Det er meget svært at bestille is til afhentning ved bilen. Da jeg havde bestilt de is jeg godt ville have var til afhentning i Skovlunde som er en meget stor omvej for mig. Til gengæld var kundeservi... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.
Gunnar Clausens Vej 34, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Nemt at bestille, stort udvalg, gode tilbud, fin service og venlig levering.

Besvarelse fra Hjem-IS
Møg-irriterende med den gennemskærende klokke som kører og kører. Det burde forbydes! Iøvrigt er det kun millionærfældeklienter og pressede forældre der betaler dobbelt pris for is de lige så godt kunne købe i supermarkedet.
Opdatering: Ja tak for jeres marketing drivel. Der er da hverken hygge eller barndomsminder forbundet med at have en dieselhakker til at stå og knurre og stinke nabolaget op, oven i det vanvittigt irriterende bimlen og bamlen. Pointen er, I har aldrig solgt noget på addressen. Jeres stakkels chauffører kører hele vejen ned af gaden med klokkerne ringene, parkere med den gamle dieselhakker kørende, mens han nyder en cigaret, og kører så videre. Hvorfor tager i ikke hensyn og undgør disse nabolag når i kun er til gene. Selvfølgeligt har jeg kontaktet jer direkte men fik samme bavl om hygge og barndomsminder.

Besvarelse fra Hjem-IS
Dem jeg har sendt is til her fra Sydafrika, siger de er lækre og chaufførerne er rare. Det gik også fint at flytte en leveringsdato, og de medarbejdere jeg var i kontakt med var hjælpsomme og venlige. Og gratis levering med Hjem-Is bilen er da fantastisk!

Besvarelse fra Hjem-IS
De var dejlig hurtig, til at reagere, når man havde en klage ang varen.
Dejlige positiv og venlige.

Besvarelse fra Hjem-IS
de sist par gang har i ikke været her til den tid hvor der står hvornår jeg ville gå det jeg har bestilt

Besvarelse fra Hjem-IS
Jeg købte is fra en Hjemis-bil den 17/7 2026 på stikvejen Hejrebakken 3-15, 3500 Værløse.
Medarbejderen jeg handlede med var både sød og meget serviceminded. Tak for det.
:) Matias

Besvarelse fra Hjem-IS
Respektløs opførsel overfor kunder og borgere.
Tænk at i kan være så egoistiske og respektløse med jeres biler og deres klokker. Man bliver skør. I kan høres overalt i private hjem endda fra lang afstand. Det forstyrre småbørn og husdyr.
Jeg og mange andre jeg kender har boykottet Hjem is, fuldstændig.
Er så træt jeres larmende biler......

Besvarelse fra Hjem-IS
Vi er en jazzfestival på Femø som de sidste 2 år har haft besøg fra hjem-is og vi glæder os meget til at se jer igen i år 2026 i I giver både voksen og børn en dejlig oplevelse hilsen femø jazzfestival

Kære Hjem-is
Tusinde tak for at i som de få produkter "sukkerfri" is som smager af ægte flødeis.
Jeg er nørd i is og elsker det, men dem fra jer smager af is, så super godt.
Dbh. Jesper

Besvarelse fra Hjem-IS
En rigtig sød og hjælpsom medarbejder så tak til Emma.

Besvarelse fra Hjem-IS
Chaufføren, der kommer her er super sød og serviceminded.
Det er dog ikke altid, isbilen kommer, som I melder ud.
Det skete fx i maj og nu i fredags. Begge gange har jeg skrevet til jer på mail. Begge gange har I svaret, isbilen holdt herude, hvilket ikke var sandt. Vi holdt øje med, om han kom og har fuldt udsyn til vejen. Kan høre, når isbilen ringer. Jeres gps-oplysninger stemmer ikke med virkeligheden.

Besvarelse fra Hjem-IS
I ringer alt for voldsomt med den klokke. Det sidste års tid er i begyndt at komme flere gange om ugen. Nu har jeg kunne høre den klokke i en time her til aften fordi i ringer i en evighed på alle veje omkring hvor jeg bor og det er for meget. I er nødt til at tage lidt mere hensyn til folk især når i kommer så mange gange på en uge nu. Min hund er blevet bange for klokken nu fordi det er så voldsomt. Man må godt lige tænke lidt mere over det. Folk kan SAGTENS høre jer hvis i ringede halvt så meget.

Besvarelse fra Hjem-IS
Det burde ikke være tilladt at larme med den klokke efter kl 19 da det er svært få småbørn/ baby til at sove, eller de bliver vækket når de holder lige udenfor huset/lejlighed og ringer med klokken 😵💫😔😡🥺

Besvarelse fra Hjem-IS
Kundeservice var helt fantastisk, og meget hjælpsom! Fantastiske gode Is.
Vil helt sikkert bestille igen!

Besvarelse fra Hjem-IS
Noget må være gået galt i kommunikationen! Min utilfredshed skyldtes faktisk, at der i fredags holdt en "Hjem-IS" bil lige ud for hvor jeg bor. Chaufføren sad og røg og sluttede af med at droppe skoddet ud ad vinduet, hvilket jeg absolut ikke forbinder med hverken god stil eller tanke for miljøet, så derfor ville det måske være en god ide at indskærpe miljørigtighed overfor chaufførerne!

Besvarelse fra Hjem-IS
Ufatteligt at et firma får lov til at bøje Ordensbekendtgørelsen.
At ringe kl. 21.15 en mandag aften, det er da ufatteligt, at se kan få lov til det...

Totalt respektløs adfærd!
Den klokke, hjem-is bilen ringer med, er til at indikere, at nu er den på den her vej.
Det er ikke sådan den bliver brugt!. I ringer på den, som om at der ingen dag var i morgen. Som om, at de folk der kører i bilen bliver presset og tvunget til at ringe på den klokke, indtil deres arm falder af.
Jeg har taget kontakt til dem flere gange. Både pr. mail og til dem der kører bilen.
De bliver bare ved med at gøre det samme. De ringer mere med den klokke, end at de ikke ringer med den? WOW!
FOLK KAN SAGTENS HØRE I ER HER! OGSÅ NÅR I RINGER MED KLOKKEN 1KM VÆK FRA OS!
STOP DET NU!

Besvarelse fra Hjem-IS
Jeg synes, det er fedt med en isbil, der kører rundt, i stedet for at man selv skal køre ud og købe is. Der er altid et stort udvalg, og når der kommer nye is, er det altid noget spændende.
Udvalget er så stort, at der altid er noget nyt, man kan prøve næste gang, isbilen kommer. Prisen kunne godt være lidt lavere, men fordi isen er så god, er det måske en fair pris.
Medarbejderne er mega søde, så det er næsten ligegyldigt, hvem der kommer, for det er altid en god oplevelse. Det er genialt, at i kører rundt med en isbil, fordi man så ikke behøver at tage ud til en butik og håbe, at den is, man gerne vil have, er på lager.
Antallet af is i pakkerne er perfekt. Der er hverken for mange eller for få. Der er lige nok til, at man kan glæde sig til næste gang, isbilen kommer.
Det er altid nemt at bestille, da det går mega hurtigt. Mega lækker is! Det kan klart anbefales at købe hos Hjem-IS.

Besvarelse fra Hjem-IS
Oplever at de ikke altid, kommer på fastlagte dage.
Holder ofte på forkert veje.
Det er ultimativt, den dårligste service 👎

Besvarelse fra Hjem-IS
Hvornår lærer i ikke at ringe med klokken lige når småbørn sover - som typisk er mlm. 12-14 - irriterende mit barn bliver vækket af her og ikke vil sove mere efter at have sovet 30 min og så er kropumulig indtil aften