Hoesje voor samsung galaxy tab A kwam dag later aan dan beloofd via brievenbuspost, dat was net geen probleem voor me en nog net op tijd. Echter de prijs / kwaliteit viel me enigzins iets tegen, had... Se mere
Prima webshop. 's Middags besteld, volgende ochtend in huis, keurig verpakt en nog een mailtje achteraf ter bevestiging. Ook heel blij met het hoesje! Terwijl er bij andere webshops geen voorraad was,... Se mere
Op een vrijdag besteld, krijg al snel een mail dat mijn bestelling is verzonden. Dus ik ga er vanuit dat deze zaterdag er is. Dit is niet zo. Blijkbaar werken ze bij de pakketten dienst niet o... Se mere
Ik wilde iets bestellen, bij betaalmethodes wel een Klarna logo zetten, maar geen Klarna mogelijkheid. Dan is mijn vertrouwen weg en ga ik wel elders bestellen
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hoesjes.nl is hét adres voor het kopen van telefoonhoesjes voor alle merken: Apple hoesjes, Blackberry hoesjes, HTC hoesjes, Huawei hoesjes, LG hoesjes, Nokia hoesjes, Samsung hoesjes en Sony hoesjes
Storkstraat 3, 3833 LB, Leusden
- +31 (0)33-2022115
- info@hoesjes.nl
- www.hoesjes.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
niet tevreden
Dus ik ga er vanuit dat deze zaterdag er is.
Dit is niet zo.
Blijkbaar werken ze bij de pakketten dienst niet op een maandag, maar helaas dinsdag en woensdag mijn hoesje ook niet binnen.
Bel ik weer op, kan ik pas vrijdag weer bellen omdat ze niet eerder dan 5 postdagen bij de post mogen informeren waar het pakketje is gebleven.
Ik weet 1 ding zeker, ik ga voortaan bij een ander mijn hoesje bestellen.

Besvarelse fra Hoesjes.nl
Het vierde hoesje dat ik hier koop. Dat is niet voor niets!
Een keer een probleem gehad door een fout in de voorraad. Dat werd toen netjes opgelost. Deze keer gewoon weer zonder probleem de volgende dag het hoesje in huis!
Geheel tevreden...
Ik kreeg de bestelling de volgende dag al binnen, en geen verzendkosten!! Plus netjes op de hoogte gehouden per mail hoe en wanneer... You go hoesjes.nl!!
Bedankt voor snelle service.
In cijfer uitgedrukt krijgen jullie een 10 van mij.
Goed product, ik ben er erg blij mee.
Ik ben heel erg tevreden .
ik had het binnen 24 uur in huis , helemaal super.
goed geregeld hoor.
Snelle levering en het artikel is functioneel en mooi
Fantastische site en men komt de afspraken na.
Goede snelle service en prima kwaliteit!
Besteld en vrijwel direct verzonden en bezorgd. Ik ben tevreden over mijn bestelling en zou deze site zeker aanraden aan vrienden.
Waar mee geadverteerd wordt, wordt voor 100% waar gemaakt.
Een schitterend bedrijf voor alles op het gebied van mobieltjes
Goede en snelle levering
Goede kwaliteit voor lage prijs. De plaats voor alle (bescherm) hoesjes!
Goede kwaliteit
Wij hebben het Jeans hoesje besteld en dit is zeer degelijk. Tablet er in, je kune bij alle knopjes, foto's maken en het is lekker dik, zodat het voldoende bescherming biedt bij vallen.
De service is goed. 's Avonds besteld, dezelfde avond bevestiging van verzending en anderhalve dag later in huis.
Een zeer tevreden klant
snellen levering
bestelling gedaan en de volgende dag in huis, met goede informatie over de loop van het artikel
Helemaal goed.
Precies zoals beloofd op de site. Volgende dag in huis en prima kwaliteit.
super service en snelle levertijd
prima product voor een correcte prijs
Helemaal top
Ik heb hier een hoesje gekocht voor de telefoon van mijn vriendin. Ze heeft een Huawei en het is best lastig om hoesjes hiervoor te vinden. Hier was de keuze echt super!! Heel leuk hoesje besteld en de volgende dag lag het hoesje (met gratis verzending) op de deurmat!! En word ook heel duidelijk en regelmatig op de hoogte gehouden via de e-mail. Een aanrader!
perfecte service snelle levering en mooie kwaliteit
Ik ben zeer tevreden over het hoesje een de tal van mogelijkheden wat wordt aangeboden.
De levering was super snel, de volgende dag!
Goede service en snel.
Prachtig produkt. Zeer tevreden. Goed advies gehad. Een aanrader.
Doen exact wat ze beloven!
Hoesje besteld voor mijn nieuwe mobiel om kwart over 10 's avonds. En jawel, netjes de volgende dag een mailtje dat mijn bestelling nog dezelfde dag geleverd zou worden...top!