinger til David, der har leveret en vild forvandling af ældre københavnerbadeværelse med conteco. Dialogen har været upåklagelig og har været i trygge hænder gennem hele processen. En håndværker der er værd at stole på, leverer god rådgivning og som kan sit håndværk til perfektion 💪
Smukke gulve
Dygtige fagfolk. God service. Helt tilfredse med resultatet.
Dygtige fagfolk, perfektion
Dygtige fagfolk, venlige og imødekommende. Opgaven var hurtigt løst til perfektion og masser af kontakt og sparring. Klar anbefaling herfra.
David kan klart anbefales
David kan klart anbefales. Dygtige folk der ved hvad de laver.
Resultat: flotte Contegogulve til tiden
Resultatet var meget flotte Contego gulve på 86 m2 kælderetage. Lavet til perfektion og indenfor aftalt tidsramme. Vi havde ellers et uheld med en anden håndværker, der kom til at træde i nystøbt gulv, men David og team tog det med et smil og fik tilrettet gulvet så det blev flot igen. God og positiv attitude og service. Kan varmt anbefale Hoffstrøm gulve.
Fremragende udført arbejde og vældig…
Fremragende udført arbejde og vældig god til sparring og kommunikation.