1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ny Butik

3,6

Middel

Desværre dårlig service herfra

Desværre dårlig service herfra. Ved køb af bånd handles der kun på metermål. Helt iorden, de skal så bare informere om at for at modtage 1 brugbar meter, skal man bestille 2 meter. Jeg bestilte nemlig 1 meter, og modtog et stykke bånd på 1 meter og 5 mm. Ikke rigtig plads til nogen form for montering her. Så i stedet for at bestille yderligere 2 meter (vil så have betalt for 3 meter, for 1 brugbar meter), vælger jeg et andet sted. For da jeg kontaktede dem, først på telefon, siden på mail var beskeden: bånd er billige, så du må jo købe noget mere. 👎

10. september 2018

Fantastisk service og flot udvalg

I forbindelse med vores bryllup lejede vi hørduge med tilhørende servietter hos Historicum. Udover at dugene var super flotte, så har servicen gennem hele processen været i top. Jeg talte i telefon med Bjarne flere gange og han har kun været venlig og hjælpsom.
De varmeste anbefalinger herfra.

14. august 2018

Perfekt, smuk, historisk dragt,

Kompetente mennesker henledte min opmærksomhed på firmaet - og de havde ret. Mit mål var at få syet en korrekt præcis kopi i de rigtige materialer af en dragt fra ca. 1530 - ikke engelsk stil, men sandsynlig i Danmark, i forbindelse med udgivelsen af miun roman STORMENE i juni 2017. Fra første øjeblik var alle medarbejdere tændt, Billedet blev udvekslet, ideer luftet, metoder endevendt. Det rette grøn-blå svære silkestof anskaffet. Så begyndte syning, måltagning, prøvning og slutmontering. Resultatet er perfekt, meget smukkere end jeg havde forventet, og ikke mindst - fordi det er historisk korrekt udført - meget lettere at tage på end en fri konstruktion. Hvis I vil have alle tiders vildeste historiske dragt, enten til udstilling, museum eller eget brug, er dette firmaet, I skal vælge. Og så er det oven i købet vidunderligt sjovt at besøge forretningen på Vestfyn.

30. marts 2017

Kvaliteten svinger gevaldigt

Jeg har handlet nogen gange hos Historicum, og det har desværre ikke altid været så godt om jeg kunne ønske. Der er ganske hurtig levering, og pengene bliver ikke trukket før varen er afsendt. Men... 3 gange har jeg desværre haft den oplevelse, at det stof jeg har købt ikke har levet op til beskrivelsen. Øv!

26. januar 2015

God handel

Ingen problemer i handlen. Fedt at man har et sted hvor man kan købe et mønster til en pibekrave, men det var dog et meget indviklet beskrevet mønster. Jeg syr en del, men måtte prøvet at tolke forklaringen på 6-7 forskellige måder, inden jeg fandt ud af hvad de mente.

22. maj 2011

Gode priser og hurtigt svar

Virkelig seriøs shop der svarer hurtigt på henvendelser (jeg sendte mail 2 gange og fik begge gange svar inden for et døgn). Priserne er meget konkurrencedygtige, og varerne sendes hurtigt.

21. januar 2011

Dejlig butik :)

Har handlet både på nettet og i Haderslev. De har mange gode ting, og er meget hjælpsomme. Har tidligere handlet efter aftale udenfor normal åbningstid, tak for det :)

Er bl.a. meget tilfreds med det hør og nældestof, jeg har købt. Derudover flere træting, tråd og mønstre.

27. august 2010

Kvalitetsstof og diverse

Annette og Bjarne m.fl. driver Historicum, der især handler stof og andre materialer til historiske re-enactere via både middelaldermarkeder og Internettet. Andre kan dog sagtens købe stof hos dem, for de har lidt af hvert. Nogle af varerne kan findes en smule billigere andre steder, men alt i alt er de yderst professionelle og konkurrencedygtige.

26. november 2009

Er dette din virksomhed?