HMG Benelux Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij windveren is de onderkant een geknipte zichtzijde waardoor het gaat roesten . Wat er dus in korte tijd niet eruitziet. Op website staat duidelijk dat de onderzijde is om gevouwen. Ik heb gereclam... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Al bij al tevreden, enkel leveringsdatum kon beter,eerst bericht tussen maandag en vrijdag, daarna de week daarop tussen maandag en woensdag , uiteindelijk op maandag geleverd, graag aleen korekte... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Spullen zijn snel geleverd en alles goed en netjes afgeleverd, wat misschien een verbetering zou zijn is dat de communicatie over de leverings dag iets beter kan. Enkele dagen voor de levering ontving... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede website en youtube filmpjes, klaar en duidelijke beschrijving. Bestelling werd snel geleverd. Op eventuele vragen (mail) wordt meteen gereageerd. Kortom, ben tot nu toe erg tevreden, al moet ik... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med tagmaterialer
  2. Aluminiumsleverandør
  3. Carport- og pergolamontør
  4. Isenkræmmer
  5. Metalleverandør
  6. Ståldistributør

Skrevet af virksomheden

Wij zijn Grimberg GmbH uit Zeven – sinds 2004 uw online vakhandel voor dak- en wandmaterialen. Tegenwoordig runnen Maurice en Leonie Grimberg de HMG Benelux shop als tweede generatie. Meer dan 130.000 klanten in Duitsland hebben ons sindsdien hun vertrouwen geschonken, van de doe-het-zelver met een carportproject tot het bouwbedrijf met een opdracht voor een hal. Ons assortiment op maat: metalen platen (damwandplaten, dakpanplaten, golfplaten), lichtplaten en kanaalplaten, massieve platen, vezelcementplaten, terrasoverkappingen, EPDM dakfolie en dakgoten – ideaal voor dakrenovaties, nieuwbouw, carports, tuinhuisjes of agrarische hallen. Met onze dak & wand planner berekent u uw project in een paar klikken. Achter elke bestelling staat een klein team in Zeven dat het materiaal echt kent – geen hotline met een script. Wij werken uitsluitend samen met gevestigde Europese fabrikanten zoals Polmetal, Weckman en Dachprotect; de levering vindt rechtstreeks vanuit de fabriek plaats – korte afstanden, snelle levertijden. Drie jaar op rij uitgeroepen tot „Top Company” op Kununu (2024–2026) en driemaal bekroond met „Beste online verkoop” door Polmetal (2023–2025). Vertrouw op een familiebedrijf uit het noorden met technische knowhow en persoonlijk advies – telefonisch of per e-mail.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop hier niet !!!! In Nederland zijn wel service en kwalitatief goede bedrijven!

Na 5 weken gewacht te hebben krijg ik op zondag een bericht dat ze donderdag komen leveren. Dinsdag krijg ik bericht dat ze woensdag komen leveren. Na de hele dag gewacht te hebben , krijg ik vervolgens een mail dat ze donderdag komen leveren

(Dit heeft mij dus al onnodige vrije dagen gekost )

Donderdag in de ochtend krijg ik een telefoontje van het kantoor ,dat de vrachtwagen waarschijnlijk niet door mijn straat kan ( wat overigens wel kan).

Dus ik zeg dat is geen probleem, als de chauffeur belt stuur ik iemand naar hem toe om een straat ( parallel) aan mijn straat te wijzen. Of gezamenlijk een oplossing bedenken . Zodat de chauffeur kan lossen en normaal in en uit kan rijden .

Ik heb geen telefoontje meer ontvangen . Toen ik belde naar het kantoor kreeg ik de mededeling dat de chauffeur was vertrokken.

Echt een bagger bedrijf! Slechte service en totaal niet betrouwbaar .

28. maj 2020

Besvarelse fra HMG Benelux

Wij betreuren het zeer dat deze levering niet naar wens is verlopen. Ik kan helaas niet zien om welke order het gaat, dan had ik nog eens kunnen kijken wat hier precies is misgegaan. Wij zijn in ieder geval druk bezig met een nieuw programma waarmee de touren nog beter gepland kunnen worden en u als klant beter geinformeerd wordt. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet meer bestellen hier!!!

Niet meer bestellen hier!!!
Het bedrijf komt zijn afspraken niet na. Op de leverdatum (11:30) vermelden ze dood leuk dat het toch niet word geleverd door logistieke/onvoorziene omstandigheden. Op zich is dit niet zo`n probleem als hier van te voren met de klant over word gecommuniceerd. Het word wel een probleem als de klant er een dag vrij voor neemt!! Na contact te hebben gelegd met HMG (omdat ik niet akkoord ga met een sms "we komen niet vandaag") bleek het om een ongeluk te gaan waardoor de vrachtwagen niet verder kon. Het "grappige" van het verhaal is dat ze ook nog eens keihard liegen naar hun klanten toe, eigenlijk kunnen de klanten gewoon de pleuris krijgen, het geld is binnen dus waar zouden wij ons nog druk om maken. Door even een gesprek te voeren met de chauffeur en de laadlijst te bekijken bleek dat de lading al drie weken lang op de vrachtwagen lag. Geen ongeluk, geen file gewoon een slechte planning van HMG !!
Het rare met dit soort bedrijven is dat als jij je niet aan hun regels houd w.b.t thuis zijn bij levering, betalingen enz. ze je behandelen als "moeilijke klanten", maar als klant moet je je bek dicht houden als hun de afspraken niet nakomen. Je moet namelijk begrip tonen want het zijn toch onvoorziene omstandigheden, je moet ze vleien als klant in de communicatie, want waar kunnen geen logistieke problemen voorkomen....toch??
Als je zo`n groot bedrijf ben en je kan je eigen logistiek niet aan of oplossen dan schort het aan bekwaamheid in je bedrijf. De klant staat op nummer 1, wij betalen jullie voor diensten en producten!!! Jullie leven door ons, niet van ons !! hoewel ik dat vaak betwijfel. Onder andere door het weg wuif gebaar naar klanten met ....."sorry voor het ongemak"......

5. november 2019

Besvarelse fra HMG Benelux

Uiteraard begrijpen we dat het erg vervelend is, als een levering niet geleverd wordt zoals gepland. Dit is ook voor ons niet wenselijk. Echter kunnen er door omstandigheden onderweg (kapotte laadkraan, oponthoud bij andere klanten, beschadigungen tijden het loss, files etc.) vertragingen ontstaan. Wij zijn inderdaad een groot bedrijf en kunnen op dat moment niet iedere klant persoonlijk hierover informeren, maar doen dit wel middels SMS en Mail, zodat u niet verder thuis hoeft te blijven zitten. De wagens worden overigens ieder week opnieuw beladen, dus uw levering lag zeker niet een aantal weken op de wagen. Wachten is zeker niet leuk en is ook een uitzondering. Maar dit soort onredelijke reacties zijn niet terecht zoals men kan zien aan onze vele positieve klanten.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eindelijk worden de polycarbonaat…

Eindelijk worden de polycarbonaat platen geleverd. Heel de dag gewacht ( een vrije dag hiervoor genomen) en de chauffeur komt pas om 7 uur s avonds aan. De chauffeur brengt deze en blijkt het maar een halve bestelling te zijn. De chauffeur weet van niets. Mail gezonden aan HMG met de gehele uitleg en wanneer we de rest van de bestelling kunnen verwachten. Antwoord van HMG Benelux : zonder enig excuses, dat weten we niet u krijgt wel bericht. Pfffft

16. maj 2018

Besvarelse fra HMG Benelux

Uw levering bestond uit artikelen van twee leveranciers, vandaar dat dit niet tegelijk is geleverd. Misschien hebben u hierover niet duidelijk geinformeerd. Onze excuses hiervoor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfecte site met uitstekende uitleg …

Perfecte site met uitstekende uitleg voor de consument en amateur klusser!
Heb hier een compleet pakket gekocht voor het afdekken van mijn carport. Polycarbonaat helder damwand profiel. Platen van 350 cm lang en 126cm breed. Supersterk fabrikaat en kon er gewoon opzitten om het vast te maken. Het is vederlicht, een plaat kan je met 1 hand optillen, het is 0.9mm dik en toch supersterk en stootvast. Door HMG kon ik de juiste keuze maken via hun goed te begrijpen instructies en handleidingen op de site. Ook beter betaalbaar dan bij de concurrent. Ze zitten in Duitsland maar daar merk je niets van op de levertijd na die wat langer is maar nog steeds binnen 3 dagen tot maximaal 2 weken.
Goed bereikbaar in Nederlands via de mail.
Afleveren ging ook netjes, de bereikbaarheid moet je wel goed in de gaten houden, ze komen met een 40 tonner wanneer je pakket niet met de post mee kan. Maar dat staat ook netjes bij je bestelling en op de site duidelijk vermeld.

13. juli 2017

Besvarelse fra HMG Benelux

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij zijn erg blij te horen dat uw zo tevreden met onze service en/of onze producten bent.