Jeg har kun handlet hos Hill Street én gang, men det bliver bestemt ikke sidste gang! Jeg modtog en bonbonniere, som desværre havde et lille skår i toppen. Sender derfor et billede af dette og får... Se mere

Uanset om man skal bruge inspiration til at finde en spændende og anderledes gave eller man søger at pifte sit hjem op med sjovt design og lækre produkter, så er Hill Street absolut besøget værd. De h... Se mere

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hill Street - Body Mind Home Hill-Street er stedet hvor du finder lidt ud over det sædvanlige, hvis du er på udkig efter fornyelse til din bolig eller en skøn gave. Vi har et stort udvalg indenfor møbler, lamper, gaveartikler, design og boligindretning. Førende brand som Seletti, Ladurée, Essent´ial, Frama, Bone Collection og mange mange flere.

4,6

Andre kiggede også på

Jeg har kun handlet hos Hill Street én …

Jeg modtog en bonbonniere, som desværre havde et lille skår i toppen. Sender derfor et billede af dette og får et svar tilbage bogstaveligt talt få minutter senere - De sender en ny med det samme og beklager.
Sikke en service! Det skal lige bemærkes, at det ikke var pga. dårlig indpakning fra Hill Street's side, at der var gået et lille skår i bonbonnieren. Det har været fra fabrikkens, da begge pakker var pakket utroligt godt og sikkert ind.

Fantastisk kundeservice, stort udvalg og hurtig levering!

5. januar 2018

Hurtig og flot

Det er en okay side, den kan være lidt svær at finde rundt i, men så får man da set nogle af de andre pæne ting som de har.

Prisen er måske lidt stejl, men det skal vi kunder jo sige.

Jeg må indrømme at jeg ikke helt bryder mig om at handle skrøbelige ting fra et sted jeg ikke har prøvet før, jeg fandt på siden nogle Pizza tallerkner og tænkte at nu skal det være, jeg har tit stået og manglet et par stykker, så jeg købte dem.

Jeg fik godt nok at vide at jeg ville modtage en ordrebekræftelse, men den dukkede aldrig op, jeg modtog dog dagen efter en mail om at min ordre var sent, så den mangle kan jeg leve med.

Da jeg et par dage efter modtog pakken, ja da må jeg sige at jeg blev enormt positivt overrasket, ikke nok med at det hele var pakket rigtigt forsvarligt ind, den var også pakket så det så ud som en lille gave, med pænt papir og en rød sløjfe.

Jeg kan helt klart anbefale Hill Street og jeg har selv fundet et par småting som med tiden skal bestilles derfra.

Fortsæt det gode arbejde

PS. Jeg er ikke af den sarte type, men med i pakken fik jeg nogle meget lange hår, det nok noget man skal prøve at undgå.

13. august 2016

SUPER helevejen igennem😃

Bestilte en vare, der skulle sendes med fragtmand, synes det er fantastisk så hurtigt leveringen fandt sted - fra København og helt til Thy, 1 dag tog det, det er simpelthen SUPER😃 HILL-STREET,

30. april 2015

Gode produkter & hurtig levering

Bestilte flere produkter omkring kl. 14.45 og kl 15.16 kom der besked at min ordre nu var på vej. Tingene er altid forsvarligt pakket ind med en sløjfe om.

Eneste bemærkning jeg har er, at jeg syntes de skulle ligge nogle prøver på produkterne fra C.O. Bigelow i stedet for tandpasta prøverne fra Marvis.

25. marts 2015

Hyggelig butik velegnet til gaveindkøb

Hill-Street er en fin lille butik, hvor man næsten ikke kan gå ind uden at have en lille ting med ud. Deres store udvalg af spændende, unikke og sjove varer gør også Hill-Street til det perfekte sted at finde gaver til alle lejligheder. Butikken har desuden en hyggelig atmosfære og service er altid i top. Klart anbefalelsesværdig!

24. oktober 2013

Super fed livstils butik!

Den perfekte butik, hvis du er ude efter en gave, lige er flyttet hjemmefra eller blot er ude en noget lækkert til dig selv eller hjemmet. Helt igennem udsøgt smag - klart anbefalelsesværdigt :)

28. august 2013

Rigtig god oplevelse!

Har både fået og givet gaver købt i Hill Street. Butikken er rigtig god, med hyggeligt udvalg af lækre varer. Service i top med hyggelig personale. Alt i alt en kanon oplevelse

19. august 2013

Fantastisk service og god fragt på webbutikken!

Butikken er utrolig hyggelig og har et fantastisk vare sortiment. Betjeningen er virkelig venlig og hjælpsom, og gør meget ud af at gøre dit køb til en god oplevelse. Jeg kan absolut anbefale både butikken på Blegdamsvej, samt Webbutikken hvor der er hurtig og effektiv fragt.

26. juni 2013

Super inspirerende og hyggelig butik

Jeg har kendt Hill-street i flere år, og har altid kunne finde seje, sjove, og lækre ting i butikken. Både til gaver eller som decoration i min egen lejlighed. Har blandt andet et super fint sofabord, skraldespand, lys og andre seje ting fra Hill-Street stående allerede. Er stor fan af deres tandpasta fra Marvis og produkter fra CO. Bigolow. Desuden kan man få en dejlig kop kaffe i butikken :)

2. maj 2013

Lækkert at pakke op.

Fin webside, skønne vare og ikke mindst lækker forsendelse. Det var som at åbne en gave pakket ind med kærlighed fra butikken. :-) Tak for en god handel.

Savner lidt en facebook side. :-)

13. februar 2013