stod og skulle på vinterferie opdagede at fordækkene på bilen var slidt ned kørte ud til hjulemanden for at høre om de havde tid, det var ingen problem ingen sure miner, selv om der var fyre aften.... Se mere
Super service og top kvalitet. Deres udstyr klarer uden problemer mine 19” OZ fælge og deres afbalancering tager også højde for vægt fordelingen på dæk og fælg. Det har jeg ikke set andre stede... Se mere
Super god service - vi fik monteret vinterdæk, som vi havde fået opbevaret ved Hjulemanden fra sidste sæson. Vi havde ikke fået bestilt tid, selvom vi ved at der sikkert er rigtig mange andre end os,... Se mere
Bestilte nye dæk til min MC i sidste uge. Blev hele tiden holdt ajour via mail om status på dækkene, der kom fra Italien. Lynhurtig og professionel montering og sluttelig perfekt afbalanceri... Se mere
Super service og top kvalitet.
Super service og top kvalitet.
Deres udstyr klarer uden problemer mine 19” OZ fælge og deres afbalancering tager også højde for vægt fordelingen på dæk og fælg. Det har jeg ikke set andre steder.
Min Mercedes kører helt glidende på de nye dæk og jeg er yderst tilfreds med servicen.
Ejeren er meget venlig og imødekommende og prisen var rigtig god.
Jeg kommer helt sikkert igen.
5 stjerner herfra
Jeg har brugt firmaet en del gange nu, og har kun de bedste anbefalinger.
Altid lavet til aftalt pris og tid. 5 stjerner herfra.
Super service og arbejdet udført til…
Super service og arbejdet udført til min fulde tilfredshed og en meget konkurrencedygtig pris
Var ude og få monteret vinterhjul på …
Var ude og få monteret vinterhjul på familiens biler og fik en yderst professionel service . Dejligt at komme til et sted hvor kvalitet og service er i højsædet.
Jeg havde bestilt dæk ved Daek.online
Jeg havde bestilt dæk ved Daek.online, hvor man så kunne vælge en af deres samarbejdspartnere, til påmontering på fælger og afbalancering. Jeg får dækkene direkte tilsendt til Hjulmanden, og bestiller en online tid til monteringen.
Da jeg dukker op til min aftale og fremviser min tid bliver jeg mødt af en ekstrem vred og uhøflig mand (Jan som er øverste "kommanderende" der). Han siger, at jeg ingen tid har hos ham, og at sådant går det folk, som vælger at bestille billige dæk i udlandet. Jeg spørger til, om mine dæk er der, og han kan sjovt nok (uden fremvisning af papirer) huske dækkene til min Fiat. Han fortsætter så i 5 10 minutter med at tilsvine daek-online og nægter samarbejde med dem - siger dog undervejs, at de nok har sendt ham en email om min tidsbestilling, men at det "har han sgu ikke tid til at se på". Han slutter af med at sige at "jo længere jeg står her og taler med dig, jo længere går der inden dine dæk kommer på, for jeg skal stå inde og lave noget med de andre".
Jeg var mildest talt chokeret og har aldrig i mit liv oplevet så dårlig opførsel/kundeekspedition.
Hertil bliver jeg ringet op efter 5 kvarter, at nu kan jeg hente min bil - dog bliver det dyrere end aftalt (han havde sagt at prisen var 840 kr), da mine fælger var rustne, og de skulle slibes ellers kunne dækkene ikke holde luft - jeg var på ingen måde blevet ringet op for at forhøre, om jeg var interesseret i at få dette gjort, og prisen dermed blev dyrere.
Jeg kan på ingen måde anbefale stedet - tværtom,,, som kvinde skal man i hvert fald finde sig i at blive overfuset, råbt til og betale hvad end han finder på at lave.
Dæk optimering er håndværk...
Hvad et autoriseret værksted ikke kunne løse med 3 afbalanceringer, kunne Jan løse efter en 1 times arbejde. Bilen var ikke til at køre i v/120-130 km/t. Aut.værksteds bud var 2 nye fælge til pris af 3.100 pr. stk. og 4 nye dæk til 7.100
Jan har styr på Hunter Roadforce dækmaskine og dæk optimering.
Ny er der kommet kun 4 nye dæk, bilen kører som drøm, og jeg har sparet en del penge ved at køre til Jan.
6 stjerner herfra.
ingen sure miner, selv om der var fyre aften. Jeg fik en kop kaffe i hånden og en halv time sener var jeg kørende. Bilen kørte perfekt de 2400 km på vinterferie absolut min dækmand for eftertiden.
super service og professionel folk.
Super kvalitets arbejde.
Har fået lavet både bil og mc dæk og det kan tydeligt mærkes at der absolut ingen vibrationer er på hverken bil eller mc.
god service
her altid haft god service både ved køb af dæk og montering
Super service - lørdagslapning af dæk
Stod fredag aften med et punkteret hjul. Hjulemanden åbenbart den eneste dækmand, der har åbent en lørdag. Ringede og fik det lavet med samme.Kanon service.
Dårlig og uacceptabel oplevelse
Kørte som så mange gange før ned til hjulmanden, for at få pilt 4 dæk af, fælgene stod som helt nye, ikke med et eneste hak eller skræmme, kørte så ned og hævede pengene til ham.. kom tilbage og fik fælgene og så så at der var 2-3 mindre hakker på hver fælg.. det mente han at det var min egen skyld og det kunne slet ikke lade sig gøre på deres dækapparat..
hvad manden ikke vidste før han begyndte denne diskussion var at jeg har taget billeder af alle fælg en time inden, og der fejlede de sjovt nok ikke noget..
køre aldrig ned til ham igen, og anbefaler folk der er glade for deres ting, ikke og nærme sig denne butik..
Super service hos hjulemanden
Har idag fået skiftet fordæk på min bil da de var begyndte at ryste. super og hurtig service til meget rimelige priser. kan kun anbefale HJULEMANDEN. Super behandling . dejligt der stadig er et sted med personlig betjening og en lille dæksnak
Dårlig service
Var der ude og få skiftet dæk jeg havde bestilt på dækonline , dagen efter finder jeg ud af den ene fælg mangler center kapsel havde vasket bilen inden jeg kørte der ud så ved den var på , men ejeren siger bare at jeg selv havde smidt den væk men de tager den af når dækket skal afbalanceres og den ene medarbejder var godt klar over den ikke var på bilen da han satte hjulene på igen men sagde intet samt ejeren lovede at ringe tilbage men hørte aldrig noget så måtte selv ud og købe en ny det er dårlig service og så for 86 kr mister han mig som fremtidig kunde
Dæk til MC
Lynhurtig og professionel montering og sluttelig perfekt afbalancering.
En helt igennem positiv og anbefalesesværdig service fra Hjulemanden
Poul Severinsen
Magter ikke MC dækskifte
Jeg ringede i forvejen og fik oplyst en pris af indehaveren på 250 kr for dækskifte, hvis jeg selv kom med dækket. Ved afhentning var prisen lidt over 1000 kr, som følge af 1,5 arbejderstimer for afmontering af min udstødning, da 2 skruer sad for hårdt fast. Vi talte frem og tilbage, og indehaveren insisterede på at de åbenbart skal bruge 1,5 timer på at afmontere 2 skruer... Derudover var der anvendt afbalanceringsklodser fra til bil, og de var monteret yderst på fælgen til stor skue. Derudover har værkstedet ikke en lift til MC.
Så hvis du skal have skiftet dæk på din MC, find et andet sted.

Besvarelse fra Hjulemanden
Ingen tilbagemelding efter forespørgsel på pris..........
.......... Og det er sket 3-4 gange nu.
Har haft Jan Mølbach ( indehaveren ) i røret flere gange de de sidste 2-3 år , hvor jeg har forespurgt specifikt på tilbud på dæk/montering. ( både på bil og MC dæk )
Der kommer absolut ingen tilbagemelding.
Hver gang får jeg at vide han lige skal chekke leveringstid, eller andet.
Idag var sidste gang jeg ringede til dette firma, og jeg kan ikke anbefale andre at anvende et firma med SÅ dårlig service.
Lidt sørgelig, for tidligere anbefalede jeg netop dette firma til alle andere, da det virkede seriøst.
........ Men mærkeligt er det :-( ........ Især i disse tider med mange udbydere. ?

Besvarelse fra Hjulemanden
Altid venlig og professionel betjening
Jeg har i flere år brugt Hjulemandens Dækcenter, når jeg skal have nye dæk/fælge på bilen. Jeg kører en del og bruger en del dæk. Derfor er det vigtigt for mig, at mine dæk og fælge er i tiptop stand - og at de bliver monteret og afbalanceret korrekt.
Jan og hans medarbejdere er altid klar til at hjælpe og give en ekstraordinær god service - og jeg kan anbefale andre, at kigge forbi hvis man har brug for nye hjul til bilen.
De er også begyndt at lave serviceeftersyn osv. til personbiler - det vil jeg nok også benytte mig af fremover, hvis kundeservicen er på samme høje niveau, hvilket jeg tror den er.
Nu er jeg glad for min bil
Jeg havde købt en bil der blev leveret nye sommer og vinterdæk og fælge bilen køret ikke særligt godt så hørte jeg fra en kollega at han havde været hos Hjulemanden og købt dæk og kunne kun sige at det nu var blevet hans dækmand ... og jeg kan kun sige det samme...har lige været punkteret ringede til Hjulemanden og sidder nu kl 19 og venter på at han bliver færdig med min bil da jeg skal til KBH. i morgen ..... fantastisk service