3,0

Middel

Lover meget og tager penge for det, men leverer ikke varen

Da vi skulle bygge nyt hus, indhentede vi forskellige tilbud på byggerådgivning, og vores valg faldt på HJ-Energi, da Rasmus Hevang Jensen var god til at forklare hvad han kunne levere og hvad der var dækket ind i prisen. HJ energi havde 3 pakker som de benyttede ved byggerådgivning. det var hhv 20 timer, 25 timer og 30 timers forbrug. ( Pakke 1,2 og 3). Vi valgte i starten pakke 2 (25 timer) da vi vurderede det ville dække vores behov. Rasmus sagde allerede fra start af, at vi skulle beregne 5-7 timer af de 25 timer til vores føraflevering af huset, da det var her der ofte blev fundet fejl og mangler der skulle rettes. Rasmus skulle bruge de mange timer til at være til stede til førafleveringen og til efterfølgende at skrive en mangelrapport.

Da byggeriet gik i gang følte vi, at Rasmus levede op til hans ansvar. han besøgte byggeriet, og sendte billeder af det han kiggede på. Men kort inde i processen - ca 1½ md. begyndte han at svigte. Han levede ikke op til vores aftaler, og kom ikke på byggepladsen. Håndværkerne havde ikke set ham, og vi kunne heller ikke få kontakt til ham, hvilket vi var noget rystede over, for vi betalte for en service vi ikke fik. Vi forsøgte gennem et stykke tid at få fat i Rasmus, men han var ikke til at træffe på telefon, sms eller email, så da vi til sidst fik fat i hans kollega forklarede vi, at såfremt vi ikke hørte fra Rasmus inden dagen var ovre, så var samarbejdet ophørt. Rasmus ringede tilbage sidst på dagen, og forklarede, at han havde haft travlt.(Hvilket åbenbart betød at vi ikke var vigtige nok til at overholde aftaler med.) Vi var meget vrede og skuffede, for Rasmus levede ikke op til det han præsenterede. Vi valgte derfor at nedgradere til den mindste pakke, da vi ikke var trygge ved hans arbejde, og ikke stolede på at han var på byggepladsen. Da håndværkerne og byggelederen fra huscompagniet ikke havde set eller hørt noget til Rasmus i lang tid insisterede vi på, at Rasmus sendte billeder fra byggepladsen, så vi kunne se hvad han fulgte op på og hvornår. Det eneste billede vi efterfølgende fik fra ham, var af vores hus fra vejen, hvilket vi opfattede som meget provokerende, da det ikke viste noget som helst om hvad han havde ført tilsyn med, andet end han havde været forbi i en bil. Reelt sagde han med billedet " jeg er sgu da ligeglad med jer".

Da byggeriet var færdigt og vi fik regningen fra Rasmus havde han den frækhed, at give os en regning for pakke 2 (selvom vi havde nedjusteret den til pakke 1) og samtidig skrev han at han havde brugt 24 timers arbejde, hvilket han langt fra havde. Endvidere lavede han aldrig den rapport som han skulle bruge 5-7 timer til, så det var reelt kun huscompagniets mand der skrev noget ned som skulle rettes, og ikke Rasmus Hevang. Med andre ord fik vi intet for vores penge.

Vores oplevelse af HJ energi og Rasmus Hevang Jensen er, at han ikke har øjne for detaljer, og ikke lever op til det han lover. F.eks. pryder han sig med at være energirådgiver, men på intet tidspunkt valgte han at åbne for en vandhane for at tjekke om der var vand - Hvilket kunne havde været godt, da det viste sig at der netop ikke var varmt vand i huset. Noget der kunne være opdaget ved et af hans besøg. Endvidere indgik der i vores pakketilbud at han skulle være tilstede ved ved blowerdoor test, hvilket han heller ikke var. Men dette tog han også penge for. Alt sammen noget Rasmus og HJ Energi forklarer de vil lave, men ikke gør.

Sagt med andre ord er mangellisten lang og skuffelsen stor over det Rasmus har leveret og vi kan langt fra anbefale HJ Energi til nogen, da vores erfaring er at han lover meget, men absolut ikke lever op til det. Men til gengæld tager han så penge for det han ikke laver, så her fra os kan det kun blive til 1 stjerne og jeg håber andre vil læse dette og vælge en af de mange andre på markedet.

27. december 2019

Positiv oplevelse..

Positiv oplevelse... i forbindelse med energimærkning af mit ældre hus havde jeg fat på flere energi konsulenter.. men HJ-Energi var helt nede på jorden og havde ikke travlt med at sælge flere af deres produkter. De løste opgaven og så fandt jeg i øvrigt ud af at der er STOR forskel på priserne for energimærkningen... så min fulde anbefaling herfra uden forbehold.

29. november 2017