High tea & more Anmeldelser 77

4,8

Voor een familie bijeenkomst met 20 mensen heeft Carla echt een fantastische lunch hapjesbuffet gemaakt. In onderling overleg hebben we het aantal, het soort, wel/niet opwarmen besproken. De hapjes z... Se mere

0p 4 mei hebben we samen met Carla de laatste hand gelegd aan 'n heerlijke High Tea. Alles was volledig voorbereid, wij maakten het met ons groepje samen af. We hadden er 'n uurtje met veel plezie... Se mere

Ik heb gisteren op de markt van Magisch Samhain een werkelijk overheerlijke lemon curd cake gekocht en 4 chocolade Halloween cupcakes. Het hele gezin heeft er van gesmuld. Aan de lemon curd cake zat e... Se mere

1. Catering

Na jaren taarten gemaakt te hebben als hobby werd het tijd om meer gevarieerd te bakken en besloot ik High Tea & more te starten. Omdat ik geen standaard High Tea wilde aanbieden, ontstond het idee om dit door de klant zelf te laten samenstellen. Zo kan zowel de zoetekauw als de hartige eter meer van het een of het ander bestellen of helemaal voor zoet of hartig gaan, net wat bij u past. Voor een kleiner budget zijn er de high tea boxen

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Heerlijke high tea

Heerlijke high tea. Je kan proeven dat de hapjes vers zijn gemaakt. Beschrijving voor het opwarmen van de hapjes erbij, heel fijn! Ook een fijne communicatie. Zeker een aanrader!!!

14. marts 2021

Besvarelse fra High tea & more

Wat een mooi compliment, dank je wel. Heel fijn dat het zo naar jullie zin is geweest. Wie wet tot een volgende keer (ben ik op tijd!!)

High tea gehad vanmiddag

High tea gehad vanmiddag, super op tijd geleverd. Lekkere hapjes , even opgewarmd in de oven, gebruiksaanwijzing erbij. Zoet/ hartig goed in balans. Echt een aanrader.

4. marts 2021

Besvarelse fra High tea & more

Fijn dat het zo naar jullie zin is geweest en jullie een geweldige middag hebben gehad.

Variatie aan hapjes

Een heerlijke variatie aan hapjes. Zoet en hartig. Kinderen genoten ook. Prettig contact, ik haalde het aan huis op Moest wel even zoeken naar adres (misschien je adres verwerken in de bestelling orde?) Bestel zeker nog een keer!! Volgend jaar misschien als we 12,5 jaar getrouwd zijn 😉

20. februar 2021

Besvarelse fra High tea & more

Bedankt voor review, fijn dat het naar jullie zin was, adres (dacht dat ik dat al had veranderd had) staat nu bij contact op mijn website.
Wat leuk dat je aan me denk voor je 12 jarige bruiloft, wie weet.

Erg lekkere hapjes

Erg lekkere hapjes, verse producten en alles goed verzorgd thuis afgeleverd.
dank je wel Carla, het was SUPER!

5. juli 2020

Besvarelse fra High tea & more

heel graag gedaan, ben blij dat alles genoeg was en smaakte.

Het was allemaal heerlijk

Het was allemaal heerlijk! Fijn dat alles erbij zit voor een mooi gedekte tafel. Je hoeft zelf verder aan niks te denken. Fijn contact gehad met Carla vooraf over de wensen en mogelijkheden. Wij raden deze high tea zeker aan!

29. juni 2020

Besvarelse fra High tea & more

Mag ik je bedanken voor alle complimenten , fijn dat alles zo naar wens was.

Toppie!

Top! Ik kreeg op alles een super snelle reactie en Carla heeft supergoed op onze speciale dieetwensen ingespeeld. Wij hebben genoten!

14. juni 2020

Besvarelse fra High tea & more

Hallo Jill, heel fijn dat alles naar jullie zin was.

Heerlijke high-tea

Heerlijke high-tea gehad, mooi verzorgd, zeer prettige service! Ik kan het iedereen aanbevelen

11. februar 2020

Besvarelse fra High tea & more

Heel fijn dat het helemaal naar je zin was, met veel plezier gedaan.

Super lekkere en verzorgde High Tea !!

Zeer vriendelijk en meedenkend ,
Heerlijke producten , je proeft dat het met alle zorg bereid is .
Alles zeer verzorgd.
Snelle ,vriendelijke en fijne communicatie , en vanaf het eerste contact een vertrouwt gevoel dat het goed is !!
Zeker een aanrader !!!

1. februar 2020

Besvarelse fra High tea & more

Geweldig dat alles zo naar het zin was, bedankt voor dit prachtige review, met veel plezier verzorgt

Genieten

Goeie service! Heerlijke hapjes! We raden het aan iedereen aan.
Het was genieten!

31. december 2019

Besvarelse fra High tea & more

Dank je wel Jolanda, blij dat het zo naar jullie zin was en alles lekker smaakte.

De high tea was heerlijk

De high tea was heerlijk. Je kan heel goed proeven dat alles zelf gemaakt is. Een goede verdeling tussen hartige en zoete hapjes.

19. december 2019

Besvarelse fra High tea & more

Fijn dat alles lekker en naar jullie zin was, fijne dagen nog

Het was een heerlijke middag mede…

Het was een heerlijke middag mede dankzij de bakkunsten van high tea and more! Zoete en hartige hapjes nog even warmen in de oven en smullen maar! Een geslaagd moment! Een aanrader!

2. december 2019

Besvarelse fra High tea & more

Heel blij dat het goed is bevallen, nog bedankt voor je berichtje met de foto op instagram.

Super leuk!

Wij hebben een super leuke, gezellige en lekkere middag gehad met de high tea workshop! Iedereen is hard bezig geweest en daarna hebben we genoten van de heerlijke hapjes. Er was ruim voldoende en keus genoeg. Hartig en zoet, het zag er prachtig uit. Ook een gezellige ruimte waar we de lekkernijen na afloop konden nuttigen en gezellig napraten! Al met al een zeer geslaagde middag.

26. november 2019

Besvarelse fra High tea & more

Ik ben heel blij dat het zo geslaagd was, jullie zijn een gezellige en actieve groep, van genoten.

Echt een aanrader

Echt een aanrader. Heerlijke verse hapjes!

20. oktober 2019

Besvarelse fra High tea & more

Heel fijn dat het lekker was, hoop dat het gezellig was met zijn allen.

Verjaardags high tea voor 21 personen

De hapjes vond iedereen heerlijk en ook met glutenvrij werd goed rekening gehouden. Het enige min puntje vond ik het vele werk met afwassen en weer inpakken van het servies 😅.
Verder alles top geregeld door Carla.

4. september 2019

Besvarelse fra High tea & more

Vind het fijn dat alles naast het zin was, snap dat het veel werk is alle servies afwassen enzovoort, is puur omdat het gaat stinken in de kratten zeker met het warme weer.