Har bestilt en vægtstang d. 30 januar 2026 og nu her d. 14 februar har jeg ingen varer modtaget. Der er ikke kommet et track & trace nummer fra PostNord ej heller. Deres telefon er ukontaktbar... Se mere
Kan aldrig helt finde ud af hvad jeg skal mene om anmeldelserne på Trustpilot. I dette tilfælde besluttede jeg at ignorere dem og bestille alligevel, på trods af nogle dårlige anmeldelser. Og det... Se mere
Endnu engang en fornøjelse og handle med hockeyshop Bestilte griber og skøjter og ccm toe hook Skøjterne passede ikke sendte dem tilbage uden problemer Fik dem om byttet til en stø... Se mere
WWW.HOCKEYSHOP.DK - Her finder du et stort udvalg af tilbehør og udstyr til hockey, ishockey. Salg af rulleskøjter og skøjter.
Frederikssundsvej 354, 2700, Brønshøj, Danmark
- hockeyshop@hockeyshop.dk
- www.hockeyshop.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sendte hurtigt også selvom de sagde…
Sendte hurtigt også selvom de sagde varen ville komme om 7-12 dage. Jeg fik varen 3-4 dage efter bestilling:) Skøjterne passer ikke, men kører til butik for at give dem retur efter påske. Håber det bliver en ligeså god oplevelse som at bestille varen var.
God oplevelse med køb
Og det er jeg glad for jeg gjorde. Rulleskøjterne kom hurtigt og lever op til forventningerne :)
Måske er det fordi Hockeyshop ikke selv beder modtagerne om at anmelde på Trustpilot, så det er hovedsageligt de få utilfredse kunder som finder vej herind.
Svindel Ordrenummer 604927
Der er ikke kommet et track & trace nummer fra PostNord ej heller.
Deres telefon er ukontaktbar og deres mail eksistere simpelthen ikke og de har trukket beløbet.
Dette er rent ud sagt et svindlerfirma.
Vi bestilt skøjter fra Hockeyshop i KBH…
Vi bestilt skøjter fra Hockeyshop i KBH fredag middag og fik de leveret lørdag middag i Hobro. Det gik som smurt. Rigtigt godt arbejdet
Ingen vare modtaget og ingen kommunikation
Har bestilt en enkelt vare for over en uge siden nu, som stod var på lager og med forventet levering på 1-3 dage. Efter at jeg absolut intet har hørt fra dem om at det skulle være blevet afsendt, har jeg forsøgt at skrive til dem og spørge hvor det bliver af. Har intet svar fået tilbage fra dem og kan ikke komme i kontakt med dem. Vanvittig dårlig service og vil aldrig handle hos den igen. Er spændt på om jeg overhovedet får mine vare
Forfærdelig service!
Jeg bestilte udstyr til min søn for snart en uge siden, alt var på lager.
Da jeg aldrig modtager nogen bekræftelse på det er sendt spørger jeg om de snart sender det ellers vil jeg gerne afbestille.
De informere mug om det er i restordre selv om der stod det var på lager.
Jeg skriver så at jeg vil gerne bare afbestille hvis det ikke bliver sendt og de siger at nu er det på lager og vil blive sendt samme dag, jeg spørger så videre om hvorfor de ikke skrev det på deres hjemmeside og pludselig er det stadig ikke på lager.
Så siger jeg jeg er forvirret nu, de fortæller mig så at jo det er på lager og det bliver sendt idag.
Dagen efter har jeg stadig ikke modtaget bekræftelse på det er sendt så skriver igen idag at jeg vil ikke have det alligevel.
Nu skriver de så at det et lige blevet afhentet fra lager inden middag selv om de forsikrede mig for det ville blive sendt i går!
Og de vil ikke annullere min ordre. Har stadig ikke fået en bekræftelse for at det er sendt og de trak allerede penge fra mig for flere dage siden altså lang tid før det overhovedet var på lager.
De bliver ved med at ignorere mit spørgsmål omkring bekræftelse på det er sendt.
Ren svindel virksomhed!
Dårlig oplevelse
Jeg bestilte den 28. november en hue og en t-shirt med Pittsburgh Penguins. Begge dele julegaver til min mand. Jeg fik ordrebekræftelse, og den 2. december blev det reserverede beløb hævet, hvorfor jeg antog, at min ordre måtte være på vej. Den 3. december modtog jeg imidlertid en mail på engelsk om, at der var et problem med lagerbeholdningen, og at t-shirten var udsolgt, men om jeg i stedet kunne tænke mig et andet produkt i samme prisleje.
Det undrede mig meget, at mailen var på engelsk, for jeg havde helt specifikt valgt at handle på en dansk side med butik i Danmark for at undgå for mange problemer. Webshoppen er imidlertid åbenbart ikke dansk, selvom hjemmesiden hedder .dk
Jeg kunne finde én anden t-shirt med Pittsburgh Penguins i voksenstørrelse på hjemmesiden og skrev derfor, at jeg gerne ville have denne i stedet. Den var angivet som en nyhed, så den måtte vel være på lager.
Men ak nej, igen var svaret den 4. december, at den valgte t-shirt ikke var på lager - men kunne jeg tænke mig noget andet?
Jeg har ikke uanede mængder af tid eller tålmodighed til at søge rundt på en webshop og hele tiden få at vide, at varen alligevel ikke er på lager, så jeg skrev den 4. december tilbage og spurgte, om de havde en Pittsburgh Penguins t-shirt til mænd i str. XL, da det var dét, jeg ville købe.
Den 5. december havde jeg ikke fået svar, og jeg skrev til dem, at jeg gerne vil annullere ordren og have mine penge retur. Jeg nægter simpelthen at betale 69 kr i fragt kun for at få tilsendt en hue til 200 kr.
Jeg har endnu ikke fået svar, og pengene er som sagt trukket for nogle dage siden, hvilket jeg i øvrigt synes er vildt dårlig stil, når ordren ikke er afsendt.
Så jeg håber meget at få mine penge retur meget snart.
Jeg kommer aldrig til at forsøge mig med hockeyshop.dk igen - det har på alle mulige måder været en skuffende og ærgerlig oplevelse at forsøge at handle der.
Min søn på 9 år har nu knækket 2x proto…
Min søn på 9 år har nu knækket 2x proto 2 stave. den ene midt over og den anden i bladet. Der er aldrig en eneste på hans hold der har knækket en stav, mens han har knækket 2. Nu kommer hockeyshop med alle mulige mærkelige undskyldninger for hvorfor de knækker... hockeyshop kan helt klart ikke anbefales!
Selvom der var meget forsinkelse på min…
Selvom der var meget forsinkelse på min pakke var de rigtig hjælpsomme og jeg har modtaget min pakke nu :)
Manglende kundepleje
Det store problem med hockeyshop dk/skatetown er at man har denne her "spørg mig om det rør mig" attitude. De har meget lidt konkurrence og derfor er der ingen grund til at tage klage og helt almindelig kundepleje alvorligt. Sådan en lille ting som at få byttet sine fejlkøb er stort set umuligt. Man tager ikke telefonen, man svarer ikke på mails, eller deres egen chat funktion. Grunden til at jeg trods alt giver 2 stjerner er at de er hurtige til at sende de ting du bestiller og prisen er rimelig, især hvis du gør brug af rabat aftaler, som er indgået med den ishockey klub, du er tilknyttet.
Endnu engang en fornøjelse og handle…
Endnu engang en fornøjelse og handle med hockeyshop
Bestilte griber og skøjter og ccm toe hook
Skøjterne passede ikke sendte dem tilbage uden problemer
Fik dem om byttet til en større størrelse og bestilte en griber med samtidig
Hurtig levering første gang og anden gang måtte jeg lige vente en ekstra dag
Da der life skulle nye vare hjem men hvilket jeg blev gjort opmærksom på
Men trods det blev det alligevel nåede før jul
Så igen en fornøjelse 😊
Har lavet en reklamation over en stav…
Har lavet en reklamation over en stav efter deres beskrivelse på hjemmesiden.
Hører ikke noget i over en måned, og med gentagne rykkere for et svar.
Virkelig dårlig kundeservice bare at undlade og svare og vende retur til kunden
Super kundeservice
Købte 2 par skøjter til mine døtre, og Vi fik fra starten en super god, og professionel behandling. Flot butik og godt udvalg. Kan klart anbefales.
Svare hverken mail eller telefon ved…
Svare hverken mail eller telefon ved ikke hvor min vare er henne eller mine penge virklig dårlig stil nu blir jeg nød til at møde fysisk op
0 kunde service
Jeg ønskede at bestille et startsæt, men besvarede ikke telefonopkald og e-mails.
God Service
Har netop modtaget mine nye skøjter og er meget tilfreds med oplevelsen. De er slebet som aftalt og alt er godt!
Har efterhånden handlet her nogen…
Har efterhånden handlet her nogen gange. Har altid modtaget dagen efter jeg har bestilt. Super god service i telefonen den ene gang jeg har haft brug for hjælp. Dog syntes jeg fragt prisen er alt for høj når man bare skal have et par småting, men elles fuld ud tilfreds 😊
Super god butik
Super god butik. Alt gik som smurt. Bestilte skøjte størrelse og model som ikke passede, sendte retur, fik pengene tilbage og bestilte et bedre match - alt gik virkelig hurtigt :) til god pris!
Supergod service, hurtig respons og rigtig god vejledning!
Supergod service, hurtig respons og rigtig god vejledning! Bestilte et par hockeyskøjter til min mand i gave men de var lidt for små og den modell jeg havde bestillt var der ikke flere på lager af. Kontaktet Hockyshop.dk og fik hjælp af August som uden problem hjalp mig med at skifte størrelse og endda slibe dem for mig. Varmeste anbefalinger herfra!