Onbereikbaar telefonisch, levert niet vlgs afspraak. Onduidelijk wanneer er iets geleverd wordt. Bijzonder slechte klantenservice, bij bellen krijg je een bandje. Op de dag zelf, wanneer er geleverd... Se mere
Virksomheden har svaret
Al bij al tevreden, enkel leveringsdatum kon beter,eerst bericht tussen maandag en vrijdag, daarna de week daarop tussen maandag en woensdag , uiteindelijk op maandag geleverd, graag aleen korekte... Se mere
Virksomheden har svaret
Spullen zijn snel geleverd en alles goed en netjes afgeleverd, wat misschien een verbetering zou zijn is dat de communicatie over de leverings dag iets beter kan. Enkele dagen voor de levering ontving... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben meerdere meters plastimo goot bij dit bedrijf besteld,de levering was keurig en goede kwaliteit. Helaas wat mis gegaan bij het order picken,dit hebben wij laat op gemerkt,maar ook na de l... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn Grimberg GmbH uit Zeven – sinds 2004 uw online vakhandel voor dak- en wandmaterialen. Tegenwoordig runnen Maurice en Leonie Grimberg de HMG Benelux shop als tweede generatie. Meer dan 130.000 klanten in Duitsland hebben ons sindsdien hun vertrouwen geschonken, van de doe-het-zelver met een carportproject tot het bouwbedrijf met een opdracht voor een hal. Ons assortiment op maat: metalen platen (damwandplaten, dakpanplaten, golfplaten), lichtplaten en kanaalplaten, massieve platen, vezelcementplaten, terrasoverkappingen, EPDM dakfolie en dakgoten – ideaal voor dakrenovaties, nieuwbouw, carports, tuinhuisjes of agrarische hallen. Met onze dak & wand planner berekent u uw project in een paar klikken. Achter elke bestelling staat een klein team in Zeven dat het materiaal echt kent – geen hotline met een script. Wij werken uitsluitend samen met gevestigde Europese fabrikanten zoals Polmetal, Weckman en Dachprotect; de levering vindt rechtstreeks vanuit de fabriek plaats – korte afstanden, snelle levertijden. Drie jaar op rij uitgeroepen tot „Top Company” op Kununu (2024–2026) en driemaal bekroond met „Beste online verkoop” door Polmetal (2023–2025). Vertrouw op een familiebedrijf uit het noorden met technische knowhow en persoonlijk advies – telefonisch of per e-mail.
Südring 3, 27404, Zeven, Tyskland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
In eerste instantie werd de afgesproken levertijd de middag voor de geplande aflevering verzet. De week erop in de morgen zou men komen maar om 15.00 uur nog niemand. Na gebeld te hebben kreeg ik uiteindelijk bericht dat het tegen 17.00 uur zou worden en dat was zo. Ja, planning kan uitlopen alleen een berichtje zou wel prettig geweest zijn. Vooral ook omdat de levering, vanwege een 40 tonner met opleggen niet in een doodlopende straat levert, op een ander adres was. De materialen zijn keurig verpakt. Uiteindelijk ontbrak er een bitje maar de reclamatie afdeling is zeer snel met reageren en het bitje wordt nagestuurd. De spullen zijn van goede kwaliteit voor zover ik kan zien.

3 Metalen damwanden gekocht in antraciet voor buitenbar. Voordelen:
Mooie kwaliteit
Netjes op juiste lengte gemaakt
Makkelijk te monteren met speciale schroeven die zelf boren
Dankzij geadviseerde bitje bij het plaatsen bestelling

Besvarelse fra HMG Benelux
Goede service er word netjes gebeld op moment van levering en je kunt je bestelling live volgen.
Ik zeg goed bezig👍

Besvarelse fra HMG Benelux
Dat de bezorging van de artikelen ineens op een andere dag komt. Bleef speciaal iemand heel de dag thuis. En als je dan afspreekt met het bedrijf dat de spullen uit het zicht gelegd zouden worden. Maar de chauffeur legt alles in het zicht midden op de oprit. Iedereen kon het zo pakken.

Besvarelse fra HMG Benelux
Had de revieuws al eens doorgenomen en er staat een aantal keer in dat of track & trace werkte uitstekend inclusief communicatie van de chauffeur of niet. Dat was in mijn geval er helaas ook helemaal niet maar dat is dan ook gelijk het enige minpuntje maar wel een verbeterpuntje.(Moet er helaas ook vrij voor nemen)Voor de rest was alles duidelijk en goed geregeld.Levering was snel en op de juiste manier ingepakt en verscheept.Volgende bestelling staat in de planning.👍

Besvarelse fra HMG Benelux
Eindelijk weer eens een bedrijf die weet hoe service werkt.
Zowel sale als aftersales.
Ik werdt keurig op de hoogte gehouden betreft betaling en aflevering.
Dus zeer tevreden.

Besvarelse fra HMG Benelux
Goede communicatie en een vlotte, vriendelijke levering.

Besvarelse fra HMG Benelux
Bijzonder snelle en correcte service.
Aanrader !
Wij deden 2 bestellingen kort op elkaar, en in overleg werden deze nog samengevoegd om extra transport kosten te vermijden. +++ punt !

Besvarelse fra HMG Benelux
Duidelijke site, handige bestel tool, komt afspraken na.

Besvarelse fra HMG Benelux
De helft van mijn bestelling was maar aangekomen, HMG heeft dan de rest nogmaals opgestuurd. Prima servies vind ik

Besvarelse fra HMG Benelux
Zou 5 sterren zijn. Waare het niet dat de bestelling niet compleet was.
Heb dus extra onderdelen ergens anders moeten kopen om alles af te kunnen bouwen.

Besvarelse fra HMG Benelux
Heel simpel wat zij afspreken komen zij na en de spullen waren goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden optreden.

Besvarelse fra HMG Benelux
Super snel en correct geholpen door Pascal.

Besvarelse fra HMG Benelux
Alles ( bestellen, betalen en communicatie) verloop prima en de track en trace waar precies de vrachtwagen op te volgen is ( per minuut zelfs)
Vind ik super!!!

Besvarelse fra HMG Benelux
geplaatst en alles zoals verwacht goede kwaliteit en tevreden klant bedankt

Besvarelse fra HMG Benelux
Prima product en bevestigingsmiddelen.
Makkelijk besteld met hulp van de site.
Vervoersproblemen zijn opgelost.

Besvarelse fra HMG Benelux
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.