Jeg har været lejer ved Søren…
Jeg har været lejer ved Søren Hjortgaard i 2-3 år. Der var mange ting, der ikke blev overholdt i løbet af de år jeg boede der. Jeg rykkede ham gentagne gange da der var nogle ting, der manglede og blive lavet ved indflytning. Ingen indflyttersyn som ellers er et krav når man har flere lejligheder til udlejning. Det blev aldrig gjort. Ved fraflytning betalte han ikke mit restdepositum tilbage. Jeg måtte igennem Danske Lejere for at få mine penge. Det tog samlet set 1,5 år. Han har truet flere gange med, at jeg skulle fjerne dårlige anmeldelse af ham, eller ville han kontakte en advokat. Det har jeg dog ignoreret og har selvfølgelig heller aldrig hørt noget. Gennem Danske Lejere fandt jeg ud af, at manden også havde sat huslejen ulovlig højt. De penge ville han ikke returnere før jeg slettede min dårlige anmeldelse primært pga. manglende returnering af depositum. Han prøvede at
bilde mig ind, at jeg havde fået dem retur, da jeg rykkede ham efter et helt år. Så det måtte igennem huslejenævnet, hvor jeg naturligvis fik medhold. Søren har gentagne gange forsøgt at udstille mig som en skidt person efter jeg har skrevet kritik af ham. Flere af de ting han har ytret er direkte usande eller fordrejninger. Men det er jo heller ikke fedt at blive udstillet som en udlejer, der ikke overholder lovgivningen og sidder og skummer fløden på ulovlig høj husleje. Anbefaling - hvis du er lejer hos ham,
Så få tjekket om din husleje er for høj og om det han fratrækker dit depositum er korrekt, der lavede han også noget fiks fakseri. Jeg skulle ihvertfald have penge tilbage for noget af det efter et gennemtjek ved Danske Lejere og Huslejnævnet. Jeg kender til 3 andre lejere eller tidligere lejere som har lignende dårlig erfaring med ham. Ved han er træt af, at jeg ytrer det offentligt, men det har jeg ærligt og vitterligt ingen skrubler over.