yderst kompetent, frisk og til tider humoristisk betjening. alt efter den enkelte gæst. råvarerne var rigtig friske og velsmagende. vi var 12 gæster og ville alle gerne genbesøge hjarbæk kro igen.
Absolut en rigtig fin oplevelse. Tjenerne var super sjove og søde og maden var rigtig god - og det gør jo, at man har lyst til at komme igen. Maden var så fin - friskbagt og lækkert brød med urtesmø... Se mere
Vi spiste brunch på Hjarbæk Kro - stor brunch-buffet med lækker juice, smoothie, pølser, kyllingespyd, scrambled eggs, frugt, kringle, kaffe og en hel masse mere, alt sammen ad libitum. Det var virke... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Godt spisested til rimelige kropriser
Søndersiden 2, 8831, Løgstrup
- 86642024
- www.hjarbaekkro.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Første og sidste gang jeg kommer der
Første og sidste gang jeg kommer der, halvdelen af deres chokoladedrys var falde af min softice inden jeg var komme ud af butikken. Og oven i det, når man ikke en gang halv igennem toppen af isen før hele vaflen var knust og jeg have i ud over det hele. Det vil sige ALT for tynde vaffel, når isen kan opløse den, den så hurtig
En op ad bakke oplevelse
Kender stedet, men har dog ikke været der med nuværende ejer. anmeldelsen er ikke direkte på Kroen.. .
Men det var nu Is 🍦 huset vi ville besøge da det var international dag 🍦 (20/07)
Den ene fik en is den anden en ikke eksisterende Cafe latte sort Ca 1/2 dl. For 35 kr. Det er ikke i orden..
Da jeg så spørger om der ikke er mælk i café latte her ude siger de for mig uerfarende unge piger, jo og er lidt i vildrede skal vi lave en ny eller kan du bruge en sjat kold ❄ mælk
Da jeg fornemmede at dette kun var op ad bakke ente jeg . Og Peter Larsen kaffe er mere besk end hvad jeg kan li sagde jeg ja til KOLD mælk..
som resulterede i af min 1/2 dl mælk blev meget KOLD
EN Rigtig ÆV oplevelses på en ellers flot dag.
Ikke anbefalingsværdi
Vi havde store forventninger, som slet ikke blev indfriet. Stedet emmer af kvalitet, betjening upåklagelig og meget søde.
MEN jeg fik en rødspætte som slet ikke var stegt færdig, fik tilbudt en ny og denne var heller ikke stegt færdig og lugtede. Jeg kunne godt se på betjeningen, at det ikke var godt og hun afleverede fisken til kokken.
Han svarede, at det var den anden fisk i aften som ikke var ok, men da han hørte at det var den samme kunde, fik piben en anden lyd.
Nu var det sådan han havde lært at stege fisk, og den var helt fin. Jeg overhørte det hele, og jeg kunne få en ny fisk og en kop kaffe for ulejligheden. Jeg fortalte at jeg selv var kok, og ved hvordan en fisk skal være. Og takkede derfor nej til tilbuddet.
Min mand gjorde opmærksom på, at vi ikke skulle betale for det, men vi kunne få 55kr rabat. Nu er det sådan, at jeres priser er rimeligt høje for det man får, så jeg tænker det ikke var i orden.
Men vi betalte, og kommer ikke igen før i får en ny kok.
Ærgerligt at jeg ikke tjekkede jeres anmeldelser før mit besøg, for de minder også om en dårlig oplevelse
Venligst Anette
Fra forventningens glæde til stor skuffelse
I de smukke og idylliske rammer på Hjarbæk Kro sætter vi os til et smukt og veldækket bord. Vi får af venligt og smilende personale præsenteret månedens menu, som lyder både spændende og lækker - den vælger 3 af de 5 gæster ved bordet. Skuffelsen skal dog snart indfinde sig. Først en forret, der er en fryd fo øjet, men dog en noget trist og smagsløs oplevelse. Derefter en kalvefrikasse i portionsgryde bestående af 5 kogte kartofler i en tynd, kedelig og smagsløs hvid sovs garneret med udkogte gulerodstern og ditto ærter. I gryden er endvidere 5 klumper sejt kød og en flot topping af ærteskud. De der valgte månedens menu vælger at lade hovedretten gå i køkkenet igen, den er simpelthen fo ringe. De får lov til at vælge nyt fra kortet med deraf følgende ventetid. De 3 skuffede gæster vælger en forret mere - gejsten er på et lavpunkt. De nye forretter er af upåklagelig kvalitet. De 2 gæster der valgte fra menukortet havde en Ok oplevelse af de valgte retter. Det der skulle have været en dejlig middag blev dog alt i alt en noget skuffende oplevelse.
Jeg tror der er skiftet kok
Jeg tror der er skiftet kok, for ca et år siden var det gourmet mad vi fik serveret - maden i går var uden smag og langt fra gourmet! Betjeningen var upåklagelig - venligt og smilende personale! Men maden var en skuffelse i forhold til tidligere! Pris og madens kvalitet hænger desværre slet ikke sammen!
Jeg håber virkelig at der igen kommer en gourmet-kok, for det er jo et vidunderligt sted og en flot og hyggelig kro, en stor skam hvis kroen får dette dårlige ry!
Vi valgte stedet fordi her var vegetar…
Vi valgte stedet fordi her var vegetar mad.
DET var virkelig en meget meget kedelig oplevelse. Og prisen var ublu (kr 230) for helt anonymt stegt grønt med rå kinoa og tørt brød.
Desserten var også en joke. Creme bülee med '' compot af appelsin i grand manie''- den kompot lignede et par døde ferskner fra en dåse .
Og sæsonnens øl var udsolgt- .
Så selvom denne kro ligger i dette fantastiske miljø med skøn udsigt, kommer vi ikke igen.
Vil ikke anbefale :(
Spist her Kristihimmelfarts weekend 12.5.2024, 5 mand. Fik anbefalet 2 retters menu af tjeneren. Maden var uspiseligt, rigtig dårlig oplevelser desvære :(
Brunch
Vi var til brunch den 12. maj 2024. Da jeg bestilte bord fik jeg at vide, at vi ikke kunne få frokost, men brunch. Da vi kom, måtte vi ikke sidde ude, for det var til frokostgæster. Så vi sad inde. Selve brunchen var, efter min mening, meget mangelfuld: Der var ingen rundstykker eller croissanter. Ingen skive-oste, kun en brie/camenbert og nogle ostestave. Ingen marmelade. Ingen pynt til de 3 slags flade pålæg. Ingen alm. smør, kun smør rørt med krydderurter. Ingen mælk. Kun appelsinjuice, ikke feks æble- eller multifrugt. Ingen feks lune pandekager og/eller lun leverpostej. Der var scramble æg med brunchpølser, ingen bacon og ingen alm. kogte æg. Det, der var, var rimeligt ok - men prisen på 298 pr. person burde have været pr. par. Og forresten - da vi forlod kroen et par timer senere var der ingen gæster udenfor…
Brunch på Hjarbæk kro
Var til brunch på Hjarbæk kro
Skuffet over udbuddet til prisen. Og der blev ikke fyldt op i takt med fadene var tomme.
Ville gerne ha siddet ude - men der skulle komme frokostgæster - dem så vi aldrig
brunch på Hjarbæk kro d…
Var til brunch på Hjarbæk kro d 12/5-2024.
Vi var noget overraskede over det sparsomme udvalg når nu prisen var 298,- pr person
Der var f.eks ingen bacon til de scamblede æg, kun cocktailpølser. 3 slags købepålæg og kun to slags ost. Vi manglede f.eks en lun leverpostej og en skæreost. Brødet var flûtes og rugbrød. Her forventes lidt mere til prisen f.eks croissanter. Vi måtte desværre også sidde indendørs, forklaringen var, at der kom frokostgæster på terrassen. Der var ikke et øje derude i den tid vi var der 🙁
Vi kunne godt ha ønsket os æblejuice i udvalget - der var juice og smoothie. Ingen mælk og vand.
Vi må medgive at det der var var ok, men udvalget var for tyndt.
Service var der ikke noget galt med, men er sikker på vi ikke kommer til brunch derude igen.
Frokost
Frokost Kr. Himmelfartsdag - Fantastisk beliggenhed, dejlige lokaler, rar og venlig betjening. MEN mad for dyr i forhold til kvalitet. Delte to personers Hjarbæk tallerken med min hustru, halvdelen smagte glimrende dog mangelfuld i mængde, anden halvdel, pålægstallerkenen, ringere pate, rullepølse og hamburgerryg end jeg kunne have købt hos min lokale købmand for stort set ingen penge.
Halvdårlig oplevelse
Halvdårlig oplevelse, madens kvalitet og udtryk/præsentation lever ikke op til prisen. Bestilte Hjarbæktallerkenen- hele pålægsanretningen, smag og friskhed er ikke iorden. Desuden meget små portioner. Høflig betjening. Men maden skal være friskere, især p` pålægssiden, og der manglede noget tilbehør, garniture og grønt til især den varme ret og til pålægsfadet.
Intet mindre end en fantastisk…
Intet mindre end en fantastisk oplevelse 😊
Fantastisk betjening og ligeså skøn mad! Vi kommer bestemt igen
Fantastisk aften
Vi har i aften været på Hjarbæk Kro og spise med et hold gode venner. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør det . Maden og betjeningen var helt fantastisk og der er en virkelig skøn atmosfære i restauranten. Vi giver bestemt vores største anbefaling .
Perfekt ophold
Lækkert ophold. Ren forkælelse. Vi har booket gennem Risgaard bil ferie. Skønne lejligheder, pænt, rent, gode senge. Lækkert mad, skønt personale, god service. Vi kommer helt sikkert igen👌
Hjarbæk kro er absolut et besøg værd
Hjarbæk kro er absolut et besøg værd! Lækker mad, rare mennesker og rigtig god service. En lille perle tæt ved vandet hvor stilen fra ældre dage er bevaret på en vellykket elegant måde.
Idyllisk atmosfære hos hjertedrevet familiekro
En fantastisk oplevelse at komme i de flotte restaurerede lokaler på Hjarbæk kro!
Vi havde en sublim oplevelse hos den familiedrevet kro hvor mad og oplevelse er i højsæde! Fantastisk beliggenhed og smilende personale.
Vi kommer helt sikkert igen!
Service noget fraværendeKom langvejs fra for at fejre vores…
Kom langvejs fra for at fejre vores bryllupsdag og bestilt flag på bordet
Ingen flag
Brød til forret kom først v forespørgsel
Mgl bestik til den ene hovedret selvom det blev lovet
Alt i alt små ting men nok til at trække helhedsindtrykket ned
Kokken får ros for lækker mad👍🏻
Arrogance
Besøgte Hjarbæk Kro ganske kort tid efter de nye ejer overtog kroen. Vi var et større selskab, hvor en af gæsterne var et barn på 1 1/2 år (som vi købte pomfritter til og drikkevare til), hvor vi spørger kromanden om det er okay, at barnet spiser et medbragt pølsehorn til sine pomfritter, hvortil kromanden kommer med et meget arrogant svar: Nu er vi altså en restaurant, og ikke en vuggestue. Vi blev noget paf over dette svar, da kroen trods alt har børnemenu på deres, og burde være mere børnevenlig indstillet ellers skal man jo ikke have en børnemenu. Efter dette besøg havde vi egentlig besluttet, at dette var vores sidst besøg på kroen.
Men vi vælger at give kroen endnu en chance i sidste uge, men igen blev vi mødt med en meget arrogant attitude fra kromanden.
Jeg må ærligt indrømme, at niveauet af maden, og specielt at servicen efterlader meget tilbage at ønske. Man kan sagtens fornemme, at specielt kromanden aldrig har været i restaurationsbranchen tidligere, og ikke har en forståelse for vigtigheden af værdiskabelse i service/ værtsskab.
Dette var vores sidste besøg på Hjarbæk Kro, og jeg må beklagevis sige, at jeg ikke kan anbefale folk at besøge kroen.
Beliggenheden er dog fantastisk.
Skøn kro. Dejlig mad og atmosfære.
Skøn atmosfære. Lækker Tunbøf og ribeye på grill, som den herlige og glade kok stegte til os. Buffeten var varieret med hjemmelavede retter og tilbehør.. Kroen og personalet emmede simpelthen af glæde. Kroen er perfekt istandsat og den nye pavillon er lige blevet bygget færdig. Vores studine blev fejret med et glas bobler 🥂 som kroen gav. Alt i alt en perfekt aften. Skynd jer til Hjarbæk ved Viborg.