Hillerød Motor Co. A/S

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt til bilen samlet et sted - Danmarks ældste bilforretning siden 1920!

Andre kiggede også på

Jeg lånte før jul en bil da min egen…

Jeg lånte før jul en bil da min egen var til service. Der lå sne og bilen skøjtede rundt. Jeg spurgte da jeg kom for at hente mig bil samme dag og aften om der var sommerdæk på. Ja svarede en herre, og det var min egen pligt at forhøre om den har det rigtige udstyr på fx. Sommer eller vinter dæk osv. ej svarede jeg tilbage jeg kører rundt med 2 små børn det var virkelig uforsvarligt og faktisk var Herren lige glad for hvis jeg kørte galt så hang jeg jo selv på hvad det ville koste. I plejer at yde rigtig god service de andre gange jeg og min kæreste har været dernede hos jer.

14. december 2022

Besvarelse fra Hillerød Motor Co. A/S

Tak for din anmeldelse som vi ikke finder retfærdig og som vist må kræve en nærmere forklaring.
Den pågældende dag var med vejret noget ganske særligt og var faktisk kun gældende denne ene dag pga pludseligt temperaturskifte. Der havde været sne, men ikke på kørebanerne og det er korrekt at låne bilen en nyere Ford Kuga SUV havde gode sommerdæk monteret. Dette fungerede ganske fint med vejret da bilen blev udleveret fordi vejbanerne var uden sne og is pga generel saltning, men hen mod aften ændrede vejret karakter og lige uden for vores forretning består en stor del af gadens vejbelægningen af blankslidte brosten og hvorpå der pludseligt opstår det som kaldes sort is, men hvad er så sort is.?
Når temperaturen i de mørke timer falder til under frysepunktet, så fryser smeltevand til is. En typisk nulgradersvejrsvejrudsigt. Den type isdannelse er yderst vanskelig at se, fordi den er klar og gennemsigtig, så vejbanen kan ses igennem den. Fænomenet kaldes derfor også for sort is.
Sort is ser sort ud, fordi isen er så klar, at kørebanens mørke asfalt er synlig i gennem den. Det lumske vejrfænomen opstår, når smeltet is eller sne atter fryser og lægger sig på kørebanen som en usynlig glasur.
Adskillige biler havde i dette mørke tidsrum problemer med at stå fast både med sommerdæk og vinterdæk, hvilket resulterede i at både biler var delvist ude af kontrol og at cyklister og fodgængere uheldigvis mod forventning styrtede omkuld og fik knubs pga. de glatte brosten/sort is. Vinterdæk have ikke gjort den store forskel i denne helt særlige opståede situation.
Vi beklager at du oplevede dette vejrfænomen som vi af gode grunde ikke har indflydelse på, men vi glæder os over at du ikke kørte galt eller at dine børn og dig selv ikke kom til skade.
Vi kan bekræfte at det var bilens velfungerede ABS-bremser som du oplevede, gjorde en sikkerheds forskel, så der ikke skete uheld.

Morten Stockflet Jørgensen

Reelle og serviceorienterede

Efter flere dårlige oplevelser med forhandlerværksteder i mit nærområde, fandt jeg Hillerød Motor Co., og har her oplevet den service og ærlighed jeg har manglet de andre steder. Meget venlige, serviceorienterede og reelle. Stor anbefaling.

21. juli 2022

Besvarelse fra Hillerød Motor Co. A/S

Hej Mads - Vi takker for din meget fine anmeldelse efter dit besøg her i forretningen og vil se frem til at vi kan møde dig igen.
Med venlig hilsen Morten Stockflet Jørgensen

Super god service

Super god service. Har kendt dem igennem nogle år. Har købt min nr 2 bil af dem. Er imødekommende når man snakker i telefonen og i butik. Kan varmt anbefale dem.

9. juli 2020

Perfekt

Har netop hentet bilen efter reparation.
Ikke overraskende er jeg fuldt tilfreds med arbejde og service.
Der skulle ordnes lidt mere end forventet, men sådan er det jo.

Efter omkring 15 år som kunde kunne jeg aldrig finde på at skifte værksted.

31. juli 2019

Hej Visti Juncher
Mange tak for din meget fine anmeldelse af vores forretning. Vi tilstræber at yde en rigtig god service så derfor glæder det os rigtig meget at modtage din fine anmeldelse. Vi værdsætter vores mangeårige samarbejde rigtig meget og vil glæde os til at få lejlighed til at mødes igen.
Dir. Morten Stockflet Jørgensen

Meget sjusket værksted.

Havde fået skrabet højre side af min Mondeo godt og grundigt så der skulle skiftes forskærm og laves lidt på dørene. Ved samme lejlighed fik jeg skiftet forruden og lavet service. Førstehåndsindtrykket var at det var et hyggeligt familiedrevet værksted. Men allerede da jeg afleverede bilen var der knas med den lovede lånebil som desværre var lånt ud - vi fik dog hurtigt en anden og skulle så bare bruge tid på at køre tilbage og bytte bil et par dage efter. Jeg havde afleveret en nyvasket og nystøvsuget bil på værkstedet men da jeg hentede bilen igen var det første jeg så at den var møgbeskidt udvendigt - nårh ja tænte jeg den havde vel stået uden for, så var det nok bare lidt pollen osv. Da jeg så åbner døren bliver jeg alligevel lidt målløs - mekanikeren havde siddet og kørt sine beskidte støvler godt og grundigt op og ned af døren og fodbrønden så den var smurt ind i noget der lignede mudder, måtten var krøllet helt sammen og lå næsten helt inde unde sædet, hele dørbeklædningen var også smurt ind i noget mudderlignende oppe omkring håndtaget, rattet var smurt ind i hvad jeg gætter på var rudelim, der flød med nogle hvide clips som jeg gætter på man har brugt i forbindelse med monteringen af forruden, den kortholder som normalt sidder i forruden var bare smidt ind i rummet foran gearstangen og satte sig fast på min mobiltelefon så jeg nær aldrig havde fået den af uden at ødelægge mobilen. Nårh ja tænkte jeg mekanikeren har nok haft travlt. Men første gang jeg kørte i regnvejer konstaterede jeg at den ene vinduesvisker nu ramte A-stolpen så den var tilsyneladende monteret for højt. En uge efter fik jeg tid til at vaske bilen og kigge den ordentligt efter og må indrømme at jeg blev noget skuffet over larkeringen som jeg vil kalde for appelsinhud, derudover sad forskærmen ikke med samme afstand til kølerhjælmen som i den anden side - da jeg samtidigt havde fået lavet service ville jeg lige tjekke efter og blev lidt skræmt da jeg så at oliefilteret var sølet ind i olie og der hang dråber under det og dette efter bilen havde kørt i regnvejr. Jeg fik dog tørret oliefilteret af og det ser ikke ud til at der er kommet mere så igen bare sjusk fra mekanikerens side. Det sidste jeg konstaterede var at det plastic der sidder ude i siden oven på skærmen slet ikke sad fast - det lå bare løst oven på. Jeg må sgu indrømme at jeg er lidt skuffet over den behandling og kommer der ikke igen.

24. juni 2019

Hej René

Vi har læst din anmeldelse af værkstedsforløbet, som vi er meget uforstående over for.!
Jeg ved at dig og din kone kender vores forretning ganske udmærket, da din kone tidligere har arbejdet her i forretningen og at vi havde et rigtig fint samarbejde. Derfor er vi meget overrasket over i ikke efterfølgende har kontaktet os med det samme, men i stedet som det første, har valgt at skrive om os på Trustpilot. Det var vi ikke vidende om, før vi fik det oplyst fra anden side.

Desværre er den mulighed du vælger her med at udstille din utilfredshed offentligt, muligt nu om dage, men vi havde gerne set at du havde kontaktet os først. Derved havde vi kunne behandle din reklamation og som den største selvfølgelighed af alle, bringe evt. uoverensstemmelser i orden til din fulde tilfredshed. Vi er trods alt også kun mennesker og fejl kan ske.

Jeg vil stadig opfordre dig til at kontakte os, for at vi kan få lejlighed til at se hvad det er du mener og samtidig få det som du nævner bragt i orden.
Vi har fortsat svært ved at forstå, at alle de mange dygtige mennesker som har været involveret i reparationerne bl.a. 2 værkfører, en pladesmed, en mekaniker, en maler og en klargøringsmand, at de alle på samme tid skulle gøre alt forkert.!
Vi har forståelse for at noget kan gå galt, men at alt skulle gå galt på en gang, er næsten en umulighed.!

Jeg kan her bekræfte at vi gerne vil bringe tingene i orden for jer, men jeg vil dog gerne her lige nævne et forhold omkring den Gratis lånebil.
Vi tilbyder gratis lånebil i reparationsforløbet og havde reserveret en helt ny Ford Fiesta til dig, men den ville du ikke køre i fordi du skulle flytte og sagde at det var en betingelse at du fik en stationcar.! Din egen bil er en 5-dørs hatchback.!
Dette forhold kan man som værksted tilstræbe at hjælpe med, men kunden kan ikke stille krav om det når lånebilen er gratis. Vi havde dog muligheden for at bytte rundt på nogle andre kundeaftaler og fordi vi havde vilje til at hjælpe jer og vi havde kendskab og tillid til jer, fik vi arrangeret at i fik en stationcar.
Det havde vi jo nok håbet på i ville værdsætte som en ekstra service som i øvrigt også var helt uden beregning for jer.
Vi sendte jer en SMS besked og ringede og tilbød at vi ville bytte bil hos jer, men det blev løst ved at pludselig stod din kone her i forretningen for at bytte bil.
Vedr. beskidt bil – Når en skade er færdigrepareret her i forretningen bliver den altid let vasket og aftørret og støvsuget og når service er udført udføres der en afsluttende kvalitetskontrol og afsluttes med en spejlhænger ”Bilen er klar” med mekanikerens underskrift.
Vedr. at der skulle være mudder i det meste af bilen kan vi slet ikke genkende, idet vores personale benytter almindelige værksteds sikkerhedssko og alle vores belægninger udendørs og indendørs er udført i asfalt og betongulve.!

Vi håber at du vil tage imod vores invitation om at vi kan få lejlighed til at se bilen for at bringe de ting der kunne være, i orden snarest muligt. Derfor vil jeg igen opfordre dig til at kontakte undertegnede for at sagen kan finde en forståelse og en afslutning.

Dir. Morten Stockflet Jørgensen

Købte for et par uger siden en Saab

Købte for et par uger siden en Saab, hvor jeg har både før og efter købet modtaget super service. Venlige og imødekommende mennesker der arbejder der, der yder sit bedste både reparations- og service mæssigt. Ejeren er til at snakke med, og gør sit bedste for tilfredse kunder. Har efterfølgende fået udbedret et par ting på bilen hos dem, uden nogle som helst problemer.

14. februar 2019

Hej Niklas
Vi takker for jeres rigtig fine anmeldelse af vores forretning. Det er vi rigtig glade for og vi vil også gerne sige til jer at i har været meget behagelige at møde og at det var en fornøjelse at vi kunne handle bil sammen.
Vi glæder os til at møde jer igen.

Høje Priser i forhold til marked

Jeg skulle have skiftet en generator og fik en pris på 7.500 incl. moms og arbejdsløn. Jeg undersøgte markedet og fik en pris hos et andet Bosch værksted på 3.900 incl. moms og arbejdsløn.
Et batteri skulle de have 1.350 for - det kostede andre steder under 1.000.
Efterfølgende blev jeg tilbudt en pris på 4.300 hos Hillerød Motor co. så over natten faldt prisen med 3.200! Jeg har sjælden oplevet noget så utroværdigt.

10. september 2014

Besvarelse fra Hillerød Motor Co. A/S

På et aut. mærkeværksted, har de fleste kunder en forventning om at deres bil vil blive vedligeholdt med originale reservedele, hvilket vi selvfølgelig iht. vores importøraftale er pålagt at indfri bedst muligt ved at lagerføre originale reservedele. På dette tidspunkt må vi erkende at vi ikke indledningsvis var bekendt med, at prisen på en original generator og en akkumulator beklageligvis var noget dyre end OE-kvalitet reservedele leveret fra en alternativ leverandør. Dette gjorde kunden os opmærksom på, hvilket vi synes endte med at være en fordel for alle parter. Ved at få reservedele fra en alternativ leverandør, kunne vi nu tilbyde reparationen til en mere konkurrencedygtig pris. Vi synes kundens udlægning af forløbet er lidt hårdt, men vil gerne takke kunden for hans medvirken til at vi lykkedes med at finde den rigtige pris. Vi kan idag fortælle at mange priser sidenhen på mange originale reservedele er blevet pris-ned-justeret for at være mere konkurrencedygtige i et stærkt konkurrencepræget eftermarked.

Elendig service

Min kærestes Sportsvan lyste i ABS, men det var ikke føleren der var defekt, vidste vi med sikkerhed. Derfor ringede jeg til Bosch Autocenteret for at høre om de "havde udstyr så de kunne måle om boksen ud, for at se om den var defekt", fordi jeg ville vide det inden vi smed flere penge efter en gammel bil.

Svaret var "det kunne de sagtens, for de havde det udstyr"

Aftalen var de skulle måle boksen ud, og derefter ringe til mig for at se om der skulle gøres mere ved bilen. Og absolut ikke bruge tid på noget andet, før de havde målt boksen ud.

Da de så ikke ringede i løbet af dagen, ringede jeg selv om til fyraften for at høre om de kunne nå at se på bilen.

"De havde skam set på den, og mekanikeren arbejede stadig på sagen" sagde han (havde brugt 3-4 timer indtil nu)

Så spurgte jeg hvorfor han i alverden havde brugt så mange timer, og det var så fordi "de havde ikke udstyrret til at måle boksen, så de havde skilt bilen af for at finde en ledningsfejl"

Det var absolut IKKE hvad der var aftalt, men jeg måtte stadig betale for deres tidsforbrug hvis jeg ville ha bilen udleveret.

Jeg vil STÆRKT fraråde at bruge dette værksted, da de ikke er overholder aftale, og forlange at jeg betaler for noget jeg ikke har bestilt.

Det kostede mig 1980,- kr for noget der skulle ha taget dem 30 min at måle

Kristoffer Hansen
Offroad-Forum.dk

6. marts 2012

Besvarelse fra Hillerød Motor Co. A/S

Forventninger kan også være for høje.!
Vi oplevede desværre at det ikke var muligt at indfri kundens høje forventninger, når kunden efter bilen har været på værkstedet, fortæller værkstedet at det kun skal tager 1/2 time, hvilket det ikke gør og samtidig fortæller værkstedet, hvad det skal koste. Fejl af denne art er ikke en standard reparation, men fejlfinding på forbrugt tid.
Hvis man er bekendt med hvad fejlfinding som kræver anvendelsen af uundværligt kostbart testudstyr nogen gange kan ende med at koste, så vil man kunne se på den samlede pris 1980,- at værkstedet har tilbudt kunden en fair behandling, en fair pris.
I vores bestræbelser på at indfri kundens ønske om at finde fejlen hurtigt , må vi erkende at det ikke lykkedes.