Begyndte godt, endte så jeg aldrig nogensinde handler der mere !
På hjemmesiden reklamerer han med:
"Skræddersyede løsninger. Laveste pris, men ingen kompromis med kvaliteten.
Vi oplevede heller ingen problemer i forbindelse med bestilling og levering.
Ud over en del porcelæn m.m. lejede vi 18 plastikstole + hynder (til ca 45 stole).
Hos en rar genbo lånte jeg yderligere 28 plaststole.
Stolene skulle bruges til en 50 års fødselsdag (med familien).
Under middagen brasede ikke mindre end 4 af de lejede stole sammen, heldigvis kom ingen alvorligt til skade. ALLE genboens stole overlevede hele aftenen.
Efterfølgende informerede jeg udlejer om problemet, samt at der kunne komme et erstatnings krav, såfremt nogen af de pågældende gæster ud over et meget stort blåt mærke havde følgeskader.
Her bliver den ellers flinke udlejer ret ubehagelig og fralægger sig ethvert ansvar og kommer med nogen urimelige udmeldinger om at vi har siddet flere i stolene, at der kun har siddet tunge gæster i hans stole. Samtalen bliver så "ubehagelig" at jeg insisterer på at vi stopper.
Senere kontakter han mig igen, nu er det pludselig pga. plastgulvet i det telt vi har lejet, han leverede selv stole m.m. på dette gulv og sagde dengang intet om at det kunne være et problem.
Igen hidser han sig op og begynder at snakke om priser på stolene, som hverken jeg, eller nogen af vores gæster mener det er rimeligt at vi skal erstatte.
Nu er der så dukket en faktura på 4*75,- kr. op (prisen antyder måske stolenes kvalitet).
Gode venner lejede efterfølgende hos anden udlejer i området, denne fortalte da han hørte om problemet, at stolene måtte være af for ringe kvalitet, samt at det kunne ske, efter nogle år. hvis billige stole var gamle og havde fået frost.
Prøv at gætte på om jeg vil anbefale ham til andre, eller nogensinde handle hos ham igen....
P.S.: Fakturaen er efter råd fra en jurist blevet afvist......