1. Rejsearrangør

Om Highways-USA.com

Få individuel rejserådgivning og sparring på jeres rejseplaner til USA eller Canada af mig, journalist og USA ekspert Henrik Lange. Du kan fx vælge mellem personlig individuel rejserådgivning eller du kan finde gør-selv-selv inspiration i mine 12 USA rejseguider til forskellige dele af USA. Læs mere på Highways-USA.com

Du kan også melde dig ind i min USA fordelsklub Highways Academy og få adgang til ugentlige USA webinarer, medlemsrabatter på billeje, leje af autocampere samt attraktioner og oplevelser i USA, samt netværke med andre erfarne USA rejsende. Læs mere om min fordels- og USA rejseklub på Highways-Academy.com

4,2

God

SUPER PRODUKT

Henrik tilbyder et super produkt bestående af sin individuelle og personlige rejserådgivning samt medlemskab af Highways Academy klubben med live webinarer og rejseguider.
En stor fordel ved medlemskab af klubben er, at der findes et stort bagkatalog af tidligere optagede webinarer, som man selv kan se, når man har mulighed for det.
Vi nød godt at Henriks store viden, da vi gennemgik vores rejseplan til det sydvestlige USA i den individuelle rådgivning, og da Henrik ikke selv sælger rejser, er der ingen skjult dagsorden ifm. rådgivningen👍.
Inden vores personlige rådgivningssamtale havde vi fremsendt vores forventede rejseplan, og til samtalen var Henrik velforberedt samt meget imødekommende og lyttende. Henrik kom med input, var meget engageret, og så gav han sig god tid, hvilket vi satte utroligt stor pris på. Den personlige dialog, og muligheden for at stille utallige spørgsmål var især værdsat😉.
Vi har ikke tidligere været på road trip i USA, så det gav os en tryghed at få gennemgået rejseplanen og få feedback på om rejseplanen var realistisk rent tidsmæssigt.
Vi er overbeviste om, at Henriks individuelle og personlige rådgivningsforløb var medvirkende til, at vores rejse blev så fantastisk, som den blev🤩.

12. juli 2023

Besvarelse fra Highways-USA.com

1.000 tak for din anmeldelse af min USA medlemsklub Highways Academy, og min individuelle USA rejserådgivning inden jeres rejse til USA her i 2023 😊 Det er fantastisk at få bekræftet, at min USA rejserådgivning har været med til at give jer nogle ekstra gode oplevelser på jeres ferie i USA. Jeg sætter virkelig stor pris på jeres feedback 🌎 Hvis andre vil læse mere om min individuelle 1:1 USA rejserådgivning - og hvad min USA rejserådgivning inkluderer - kan du læse mere på dette link 👉 https://shop.highways-usa.com/vip Læs mere om fordels- og USA rejseklubben Highways Academy på 👉 http://www.highways-academy.com

Highways-USA.com giver professionel og imødekommende viden om USA som rejsemål

Jeg har de sidste 2 år været med i klubben Highways-Academy, som giver tips og ideer til ferie i USA. Det kan stærkt anbefales!

I sommeren 2023 var vi og vores børn i USA. Især det sidste år frem til, at vi skulle afsted, fik jeg stor hjælp af Henrik Langes webinarer og guides (vi bookede selv fly, hotel, bil m.m. uden om rejsebureau). Henrik afholder hvert onsdag et webinar om USA. Webinarerne er tematiserede om fx en national park, en by eller andet. Derudover udgiver Henrik diverse guides, som man kan købe via hans hjemmeside. Jeg købte hans guide til det vestlige USA som forberedelse til vores 2023-tur til Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, Antelope Canyon, route 66 m.m. Jeg fik nørdet godt ned i guiden og vi fulgte i høj grad ruten fra guiden og prøvede de ting af, som Henrik foreslog.

Jeg har endnu ikke mødt Henrik til fysiske arrangementer, men “kun” via hans onsdags-webinarer. Han har en kæmpe viden om USA og har samtidig en meget imødekommende og behagelig stil, så man føler sig altid utroligt godt tilpas i hans selskab.

Tak til Henrik for at være en kæmpe inspiration til en yderst vellykket tur for vores familie :-)

24. september 2023

Besvarelse fra Highways-USA.com

Mange tak for din feedback på din oplevelse af min fordels- og USA rejseklub, Highways Academy 😊

Jeg lægger hver måned mange timers arbejde i at give mine medlemmer i Highways Academy inspiration og nye vinkler på USA. Og så er det naturligvis fantastisk at få bekræftet, at bl.a. mine ugentlige USA webinarer til medlemmerne i Highways Academy også fungerer på den anden side af skærmen 😊

Også tak for feedback på min rejseguide til Californien og det sydvestlige USA på 21 dage, som jeg er rigtig glad for, at I havde glæde af på jeres tur. Andre interesserede kan læse mere om Californien guiden på https://shop.highways-usa.com/californien

Dem der vil vide mere om min fordels- og USA rejseklub med ugentlige USA webinarer, medlemsrabatter og andre medlemsfordele, kan læse mere på https://www.highways-academy.com

Vores varmeste anbefaling

Ifm. vores 3 mdr. rundrejse i USA og Canada har vi brugt Henrik Lange som konsulent og rejsevejleder. Det meste af ruten havde vi selv planlagt, men med kyndig vejledning og gode input, hjalp Henrik os med at optimere ruten og gøre den endnu bedre. Hans VIP rejsevejledning får vores varmeste anbefaling, og vi vil til enhver tid benytte Henrik igen. Det fungerer rigtig godt med personligt møde første gang og videomøde anden gang. Også vores medlemskab af Highways-USA.com har været en god oplevelse. Her har vi fået mange input, og vi har også selv haft mulighed for at komme med ønsker til indhold af div. oplæg.

15. september 2022

Besvarelse fra Highways-USA.com

Det har været en fornøjelse at give jer ekstra inspiration og ideer til jeres store 3 måneders USA familierejse 😊

Mange tak for jeres flotte feedback på min individuelle rejserådgivning, og så vil jeg supplere med at sige, at I også har været rigtigt gode til aktivt at bruge jeres medlemskab af Highways Academy - min fordels- og rejseklub om USA.

Kombinationen af min individuelle rejserådgivning og den løbende inspiration fra Highways Academy gennem bl.a. webinarer, har været et super godt inspirationskilde for jer - og mange andre, der kombinerer min individuelle rejserådgivning med min medlemsklub. 1.000 tak for jeres feedback - og skønt at følge jer på turen rundt gennem det vestlige USA 😉

Andre interesserede kan læse mere om min individuelle USA rejserådgivning på https://shop.highways-usa.com/vip

Læs mere om min fordels- og USA rejseklub på https://www.highways-academy.com

Gode anbefalinger til e-bog’en ”guide…

Gode anbefalinger til e-bog’en ”guide til Route 66”

Hej Henrik
Netop hjemvendt fra skønneste Route 66 tur fra Chicago til Los Angeles sender vi også gode tanker din vej.
Din bog har givet os super meget inspiration og på langt de fleste stræk har vi fulgt bogen, samt taget motorvejs hop når det blev anbefalet/nævnt 😉
Godt skrevet. Godt illustreret og forklaret. Nemt at ”plukke” ting / vurdere selv om hvad man vil se, og evt. ikke…

Vi har dog haft booket moteller hjemmefra, da kun havde de 18 dage at rejse i, så ikke benyttet dem du har henvist til men de store Motel kæder.
Vi tog også afstikker til både Gran Canyon og Las Vegas, selvom ikke del af den originale route 66 😉

Men vi har set de Skønneste Skøreste Smukkeste Sjoveste ting, som var langs med Route 66.
Og mødt de dejligste og mest snaksalige amerikanere, som også elskede Route 66, og den kulturarv den vej repræsenterer.

”Skal hilse fra” : Old Riverton Store, Ariston Café, Midtvejs Cafe’en, Skønneste Route66 museum’er, Winslow Arizona, Angels Barber Shop, Angel lever stadig og er 96 år 😊, og fra så mange andre skønne steder du har skrevet om.
Desværre var Motellet Trade Winds Inn, hvor Elvis har haft overnattet, overfor Route 66 Museet i Clinton, revet ned. Kun skiltet var tilbage ☹

TAK for dejlig inspiration til vor tur.
MVH
Birgitte

15. juli 2023

Besvarelse fra Highways-USA.com

Mange tak for feedback på jeres tur ud på Route 66 med afsæt i min guide til Route 66. Skønt at min Route 66 guide kunne pege jer i retning af nogle af de mange gode oplevelser, som ligger langs med Route 66.

Det kan desværre ikke undgås, at der vil være enkelte oplevelser, som ændrer sig over tid. Noget lukket og andet kommer til. Jeg har selv lige været ude på Route 66 igen her i juni 2023, hvor jeg også bemærkede, at Trade Winds Inn i Clinton Oklahoma var forsvundet. Heldigvis ligger det store Route 66 museum stadig i Clinton over for det sted, hvor Trade Winds Inn tidligere lå.

Til en anden gang vil jeg anbefale jer, at I prøver kræfter med nogle af de fantastiske små lokale og historiske moteller langs Route 66, som er en fantastisk oplevelse - og som vil give jer en endnu mere autentisk oplevelse af Route 66, sådan som den kunne opleves tilbage i 1930'erne, 40'erne og 50'erne.

Det kunne være lokale moteller som Wagon Wheel Motel i Cuba i Missouri, Desert Hills Motel i Tulsa i Oklahoma eller Blue Swallow Motel i Tucumcari i New Mexico, bare for at nævne et par stykker.

Mange tak for jeres anmeldelse af min Route 66 guide 😊 Andre interesserede kan læse mere på https://shop.highways-usa.com

Super tilfreds med Highways Academy

Har kun positivt at sige om Henrik Lange og hans rådgivning, samt hans medlemsklub Highways Academy. Har været medlem af klubben helt fra start, og nyder især godt af de ugentlige webinarer, hvor man får gode tips til alle afkroge af USA. Desværre har jeg sjældent mulighed for at deltage live, men så er det dejligt fleksibelt, at man kan altid kan se optagelsen bagefter - og der er efterhånden et stort arkiv af webinarer, hvor man kan hente viden.
Jeg har 1 gang benyttet mig af muligheden for en rådgivningssamtale. Selvom jeg selv har booket USA rejser og planlagt mine ture selv før, så gav det utrolig god værdi at få Henriks sparring og viden på en tur, som jeg ellers troede jeg var færdig med at planlægge. Men Henrik hjalp med nogle super gode inputs, og vi føler at vi nu får endnu mere ud af vores tur, så tusind tak for det!

28. juli 2022

Besvarelse fra Highways-USA.com

Mange tak for feedback på dit medlemskab af Highways Academy, Lukas! En helt central del af formålet med Highways Academy er netop at hjælpe medlemmerne til at få endnu større og bedre oplevelser på deres rejse til USA, og så er jeg meget glad for at få at vide, at jeg er lykkedes med den mission 😊 IKKE-medlemmer kan læse mere om Highways Academy på www.Highways-Academy.com

Individuel VIP-rådgivning

Vi havde planlagt 2 ugers autocamper-ferie i Californien i sommeren 2020 men den blev desværre aflyst - men vi satser på sommeren 2021 med diverse forbehold og valgte at kontakte Henrik for et VIP-forløb.

Jeg havde på forhånd sendt vores oplæg til ruten til Henrik så han havde noget at gå ud fra når vi skulle mødes.

Den professionalisme og viden som Henrik besidder sætter jeg stor pris på. Ruten blev lavet lidt om da jeg var alt for optimistisk mht. afstandene derovre. Er super glad for at få det rettet til inden vi kommer derover så vi ikke stresser men også kan nyde ferien uden at bruge for lang tid på vejene.

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til at benytte Henrik til en kommende USA-ferie.

9. december 2020

Besvarelse fra Highways-USA.com

Jeg sætter kæmpe stor pris på din feedback Helle, så 1.000 tak for din anmeldelse af min personlige og individuelle VIP rådgivning! Jeres VIP rådgivnings samtaler blev endda afholdt med afsæt i 2020's corona nedlukning, hvilke så gav anledning til at give jeres rejseplaner et ekstra gennemsyn - hvilket vil komme jer til gode, når verden lukker op igen, og I endelig kan komme afsted og gennemføre jeres planlagte tur til USA.

2020 har virkelig været et udfordrende år for alle os med udlængsel. Så på jeres vegne krydser jeg fingre for, at 2021 bliver året, hvor corona slippet sit tag i verden, så I kan få gennemført jeres planlagt og skønne tur i motorhome rundt i Californien og det sydvestlige USA.

Endnu engang mange tak for din anmeldelse af min VIP rejserådgivning til USA 😊

VIP rejserådgivning

Vi havde planlagt en fantastisk kør-selv-ferie i september måned i autocamper gennem det sydvestlige USA.

I forbindelse med planlægningen af vores rejse valgte vi at købe en personlig VIP rejserådgivning hos Henrik.

Inden vores første rådgivningssamtale havde vi sendt et udkast af vores rejseplan. Vi tog udgangspunkt i e-bogen “Californien, Arizona, Nevada og Utah i motorhome - 21 dage”, som er en af Henriks rejseguider.

På mødet gennemgik vi vores rejseplan, og Henrik kom blandt andet med forslag til ændringer af vores rute, oplevelser og overnatningsmuligheder. Det var et rigtigt fint møde.

Vi kan derfor varmt anbefale en individuel VIP rejserådgivning, hvis I planlægger en rejse til det sydvestlige USA.

Vores rejse blev desværre aflyst pga. COVID-19, men vi vil uden tvivl igen vælge en personlig VIP rejserådgivning, når vi på et tidspunkt igen kan rejse til USA.

1. november 2020

Besvarelse fra Highways-USA.com

Mange tak for jeres flotte anmeldelse af min individuelle rejserådgivning. Især når man tænker på, at jeres planlagte motorhome rejse gennem det vestlige USA jo desværre endte med at blive aflyst p.g.a. corona krisen. Jeg krydser fingre for, at verden åbner op i løbet af 2021, så I alligevel kan komme afsted, enten i 2021 eller 2022. Mange tak for jeres fantastiske feedback :-)

Henrik er outstanding

Henrik er outstanding , stor viden engament , som var det ham selv der skulle afsted . Og hans rejseguides er fantastiske . Er du i tvivl, meld dig ind i Highways academy og køb et vip forløb , dette er alle pengene værd og Henrik kommer hjem til dig privat og hjælper med planen , meget bedre service end hos et rejsebureau, også sparer man rigtig mange penge , hvis man booker selv efter man har fået hjælp af Henrik til ruten

8. oktober 2020

Besvarelse fra Highways-USA.com

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Christer. Jeg er især glad for din pointe med, at jeg forsøger at sætte mig ind jeres rejseplanlægning med afsæt i, at jeg selv skulle afsted til USA eller Canada. Jeg er også super glad for rosen af min nye medlems- og fordelsklub, Highways Academy og mine forskellige rejseguider til USA. Så igen: Mange tak for den flotte anmeldelse :-)

Henrik Lange’s Individuelle VIP rådgivning.

Henrik er utrolig mht. USA. Han ved hvad han snakker om og har nærmest svar på alt :-)
Kan bestemt anbefale hans individuelle VIP rådgivning. Desuden er Henrik en meget behagelig person. Og det er en fornem service at han kommer hjem til folk og afholder rådgivningen (I vores tilfælde Vinderup) Kun positivt herfra.
👍🏼👍🏼👍🏼

19. september 2020

Besvarelse fra Highways-USA.com

Mange tak for den flotte anmeldelse, Karina. Jeg er super glad for, at jeg har kunne hjælpe jer med sparring og rådgivning i forbindelse med planlægningen af jeres rejse til Californien og det vestlige USA i 2021, og det var super hyggeligt at besøge jer i Vinderup. Det er min erfaring, at personlige rådgivnings samtaler, enten hjemme hos folk eller alternativt på mit kontor på Fyn, giver mine kunder det største udbytte af min individuelle rejse rådgivning. Endnu engang tak for de flotte ord om min individuelle VIP rådgivning :-)