Hjem-IS Anmeldelser

3.545

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 304 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder fremhæver ofte, at personalet er utrolig venligt, smilende og hjælpsomt i hverdagen, og at det er meget nemt at bestille. Forbrugerne sætter stor pris på det store udvalg af lækre is samt de gode tilbud, som gør det attraktivt at handle. Nogle personer var utilfredse med larmen fra bilernes klokker, som ofte vækker sovende børn sent om aftenen i boligkvartererne. Derudover nævnte anmeldere også konkrete problemer med uventede forsinkelser på ruterne, chauffører der opførte sig uhensigtsmæssigt, samt fejl i de modtagne ispakker. Visse forbrugere oplevede desuden uenighed med kundeservice omkring regninger og gældende tilbud.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service. Mange forbrugere roser chaufførerne for at levere en venlig,... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige oplevelser med produktet. Mens mange forbrugere roser det store udvalg af lækre... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personale og roser chaufførerne for deres venlige og hjælpsomme... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med leveringstjenesten, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kundeservice. Nogle anmeldere roser en hurtig og venlig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er meget svært at bestille is til afhentning ved bilen. Da jeg havde bestilt de is jeg godt ville have var til afhentning i Skovlunde som er en meget stor omvej for mig. Til gengæld var kundeservi... Se mere

General tilfreds, men hvorfor lave om på produkter, der virker og sælger. Som I skriver: "Ismagi og Nostalgi", og så hvad med at komme ind i det 21. århundrede og få styr på, at jeres SMS kommer lige... Se mere

Ud over det store udvalg af dejlig is yder Hjemis også en fantastisk kundeservice. Det oplevede vi i fredags, da vi ved en fejl fik en æske med 6 vafler i stedet for 12 vafler udleveret (betalte for 1... Se mere

Hele min familie, inklusiv mig selv er nogle rigtige Iselskere. Så det er dejligt, at man kan få info om, hvornår isbilen er fremme. Jeres is er sådan, at der er noget for enhver smag. Venlig hilsen B... Se mere

1. Fødevarevirksomhed
  2. Leverandør af frosne desserter
  3. Producent af frostvarer
  4. Frostvarebutik
  5. Isbutik

For mange vækker lyden af Hjem-IS bilen nostalgiske minder og glæden ved en isoplevelse i særklasse. Hos Hjem-IS finder du både de klassiske favoritter som Chokostang, Amerikaner og Sommerstang samt nye fristelser, der lever op til vores høje krav om kvalitet og håndværk. Gå på opdagelse i vores store sortiment af ispinde, isvafler og literis på hjem-is.dk. Her kan du nemt bestille dine favoritter og få dem gratis leveret med Hjem-IS bilen. Vi kører ud overalt i Danmark og der er med garanti også en rute nær dig. Vil du vide, hvornår vi kommer næste gang? Klik blot på ”Find bilen” på hjem-is.dk.

Middel

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(3.545)

Hjemis arbejder på fyraftensakkord ;)

Hjem is bilen der kører her på dyrskuevej skal man slå lejr ude ved vejen den dag bilen ræser forbi hvis man skal have en chance for at handle. Det giver ingen mening at køre ruten på en  fyraftens akkord . Jeg  er 61 år har slidgigt i begge knæ  og bor på 1. Sal. Søndag ringede klokken fra hjemisbilen  et par blokke herfra jeg skyndte mig at tage sko på og komme ud  på 2 minutter og bilen var over alle bjerge. Jeg suste ud til min egen bil og søgte den gennem Grønnegården men den var væk. Da jeg kommer ud på den modsatte side af det boligområde jeg bor i kan jeg si salgsvognen allerede kommer ud fra et andet område for at køre ind i et 3. inde i det område får jeg vognen stoppet for at handle. Jeg skriver til kundeservice omkring problematikken. Man svare høfligt tilbage at de kan se bilen var i mit område i hele 4 minutter, og det er åbenbart fint nok. Jeg handler af samme grund ved depotet, da jeg alligevel aldrig når ned på vejen i tide inden bilen er væk. I mine øjne giver det ingen mening at køre rundt og ringe med en klokke og så køre derfra igen inden folk får en chance til at komme ud fra deres etageejendomme. I et villa kvarter ville det nok give mening med den korte ventetid. Mit forslag ville nok være find et centralt sted på en P-plads og hold der på et bestemt tidsrum så har vi en mulighed for at handle derfra hvor man kan forholde sig til det. Og ikke må gå forgæves gang på gang

30. august 2026

0 stjerner herfra

Udelukkende dårlige oplevelser. Uanset hvor mange gange vi har kontakt med kundeservice, så hjælper det absolut ingenting. Vores datter bliver konsekvent vækket fra sin lur HVER weekend pga klokken uanset hvad vi forsøger at gøre for at forebygge dette. Vi får samme melding hver gang - at det jo selvfølgelig er meningen det skal forbindes med hyggelige minder, at hjem-is bilen kommer og ringer og at de har noteret vores adresse og vil videregive denne til dem der kører rundt. Men der sker absolut ingenting ved at henvende sig - og nu er deres bil og ringklokke udelukkende forbundet med dårlige minder/oplevelser. Øv!

5. september 2026

Ingen stjerner herfra ,jeg har…

Ingen stjerner herfra ,jeg har gentagende gange kontaktet hjem-is da deres evindelig misbrug af ringen med deres klokke når de kører rundt i det område hvor jeg bor , er til gene for for sovende børn og husdyr som bliver skræmt af den.
Tilsyneladende er det fuldkommen umuligt for dem at finde en løsning på dette.
Jeg kan undre mig over at voksne mennesker skal have bragt is til deres hoveddør af en bil, som kører rundt og smadrer løs på en klokke.
Da voksne mennesker har både arme og ben burde de jo kunne opsøge en is- bil på en p-plads , så vidt jeg er orienteret kan de tjekke i en app hvornår bilen forventes at ankomme til deres boligområde.
Jeg kommer aldrig til at købe is fra hjem-is, med så dårlig kundeservice.

3. september 2026

Godt tilfreds.

Jeg havde bestilt en pakke is, men kom i tanke om, at den var for stor. Uden vrøvl fik jeg den byttet til vaffel pakken. Den unge mand var meget imødekommende. Det forud betalte beløb blev returneret. Jeg er meget tilfreds og isen smager godt.
30.

27. august 2026

Absurd dyre priser og mængdekoncept

Absurd dyre priser og for dårligt at børnene ikke kan købe enkelte is for deres lommepenge, men at man skal købe for minimum 125kr… og så at de i det mindste ikke har is af ordentlig kvalitet uden alverdens enumre, til de priser….

31. august 2026

Besvarelse fra Hjem-IS

Tak for din feedback. Vi er naturligvis ærgerlige over, at vores priser og udvalg ikke lever op til dine forventninger. Vi tager din feedback om både minimumskøbet og kvaliteten af vores produkter med videre, da vi altid ønsker at blive bedre 🙏

Hjem-IS 🍦

Det er kvalitet i den grad.

Det betyder meget for mig at de is jeg bestiller på hjemmesiden bliver bragt hjem til min dør, da jeg er handikappet og ikke selv kan gå på gaden, når Hjem-IS bilen kommer. Jeg har prøvet flere is af det store udvalg, og jeg må erkende at jeg er blevet glædeligt overrasket hver gang. Det er kvalitet i den grad.

25. august 2026

Tusind tak for de utrolig søde ord og de flotte 5 stjerner ❤️
Det betyder rigtig meget for os at høre, at vi kan gøre en forskel og bringe isglæden helt til døren. Hvor er det dejligt, at du er blevet glædeligt overrasket over vores is – det håber vi, du bliver mange gange endnu! 🍦😊

Meget tilfreds med kvaliteten👍

Køber mange is fra jer og er super tilfreds.
Altid smil og venlig hjælp af chaufføren.
Kan varmt anbefale Hjem IS🤗👍

25. august 2026

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 🤗
Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for både isen og vores sælgere🍦😊

Hjem-IS 🍦

Faktisk startede det som en dårlig…

Faktisk startede det som en dårlig oplevelse: da vi åbnede pakken viste det sig at den sandsynligvis havde været tøet op og genindfrosen. Skal hilse og sige at det giver en dårlig is. Checkede een mere og det var det samme. Skrev til Hjem-Is og de reagerede prompte og jeg har naturligvis fået en voucher på en ny pakke. Een dårlig oplevelse skal ikke ødelægge helheden, så giver Hjem-Is 5 stjerner alligevel

16. august 2026

Besvarelse fra Hjem-IS

Tusind tak for de 5 stjerner og for din forståelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe og rette op på den dårlige oplevelse. 🍦

Kundeservice hurtig tilbagemelding

Kundeservice hurtig tilbagemelding

16. august 2026

Tusinde tak for de 5 stjerner og de rosende ord 😍
Det er vi så glade for at høre!

Rigtig god dag til dig.
Hjem-IS 🍦

Bilen ringer når den kører forbi for at…

Bilen ringer når den kører forbi for at sige at nu er han i området.
Vi fulgte ham på GPS.
Vi var ude i indkørsel og arbejde, så kom han susende ding og væk var han. Konen skyndte med en kort 100 meter😉 og vinkede men nej, vi sparede pengene denne gang.

14. august 2026

Besvarelse fra Hjem-IS

Tak for din feedback. Det beklager vi meget at høre. Du er meget velkommen til at sende din fulde adresse samt tidspunktet for besøget til info@hjem-is.dk. Så vil vi meget gerne kigge nærmere på den konkrete sag og tage fat i den pågældende sælger, så vi naturligvis fremadrettet stopper så I kan få købt jeres is 🍦

Hjem-IS 🍦

Ronnie kom forbi vores hus og var så…

Ronnie kom forbi vores hus og var så sød, imødekommende og hjælpsom:) Tak for sådan en god oplevelse!

17. august 2026

Besvarelse fra Hjem-IS

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Hvor er det dejligt at høre, at Ronnie gav jer en god oplevelse. 🍦

Sød og venlig chauffør

Sød og venlig chauffør. Køber meget is, da vi er en meget isglad familie. Men ærgerligt at han ikke havde nogle vafler. Mvh Anne-Marie Hermansen

14. august 2026

Besvarelse fra Hjem-IS

Tusind tak for de 5 stjerner, Anne-Marie! 😊 Dejligt at høre, at I er en isglad familie 🍦 Vi må huske vaflerne næste gang!

Hjem-IS 🍦

Den varme sommer har gjort

Den varme sommer har gjort, at vi nærmest har tørstet efter is. Så det er en skøn lyd, når vi kan høre hjemis bilen komme. Børnebørnene råber: nu kommer den, skynd dig mormor. Så sidder vi og nyder de dejlige is. Der er virkelig mange at vælge imellem.

18. juli 2026

Hej Bodil,

Tusind tak for din fantastiske tilbagemelding! 😍

Det er simpelthen så skøn en fortælling!! Det er præcis den glæde og de hyggelige stunder, vi knokler for at bringe ud på vejene.

Vi er utroligt glade for, at I nyder det store udvalg, og vi ønsker jer mange flere hyggelige is-stunder i sommervarmen! 🍦

Rigtig god sommer til dig og familien.

Ærgeligt

Har i mange år nydt godt af chokolade isen fra hjemme is men nu er de dejlige chokolade stykker væk så det er jeg også som kunde .

10. august 2026

Hej Torben

Tak for din tilbagemelding.

Vi sætter altid pris på input, da det giver os et værdifuldt indblik i, hvordan vores produkter bliver modtaget. Vi tager din kommentar om chokoladestykkerne med videre som feedback til vores produktafdeling. 🍦

Super gode varer

Super gode varer, og venligt af chaufføren at hjælpe mig ind med varerne. Jeg sidder i kørestol, så TAK

9. august 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for din flotte tilbagemelding! ☀️

Det er fantastisk at høre, at du er glad for dine is, og at chaufføren har været ekstra behjælpelig. Vi sætter en stor ære i at yde en god service ude på ruterne, så vi er meget glade for at du har lyst til at dele den gode oplevelse med os!

Rigtig god dag!

Skuffende Isbåde

Endelig fik jeg mig taget sammen til at få købt is hos Hjem-Is. Vi plejer at have is i fryseren fra div. lavprissupermarkeder og da disse er lidt, lidt meget, kedelige havde jeg truet med at købe is hos Hjem-Is næste gang de kom forbi.
Jeg købte 2x4 Isbåde til 139,- kr og glædede mig til en god is, MEN......
- vanilje isen smager ikke ret meget af vanilje, er helt uden flødesmag og med iskrystaller (frosset vand)
- chokoladen er kedelig og uden knæk
- bunden er blød og sej (føles som våd)
så det kan godt være at det er billigere en i iskiosken men når kvaliteten ikke kan overgå discountvare til halv pris, så bliver det jo bare til en dårlig oplevelse til dobbelt pris. Jeg fik prøvet jeres vare og blev slemt skuffet og vil ikke købe hos jer igen før jeg ser i reklamer at i har opdateret jeres kvalitet. Dem jeg købte virkede som om de havde stået i solen og var blevet frosset igen. Så dårlige er de.

8. august 2026

Hej Morten,

Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os.

Det er vi rigtig kede af at høre. Sådan skal det absolut ikke være at handle hos os, og det beklager vi mange gange.

Vi vil meget gerne høre fra dig på info@hjem-is.dk med oplysninger om dit køb, så vi har mulighed for at rette op på den dårlige oplevelse 🍦

Hurtig svar og god service

Hurtig svar og god service

7. august 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️

Det er vi rigtig glade for at høre, og vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Rigtig god sommer! 😊

Hjem-Is

At denne ene virksomhed kan få lov at…

At denne ene virksomhed kan få lov at køre rundt og spille reklamer for deres produkt (lyden af klokken) ind i private menneskers hjem, i timevis, hver uge, er en grotesk tilsidesættelse af loven. Jeg forestiller mig at et korrupt forhold må ligge til grund.

8. august 2026

Hej Jakob,

Tak for din henvendelse.

Det er vi kede af at høre. Det er naturligvis ikke vores hensigt at være til gene, når vi kører i området.

Hvis du ønsker, at vores sælgere skal slukke eller dæmpe klokken, når de kører forbi hos dig, er du meget velkommen til at sende din fulde adresse til os på info@hjem-is.dk. Så underretter vi det lokale depot, som kan markere adressen i vores system.