1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi udvikler skræddersyede hjemmesider og webshops til vores skønne, loyale kunder. De roser vores forretningsforståelse, insistereren på at overholde deadlines og kvaliteten af arbejdet. Særligt sidstnævne er vi stolte af.

4,5

Møbelkompagniet.dk er tilfredse ;-)

Høks har udviklet vores nuværende Magento2 og embedded ERP

Vi er godt tilfredse med løsningen og særligt supporten under implementeringen.

Kan roligt anbefale HØKS til andre og hvis der er behov for en reference, så ring bare

Christian Waage
27 12 28 11
Møbelkompagniet.dk

29. marts 2021

Hej Christian
Tusind tak for et kæmpe skulderklap. Vi er glade for at i kan bruge shoppen og håber på et knaldgodt samarbejde mange år frem!

Varm anbefaling af Høks teamet!

Varm anbefaling af Høks teamet. Altid kompetent, hurtig og professionel håndtering af nye projekter og dag-til-dag opdateringer. Jeg kan kun anbefale Høks.

MVH Maria Andersen

21. januar 2021

Kære Maria
Vi siger tusind tak for anbefalingen. Den varmer :)

Hvis du skal sælge produkter online

Hvis du skal sælge produkter online, kan jeg på det varmeste anbefale Høks. De er ikke de billigste i branchen, men hvis du som mig er mere interesseret i kvalitet end pris, så virker de til at være et godt valg. De har styr på e-commerce og alt der hører til ifb. ordrehåndtering, b2b-kanaler, lager mm. Varmeste anbefalinger herfra

7. april 2020

Jeg valgte rigtigt!

god rådgivning og teknisk sparring i forhold til opbygning af ny webportal

Rasmus fra Hoeks var hele tiden med på sidelinien og det kunne mærkes. Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde.

23. februar 2016

Hej Kristian
Tusind tak for din anbefaling. Den vil jeg gide videre til teamet.

God rådgivning og hurtig hjælp

Vi blev svigtet af et andet web firma, men Hoeks trådte hurtigt til med rigtig god hjælp og til en fair pris. Vi føler os i trykke hænder når vi henvender os med et problem og får den hjælp vi har brug for. Anbefaler gerne Hoeks.dk til andre, der skal have lavet en professionel hjemmeside.

18. november 2015

Jeg anbefaler hoeks.dk som udvikler af websites

Jeg har fået udviklet 2 websites hos Hoeks, praktikon.dk og gottleben.com. Jeg oplever dels en stor forretningsmæssig forståelse af min virksomhed (kursus-, konsulent- og forlagsbranchen), dels en overbevisende teknisk kunnen. Jeg står over for at skulle udvikle nye hjemmesider igen, og mit valg falder uden tvivl på Hoeks igen, selvom jeg selvfølgelig tjekker markedet ud først.

29. september 2015

Professionel tilgang til opbygning af ny hjemmeside

Vi er ovenud tilfredse med forløbet og resultatet af vores nye hjemmeside. Vores ønsker til udseende og funktionalitet blev forstået med det samme, og de spørgsmål vi løbende har haft er blevet besvaret eller opklaret hurtigt og professionelt. Jeg vil til enhver tid anbefale dette bureau til forretningforbindelser.

4. juni 2015

Hoeks.dk - Lever op til forventningerne !!

Jeg har i meget lang tid ønsket selv at kunne redigere min hjemmeside. Efter at have søgt på nettet i længere tid efter et firma , der kunne give mig den nødvendige viden om dette - fandt jeg frem til Hoeks.dk .
Og her må jeg virkelig sige at jeg har fundet frem til den rigtige leverandør.
Hoeks.dk ( Rasmus Hoeks ) har givet mig en rigtig god og professionel rådgivning.
Jeg vil klart anbefale Hoeks.dk til alle der har brug for hjælp til hjemmesider.

3. april 2015

Flot resultat og god rådgivning i gennem hele processen

Jeg har med stor fornøjelse benyttet mig af Hoeks.dk til at få lavet min nye hjemmeside til min psykolog-praksis. Derudover har jeg løbende fået hjælp og sparring til at opnå større synlighed i søgemaskinerne og på Facebook.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hoeks.dk' services og har helt sikkert tænkt mig at forsætte det gode samarbejde med dem i fremtiden.

9. februar 2015

En fantastisk oplevelse at blive undervist af en der var hjemme i Joomla.

Jeg har lige haft 2 dejlige dage med personlig undervisning i Joomla.

Var efterhånden blevet godt træt af min gamle hjemmeside, og de begrænsninger der var i det program jeg brugte til det.
Valget af nyt program fald på Joomla. Men hvordan skulle jeg lære dette nye program at kende?
Jeg valget at ringe til Hoeks og kom til at tale med Rasmus. Vi aftalte at undervisningen skulle foregå hjemme hos mig, Efter disse to dage undervisning føler jeg mig godt påklædt til at færdigøre min hjemmeside www.ishøi.dk
Kan kun varmt anbefale Rasmus som underviser.
/Jørn

30. april 2014