Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

mooie keuzes, levering duurt erg lang, na de bestelling sturen ze dat er vertraging op de bestelling zit, dat was ondertussen 7 dagen geleden. niets meer gehoord ervan, ik hoop mijn pakketje nog te on... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Twee hoesjes waren slecht uitgelijnd waardoor er aan de voorzijde over de hele lengte aan de zijkant nog een storende zwarte balk zichtbaar bleef i.p.v. de gehele voorzijde volledig bedrukt. Als react... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med mobiltilbehør
  2. Butik med modetilbehør
  3. Gavebutik

Skrevet af virksomheden

Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ik dacht dat ik werd opgelicht maar ik…

ik dacht dat ik werd opgelicht maar ik heb het echt binnen gekregen!!!!!!!!! :)

3. april 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je review, Ferenc! Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen en dat je tevreden bent 😊. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

trage levering

mooie keuzes, levering duurt erg lang, na de bestelling sturen ze dat er vertraging op de bestelling zit, dat was ondertussen 7 dagen geleden. niets meer gehoord ervan, ik hoop mijn pakketje nog te ontvangen.

10. april 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Het spijt ons te horen dat de levering langer duurt dan verwacht en dat u nog niets heeft ontvangen, Robin. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen contact met u op via e-mail om dit te controleren en lossen het zo snel mogelijk voor u op, indien nodig met een gratis vervanging.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Matig hoesje wat ik niet ga gebruiken het hoesje er echt slecht uitzien…

Vind het hoesje er echt slecht uitzien erg goedkoop!

18. marts 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Het spijt ons te horen dat het hoesje niet aan je verwachtingen voldoet en dat de kwaliteit tegenvalt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen je teleurstelling. We nemen per e-mail contact met je op en zorgen indien nodig altijd voor een kosteloze vervanging.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hoesje besteld daarna krijg track en trace daarna stil

Hoesje besteld krijg een ordernummer, er wordt gemeld hoesje is onderweg maar dan blijft het stil. Niks geleverd mail gestuurd geen reactie. Ik ga hier niet nog eens bestellen.

26. marts 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Het spijt ons te horen dat uw hoesje niet is ontvangen en dat u geen reactie heeft gekregen op uw e-mail, Rutger. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we nemen hierover contact met u op per e-mail om dit snel op te lossen. Indien uw bestelling verloren is gegaan, sturen wij altijd kosteloos een vervangend product.

klantenservice moeilijk bereikbaar.

Helaas lees ik dat meer mensen moeite hebben om de klantenservice te bereiken. Ik ben lang bezig geweest en heb uiteindelijk een nieuw account aangemaakt om een vraag te kunnen stellen. Mijn eerste account geeft een foutmelding en lijkt geblokkeerd te staan. via facebook en Instagram is de support niet bereikbaar. Heel lastig. Bij het printen is de foto verplaatst en is nu niet meer over het hele hoesje maar heeft een lelijke witte rand. Teleurstelling en veel gedoe dus.

19. marts 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met zowel onze klantenservice als de kwaliteit van uw hoesje. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden, en we begrijpen uw teleurstelling over de verschoven print. We nemen per e-mail contact met u op en zorgen uiteraard voor een kosteloze vervanging.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle service en simpele manier om een…

Snelle service en simpele manier om een persoonlijk hoesje te maken

13. marts 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Peter! Fijn om te horen dat je onze service snel en eenvoudig vond. We hopen dat je veel plezier hebt van je gepersonaliseerde hoesje.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hoesje besteld en betaald, niks gekregen

Hoesje besteld en betaald, daarna 2 weken niets van gehoord. Toen ik navraag ging doen werd me verteld dat de foto dit op het hoesje moest komen niet goed aangekomen was en dat ik een code had gekregen om hem opnieuw te bestellen (deze code had ik nooit gekregen). Toen ik aangaf dat ik nooit een code gekregen had, kreeg ik een code doorgestuurd, met deze code werden de verzendkosten die ik betaald had echter niet vergoed. Dit heb ik aangegeven bij de klantenservice, hier kreeg ik een reactie op det de code de verzendkosten wel vergoed. Ik heb een screenshot gestuurd om aan te tonen dat ik niet door het order proces heen kom zonder deze te betalen. Toen ik hier geen reactie op kreeg, heb ik aangegeven dat ik de order wil annuleren. Hierna niets meer gehoord, ook geen geld terug.

7. marts 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Hi Tom, wat vervelend om te horen dat dit zo is gelopen met je bestelling, de code en de verzendkosten. Onze excuses voor het ongemak. We zijn inmiddels per e-mail met je in contact om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Mooi, makkelijk en snel

Mooi hoesje, makkelijk te bestellen en snel geleverd, wat wil je nog meer!

21. februar 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Ingrid! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het hoesje, het bestelproces en de snelle levering. We hopen dat je er lang plezier van hebt!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik geef dit twee sterren

Ik geef dit twee sterren, omdat mijn online winkelervaring voor een nieuwe gepersonaliseerde telefoonhoes helaas niet soepel verliep. Er verscheen een duidelijke pop‑up met de boodschap dat je een korting zou ontvangen na inschrijving voor de nieuwsbrief. Dat heb ik gedaan, maar tot op heden heb ik niets ontvangen. Ik besloot toch door te gaan met bestellen — een sprong in het diepe bij mijn eerste bestelling. Achteraf had ik dat liever niet gedaan.

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een bevestiging dat het pakket was verzonden. Daarna bleef de status vijf werkdagen lang onveranderd. Op de vijfde dag wilde ik contact opnemen met de klantenservice, maar dat kon alleen via een online formulier waarvoor ik eerst een account moest aanmaken. Geen direct contact, alleen de belofte dat ik per e‑mail zou worden teruggekoppeld.

De volgende werkdag ontving ik een reactie van wat leek op een AI‑bot met een vreemd e‑mailadres (support gocustomized.zendesk.com). Ze vroegen mij mijn verzendadres te bevestigen en gaven aan dat ze een nieuwe bestelling zouden aanmaken. Ik reageerde dezelfde dag met het verzoek om te laten weten wanneer de nieuwe bestelling verzonden zou worden. Daar kreeg ik geen antwoord op. Twee dagen later vroeg ik opnieuw om een update. Ik kreeg een algemeen bericht terug met excuses en de mededeling dat ze de bestelling opnieuw zouden versturen — iets wat in de vorige e‑mail al was bevestigd. Er werd opnieuw beloofd dat ik een e‑mail zou ontvangen zodra dit was gebeurd. Die wacht ik nog steeds af.

Ik zou anderen aanraden dit bedrijf te vermijden. Het was echt een teleurstellende ervaring. Ik hoop dat ik mijn bestelling alsnog ontvang, of anders snel een volledige terugbetaling krijg.

26. februar 2026

Beste Diana,

Wat vervelend om te horen dat je ervaring zo is verlopen, onze oprechte excuses voor de verwarring en het gebrek aan duidelijke communicatie. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We hopen dat de inmiddels verzonden vervangende hoes snel en naar tevredenheid bij je wordt bezorgd.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb twee hoesjes laten maken

Ik heb twee hoesjes laten maken, een voor mijn ipad en een voor mijn telefoon. Het hoesje voor mijn ipad is erg mooi geworden en past zeer goed. Het hoesje voor mijn telefoon is een portemonneehoesje, dit is ook mooi geworden, helaas is het wel zo dat het niet goed sluit. Als er pasjes in zitten is de sluiting van de twee magneten te klein, zodat ze niet op elkaar aansluiten, dit vind ik erg jammer, hopelijk kan dit verbeterd worden.

25. februar 2026

Beste Elles,

Bedankt voor je eerlijke feedback en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het iPad-hoesje. Wat jammer dat het portemonneehoesje voor je telefoon niet goed sluit wanneer er pasjes in zitten, onze excuses hiervoor. We nemen per e-mail contact met je op en zorgen uiteraard kosteloos voor een passende oplossing.

Geen contact mogelijk

Ik heb een paar dagen geleden een hoesje besteld en om de bestelstatus te kunnen bekijken, moet een account aan worden gemaakt, maar dat blijkt helemaal niet mogelijk te zijn. Krijg steeds een foutmelding. Nergens een e-mailadres te vinden, dus ik kan op geen enkele manier contact opnemen. Frustrerend!

18. februar 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Beste Wytske, het spijt ons dat het niet lukte om contact op te nemen en dat het aanmaken van een account problemen gaf. We nemen per e-mail contact met u op om te helpen en het samen op te lossen.

Fotohoesje

Ik had een hoesje met eigen foto besteld. Kreeg echter een hoesje voor iemand anders toegestuurd. Kan gebeuren maar om dan contact te zoeken. Wat een RAMP, staan verkeerde mailadressen op de site, je moet een account aanmaken maar dat kon niet, kreeg steeds een foutmelding. Uiteindelijk na veel ergenissen gelukt om een mail te sturen. Situatie uitgelegd, 1x antwoord gekregen en toen bleef het stil. Krijg ik vandaag opeens een nw hoesje met wel mijn eigen foto. Uitvoering van het fotohoesje echt wel 5 sterren, mooi en helder. Review over contact en communicatie 1 ster, hier valt nog een hele hoop te verbeteren. Door deze ervaring zal ik op deze site GEEN bestelling meer doen

3. februar 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Beste klant, onze excuses voor het ongemak en de slechte communicatie. We waarderen uw feedback en nemen dit serieus om onze service te verbeteren. Bedankt dat u dit onder de aandacht heeft gebracht.

Ik heb betaald

Ik heb betaald, maar krijg geen mail. Geen hoesje en geen reactie op mijn mail.

3. februar 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

August, onze excuses voor het uitblijven van je bestelling en het gebrek aan reactie. We nemen direct contact met je op per e-mail om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Prachtig ontwerp!

Prachtig ontwerp!
Wat je zelf uitzoekt wordt ook zo gemaakt.
Levering duurt wat langer maar vond ik geen probleem kan ook aan de post liggen.

15. januar 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Bedankt Caroline voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent met het ontwerp en bedankt voor je begrip over de leveringstijd. We hopen je in de toekomst weer terug te zien!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hoesje besteld nog altijd niet…

Hoesje besteld nog altijd niet ontvangen ik hooplangs deze weg reactie te ontvangen

14. januar 2026

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Beste Katia, het spijt ons dat je jouw hoesje nog niet hebt ontvangen. We nemen zo snel mogelijk per e-mail contact met je op om dit samen op te lossen. Mocht je bestelling niet aankomen, sturen wij uiteraard gratis een nieuw exemplaar op.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ongelofelijk scherpe en kleurechte afdruk…

Ongelofelijk scherpe en kleurechte afdruk, gemakkelijk te ontwerpen, de toughcase is stevig en mooi rondom bedrukt, zodat het design volledig is, en de volgende dag lag ie al in de brievenbus. Ik zet mijn eigen tekeningen erop, en ben echt heel blij verrast door het resultaat. Superleuk als kado, en zelf kan ik niet wachten om al de 3e af te laten drukken voor mezelf!!!

30. december 2025

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Wat een geweldige review, Rickie! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de scherpe afdruk en het ontwerpproces. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je unieke case!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hoesjes zien er mooi en stevig uit

Hoesjes zien er mooi en stevig uit. De foto’s zijn er echter wel een soort van op geplakt. Ben benieuwd hoe lang dat erop blijft zitten.

31. december 2025

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Dankjewel voor je feedback, Frank. Fijn dat je tevreden bent over het uiterlijk van de hoesjes; mocht je merken dat de print niet goed blijft zitten, neem dan gerust contact met ons op – we helpen je graag verder. We nemen contact met je op per e-mail voor het geval er toch problemen ontstaan.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

heel slecht geprint hoesje en niet bereikbaar

ik had een hoesje met foto besteld voor mijn vaders 82e verjaardag maar zijn schouder en arm vallen buiten het hoesje, te ver naar rechts geprint. Dat kan ik toch niet geven? ziet er super amateuristisch en goedkoop uit maar voor mij is 26,49 niet goedkoop. kan geen account maken voor contact, krijg alleen melding invalid formkey refresh page, ook geen telefoonnr. mailadres is no-reply, daar kan je dus niet naar mailen!!!!! toch geprobeerd, maar niet dus. compleet waardeloos. Ik hoop dat dit voor mij kosteloos rechtgezet wordt.

28. december 2025

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Beste Anita, het spijt ons zeer dat het hoesje niet naar wens is en dat je ons moeilijk kon bereiken. We gaan je uiteraard kosteloos helpen en nemen direct per e-mail contact met je op voor een oplossing.

Geld meer dan waard!

Ik liet een zelfgemaakte foto op het hoesje afdrukken, met een super goed resultaat. De foto blijft scherp en mooi op kleur. Nadat ik de bestelling had gedaan, werd het dezelfde week nog opgestuurd. Het hoesje past perfect om mijn telefoon. Kortom het geld voor mij meer dan waard!

23. december 2025

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je enthousiaste review, Yvonne! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het resultaat en de kwaliteit van het hoesje. We hopen dat je veel plezier hebt van je gepersonaliseerde hoesje!

Nog steeds geen reactie

Nog geen contact, volgens mij is het emailadres niet correct. De punt tussen naam moet weg.

23. december 2025

Besvarelse fra Hoesjemaken.nl

Onze excuses dat u nog geen reactie heeft ontvangen. We begrijpen dat dit frustrerend is en dit had niet mogen gebeuren. We nemen zo snel mogelijk per e-mail contact met u op om dit op te lossen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.