SUPER PRODUKT
Henrik tilbyder et super produkt bestående af sin individuelle og personlige rejserådgivning samt medlemskab af Highways Academy klubben med live webinarer og rejseguider.
En stor fordel ved medlemskab af klubben er, at der findes et stort bagkatalog af tidligere optagede webinarer, som man selv kan se, når man har mulighed for det.
Vi nød godt at Henriks store viden, da vi gennemgik vores rejseplan til det sydvestlige USA i den individuelle rådgivning, og da Henrik ikke selv sælger rejser, er der ingen skjult dagsorden ifm. rådgivningen👍.
Inden vores personlige rådgivningssamtale havde vi fremsendt vores forventede rejseplan, og til samtalen var Henrik velforberedt samt meget imødekommende og lyttende. Henrik kom med input, var meget engageret, og så gav han sig god tid, hvilket vi satte utroligt stor pris på. Den personlige dialog, og muligheden for at stille utallige spørgsmål var især værdsat😉.
Vi har ikke tidligere været på road trip i USA, så det gav os en tryghed at få gennemgået rejseplanen og få feedback på om rejseplanen var realistisk rent tidsmæssigt.
Vi er overbeviste om, at Henriks individuelle og personlige rådgivningsforløb var medvirkende til, at vores rejse blev så fantastisk, som den blev🤩.

Besvarelse fra Highways-USA.com