Hej Ditte, undskyld vores manglende svar, med vi er først kommet ind på TrustPilot nu.
Mit navne er Claus, og jeg er uddannen frisør og Co-founder af HH Simonsen.
Jeg vil rigtig gerne vide hvor du har prøvet at kontakte os, da jeg ved at vi har et team af medarbejder på vores IG, FB og TikTok konto der tjekket 2 gange ugentligt og spørgsmål der er stilles henvises til vores info@hhsimonsen.dk mail.
Har du brugt en af ovenstående så vil jeg meget gerne vide det, samt evt. tidspunkt, så vi kan tjekke om der er sket en beklagelig fejl. Vores interne regel er at alt skal besvarers inden for 24 efter af en besked er læst.
Hos HH Simonsen har er vi meget optaget af at producere kvalitet, men desværre så sker der indimellem fejl, hvilket også er derfor vi tilbyder 3-år garanti på vores hårbørster.
Det der er sket med knopperne skal ikke ske, og netop derfor har vi har udviklet et helt specielt produktions metode hvor knopperne dobbelt dyppes i malingen (som danner knopperne) og hvor børsten piggene derefter bages i rigtig mange timer for at knopperne smelter sammen med børstepiggen.
Inden knoppern på-males skal børste piggene renses for støv og fedt, i ultrasoniske kar.
Er børste piggen ikke renset ordentligt, eller er bagningen af knopperne og børstepigge ikke udført korrekt, så kan der senere opstår præcist det issue du beskriver. Vi har sammen med vores fabrik gennemgået disse produktions steps og opdateret procedurene, og har med de hårbørster vi har modtaget på vores lager siden foråret ikke haft en eneste børste med dette issue du desværre har set.
Vi vil meget gerne kompensere dig med en nye hårbørster, samt en ekstra forkælende for den ærgerlige oplevelse du har haft med HH Simonsen.
Hvis du sender en mail til mig på cnis@hhsimonsen.dk så skal jeg sørge for at vi får koordineret med vores kontor team.
På forhånd tak
Mvh. Claus Nissen