Hillerød Dækcenter A/S Anmeldelser 25

3,9

Altid god og smilende service😀👍 Når nøden er størst er Hillerød dækcenter ALTID super hjælpsomme😀 Hver gang jeg har ringet, og ofte ret akut, siger de ALTID 'Du kommer bare'😀 De fikser pr... Se mere

1. Dækbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dæk, fælge, dækhotel, batterier, servicevogn, dæktryk, synscheck og mekanisk arbejde

3,9

God

Vi bruger altid Hillerød Dækcenter til…

Vi bruger altid Hillerød Dækcenter til skift af sommerdæk og vinterdæk. De er effektive, og vi har vores dæk til opbevaring hos dem, hvilket fungerer nemt og problemfrit. Vi får også altid god vejledning ved køb af nye dæk.

Vi har ligeledes brugt deres mekaniske værksted til vores gamle Fiat 500, og de er både dygtige og hurtige, så jeg føler mig tryg. De ringer altid og orienterer om, hvad der skal laves, samt hvad prisen bliver.

Stor anbefaling herfra.

18. maj 2026

Værste firma jeg har været i kontakt…

Værste firma jeg har været i kontakt med noglesinde.

Min bil punktere, vejhjælp henter bilen og stiller den hos Hillerød dækcenter firststop. Jeg får kontakt med ejeren af firmaet som prøver at sælge mig dæk til 5x den pris jeg selv kan købe dæk til. Han starter med at sige han ikke vil sætte dæk på som han ikke har solgt mig. Meget ubehagelig kommunikation fra ham om jeg skal hente bilen med det samme. Jeg kan jo ikke tage en punkteret bil på ryggen, så får endelig overtalt manden til at skifte dækkene jeg selv bestiller til 450kr stk hvor hans pris var 2.500kr stk. Dækcenteret oplyser mig hvilken dækstørrelse bilen har som jeg skal bestille.

Nu ringer jeg så til dem og de siger dækkene jeg har bestilt er for små. Det er jo dem der har oplyst mig hvilke dæk jeg skal bestille hjem. Og igen for jeg Cheffen i røret hvor han igen er meget ubehagelig og fortæller han ikke gider høre mere på mig og det ikke er hans problem mere. JEG SKAL BARE KOMME OG HENTE MIN PUNKTERET BIL MED DET SAMME, føj held og lykke fremover til jer.

Opdatering: nu har firmaet så svaret med en direkte løgn også. Jeres sekræter oplyser mig at min gearkasse vil springe hvis i sætter de dæk på i har oplyst mig at medbringe. Så det jo en løgn i skriver.

Derudover har jeg massere råd til dine ekstremt dyre dæk, men er jo ikke dum. Betaler ikke 5x prisen for dæk. Stå ved jeres dårlige kundeservice eller ændre den. Ikke lyve :))

17. oktober 2025

Hej Christian!
Synes lige, vi vil bidrage med den anden siden af samme sag!
Vi har forsøgt at hjælpe dig på alle leder og kanter. Din bil fragtes herned af Falck, fordi dit dæk er eksploderet. Det andet dæk i samme side, er tæt på at ekslplodere, hvilket i bund og grund er resultatet af dårlig vedligeholdelse. Du har ikke råd til de dæk, vi forhandler. Fair nok. Vi giver dig ekstraordinært lov til at medbringe nye dæk, der er købt andet sted. - Noget vi aldrig gør. Flemming oplyser dig en dækstørrelse, du skal medbringe dæk som. Han har ikke oplyst dig noget forkert. Vi er professionelle og dækspecialister. Da vi fanger hinanden via telefon, oplyses du om, din gearkasse vil eksplodere, hvis vi sætter de dæk på, du har medbragt.
Herefter udvikler telefonsamtalen, efterfølgende med Flemming, sig til noget, vi ikke har lyst til at medvirke i.
Flemming beder dig derfor afhente din nøgle samt de dæk, du har medbragt.
Held og lykke fremadrettet!

FLEMMIIIIING!

FLEMMIIIIING!! – Dækservice med en sketch på siden

Jeg kom forbi Hillerød Dækcenter med mit punkterede MC-dæk – og Flemming tog imod som den dækmester han er. Hurtig, venlig og med styr på sagerne. Dækket blev afleveret, og jeg smuttede igen med ro i sindet.

Et par timer senere får jeg et opkald, som jeg ikke når. Da jeg ringer tilbage, får jeg fat i en dame, der siger med en sød og professionel stemme:
“Et øjeblik, jeg henter Flemming…”

… og så glemmer hun at mute.

“FLEMMIIIIING!!”
“FLEMMIIIING FOR H…..!!”

Min kollega og jeg brød sammen af grin – det lød som om Flemming var faret vild på lageret eller blevet opslugt af et dæk.
Pludselig blev det stille… og så kom hun tilbage – med den sødeste telefonstemme:
“Flemming, der er et opkald til dig.”
Oscarværdigt.

Dækket blev fikset, prisen var god, og oplevelsen? Ubetalelig.
Tak for både professionel service og ufrivillig komedie – vi kommer helt sikkert igen!

20. juni 2025

Besvarelse fra Hillerød Dækcenter A/S

Hahaha, Tror ikke jeg bandede, kunne bare ikke finde Flemming😂 Tak for din besked, Yasmin😀

Ærgelig oplevelse

Skrue i bagdækket. Telefonisk kontakt, mundtlig aftale om en time. Ankommer, bliver med en meget kedelig attitude smidt væk fra et forsøg på at parkere. Kontakt på kontoret, bagerst i køen, på trods af (forsøg) på reservation. Ærgelig oplevelse.

5. maj 2025

Hej Allan,
Det er vi da kede af at høre.
Du er ankommet i vores højsæson og vi hjælper vores kunder i den rækkefølge de ankommer til vores DRIVE-IN del af værkstedet - uden forudgående tidsbestilling.
Da du kom, parkede du foran vores porte, så biler på værkstedet ikke kunne komme ud. Der er forøvrigt normalt, ikke at parkering foran porte!
Vi forsøger at være realistiske og ærlige overfor vores kunder, fremfor at love "15 minutter", hvorefter kunden må sidde og vente i 45 minutter.
Vi håber, du fik hjælp til at udbedre punkteringen. Ha'en dejlig dag.

Tak for at redde min dag

Tak for at redde min dag - bedste service og søde mennesker til rimelige priser. TAK.

26. oktober 2024

Mange tak, Jette :-)

Virkelig søde og venlig betjening

Virkelig søde og venlig betjening.
Jeg kom uden nogen tidsbestilling 1 time før de lukkede og de nåede alligevel at skifte mit ene dæk der tabte luft. 1200 kr blev det. Jeg er meget tilfreds.

2. juli 2024

Mange tak, Josefine :-)

Var så uheldig at punktere

Var så uheldig at punktere, men fik lynhurtig hjælp. En 1/2 time efter at vejhjælp havde smidt bilen af var jeg køreren igen. Super god service, søde mennesker, kommer helt klart igen
Heidi A. Rasmussen

6. juni 2024

Mange tak, Heidi :-)

Hurtig og billig lapning af dæk der…

Hurtig og billig lapning af dæk der tabte luft. Genialt med drop-in og venlig service. Jeg kommer gerne igen næste gang det er nødvendigt!

2. marts 2024

Mange tak, JL :-)

Punkteret dæk

Vores bil havde punkteret et dæk der ikke kunne repareres. I havde et dæk tilbage af samme type på et fjernlager, hvorefter i straks kørte hen for at hente det.

2 timer efter var vi kørende igen.

Tak, det var virkelig nemt 😊

12. februar 2024

Mange tak, Theis :-)

Meget professionelt og imødekommende

Som altid en god oplevelse. Denne gang blot udskiftning af nogle pærer, hurtigt gjort. Vi har benyttet os af Hillerød Dækcenter i mange år og altid fået tiptop service, serveret med humor, professionalisme og ufattelig hjælpsomhed og fleksibilitet. Der skal indimellem lidt held til at finde et godt værksted og her har heldet været med os.

21. november 2023

Mange tak, Anne :-)

Super arbejde og professionelt kontor.

Var forbi i dag - uanmeldt - med et dæk der sivede luft ud. Kom fra BMW Hillerød der ikke mente det var en opgave de ville byde på. Jeg sad i times tid medens de klarede opgaven til min store tilfredshed. Jeg mærkede en mængde travlhed og kun glade medarbejdere og kunder.

27. november 2023

Mange tak, Jesper :-)

Flabet arrogance

Ringede i dag og ville have hjælp til at få sat nogle dæk jeg har købt på min bil.
Jeg fik at vide at det ville de ikke hjælpe mig med, da jeg havde købt dækkene andetsteds.
Det kan man jo undre sig over, når man også sagtens kunne tjene penge på at montere dæk, men fair nok hvis det er deres politik.
Sagen kunne have været lukket der, men næh nej. Den arrogante, flabede dame i den anden ende spurgte mig så, om jeg også tager mit kød med til slagteren og beder om hjælp til at få det stegt.
Hvad pokker er det for en gang bræk at lukke ud?
Jeg vil fraråde alle at bruge dem.

18. november 2023

Besvarelse fra Hillerød Dækcenter A/S

Hej Andreas, Ked af du har den opfattelse. Jeg hørte samtalen helt anderledes. Håber du har fået dine vinterhjul påsat. Ønsker dig en dejlig dag

Hjælp til lappet dæk

Jeg var så uheldig at mit dæk var punkteret, og ikke kunne holde luft. Jeg var ved flere dækværksteder, og de kunne alle sammen først senere på ugen. Jeg kom forbi Hillerød Dækcenter og blev mødt af Lasse i receptionen. Han bad komme igen 1 time senere, og så kunne de fikse mit dæk. Det passede perfekt, og opgaven er løst til UG. Jeg kommer helt sikkert forbi hos dem en anden gang.

4. juli 2023

Mange tak, Jason :-)

Ville sikre mig at mine fælge og dæk…

Ville sikre mig at mine fælge og dæk ikke havde taget skade efter at have ramt nogle dybe huller i vejen. Hillerød dækcenter tjekkede det hele igennem og sikrede mig at alt er som det skulle være. Nu kan jeg køre på ferie bekymringsfrit uden at tænke på om mine dæk og fælge skulle fejle noget. Tak for god og hurtig service. Ønsker jer en dejlig sommer ☀️☀️👍

7. juni 2023

Mange tak, David :-)

Super dårlig services men kommer og…

Super dårlig services men kommer og spørg om man kan få sat et dæk på en fælg men da man ikke har købt dækket hos dem kan det ikke lade sig gøre for det tjener de ikke penge på så skal man ikke kalde sig et dæk center

11. april 2023

Kære Berith,
Er naturligvis trist over, du finder vores service dårlig. Er sikker på, du ville have haft en anden opfattelse, hvis du havde købt og fået påsat dæk/hjul hos os.
Spekulerer over, om du også medbringer din egen utilberedte mad på en restaurant, hvor uddannet personale til høje lønninger er ansat. Hvor der er hvide duge på bordende og dyrt indkøbte tekniske hjælpemidler til køkkenet, og beder dem om at lave din mad, imens du venter i deres restaurant?
Du er naturligvis velkommen forbi en anden gang, og modtage samme service som alle vores øvrige kunder i butikken, der gør brug af vores 5-stjernede ekspertise.

Har været på Hillerød Dækcenter for første gang

Har været på Hillerød Dækcenter for første gang.
Fik lappet et dæk, meget fin betjening, under et kvarter så var mit dæk lappet og til en rimelig pris, billigere end jeg havde set andre steder!
Jeg spurgte til kalibrering af de nye lovpligtige ventiler, dette klarede de også til en pris der også er under hvad jeg havde forhørt mig hos andre dækforhandlere!
Kan kun anbefale dette sted 😊

20. oktober 2022

Mange tak, Gert :-)

'Du kommer bare'...siger de altid 😀

Altid god og smilende service😀👍
Når nøden er størst er Hillerød dækcenter ALTID super hjælpsomme😀
Hver gang jeg har ringet, og ofte ret akut, siger de ALTID 'Du kommer bare'😀 De fikser problemet hurtigt, mens man kan nyde varm kaffe eller sodavand. Skulle det drille lidt, tages det altid med et smil😀
Rimelige priser og altid godt humør 😀
Så kan man jo ikke ønske mere 😀
Så kom bare afsted til Hillerød dækcenter 😀 😀 🚗 🎶

Hilsen Maria Renault

Smiley-koreskole.dk 😀 🚗 🚗 😀

27. oktober 2021

Godt arbejde!

Jeg har i mange år brugt Hillerød Dækcenter til dækskift mv. Men også til forskellige andre arbejder. F.eks. kontrol og servicering af bremser. Alt arbejde bliver leveret hurtigt og perfekt. Er det korte ophold på værkstedet kan man snuppe en kop kaffe. Alternativt komme tilbage til aftalt tid, hvor bilen er ordnet og klar. Vi ses igen!

31. maj 2020

Kan 100% anbefale Hillerød Dækcenter

Kan 100% anbefale Hillerød Dækcenter. Man bliver altid mødt af venligt personale - men endnu vigtigere bilen er tip top i orden når jeg forlader værkstedet. Og prisen kan der heller ikke klages over.
Så søger du et godt og pålideligt værksted med god service og ordentlig behandling af bilen - så prøv Hillerød Dækcenter.

11. maj 2020

Er dette din virksomhed?