1. Hårproduktbutik
  2. Butik med barberudstyr
  3. Hårsalon

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

HH Simonsen® er stylingtools og -produkter udviklet af professionelle. Grundlagt af de tre frisører Hans Schmidt, Lisbeth Simonsen og Claus Nissen.

4,0

God

Jeg har købt HH Simonsen Gloss air…

Jeg har købt HH Simonsen Gloss air brush og har i lang tid troet det var fup og fiduser 🙈 meeeen jeg er edermame glad for at jeg tog springet, købte den til mit meget lange tykke og filtret hår og den er intet mindre end et mirakel 🤩😍 jeg er fan og skal nok give folket derude med træls hår besked om den her børste 🤩 🥇

8. maj 2026

Købte Dry texture spray

Købte Dry texture spray, jeg har meget fint hår og sprayen gjorde
mit hår tungt og elektrisk. Gav ihvertfald IKKE fylde eller feel .

20. oktober 2024

Hej Pia,
Først vil jeg beklage det sene svar, men vi er først lige fået en konto på TrustPilot.

Mit navn er Claus, jeg er frisør og Co-founder af HH Simonsen.Jeg har ikke selv designet Dry Texture Spray, det har min kollega Lisbeth Simonsen, og som jeg ved er dybt aflægning af produktet. Jeg anvender selv Dry Texture Spray når jeg er rundt om i Europa og laver hår til modeshows, og kan ikke genkende at produktet skal gøre håret tungt og elektrisk.
Kunne jeg få dig til at sende mig en mail på cnis@hhsimonsen.dk med dit telefon nummer, samt et billede af dit hår, så jeg jeg eller min kollega Lisbeth kontakte dig når vi lige er kommet ind i det nye år, så vi sammen kan finde ud af hvad det er der sker når du bruger produktet.

Mvh Claus Nissen

Købte 4 produkter

Købte 4 produkter, og har lige prøvet dem alle, hold da kæft, mit hår har aldrig været så lækkert, eller været så nemt at arbejde med. I ❤️ IT.

9. juni 2023

Besvarelse fra HH Simonsen

Hej Bettina, 1000tak for din feedback og for at du har brugt tid på at skrive om din oplevelse. Det værdsætter vi utrolig meget. Tak. Mvh Claus Nissen

Fra en dårlig oplevelse til virkelig god kundeservice 🌸

Opdatering af anmeldelse 10/01/25:
Jeg har netop modtaget min pakke efter en behagelig mailkorrespondance med Claus fra HHSimonsen. Jeg gik fra ikke fremadrettet at ville købe produkter fra HHSimonsen til at overveje, om der var andet jeg kunne mangle fra brandet. Claus er i høj grad serviceminded og har, foruden forklaring og kompensation for min dårlige oplevelse med hårbørsten, også rådgivet og vejledt med udgangspunkt i mit hår. Jeg har modtaget en pakke med to nye hårbørster og tre fine produkter som kompensation. Tak for en god oplevelse - jeg handler helt sikkert igen, og jeg vil også anbefale andre trygt at kunne handle ved HHSimonsen 🌸

Anmeldelse 22/10/22:
Købte to hårbørster som sæt. Den ene har tabt knopperne fra første gang den blev brugt. Efter 3 ganges brug manglede 20+ knopper. Ubrugelig børste, på trods af mit hår måske ikke kan blive tyndere. Har skrevet til HH Simonsen, men et svar er måske for meget forlangt. Vil ikke købe eller anbefale at købe et produkt fra dette firma :-)

22. februar 2023

Besvarelse fra HH Simonsen

Hej Ditte, undskyld vores manglende svar, med vi er først kommet ind på TrustPilot nu.

Mit navne er Claus, og jeg er uddannen frisør og Co-founder af HH Simonsen.

Jeg vil rigtig gerne vide hvor du har prøvet at kontakte os, da jeg ved at vi har et team af medarbejder på vores IG, FB og TikTok konto der tjekket 2 gange ugentligt og spørgsmål der er stilles henvises til vores info@hhsimonsen.dk mail.

Har du brugt en af ovenstående så vil jeg meget gerne vide det, samt evt. tidspunkt, så vi kan tjekke om der er sket en beklagelig fejl. Vores interne regel er at alt skal besvarers inden for 24 efter af en besked er læst.

Hos HH Simonsen har er vi meget optaget af at producere kvalitet, men desværre så sker der indimellem fejl, hvilket også er derfor vi tilbyder 3-år garanti på vores hårbørster.

Det der er sket med knopperne skal ikke ske, og netop derfor har vi har udviklet et helt specielt produktions metode hvor knopperne dobbelt dyppes i malingen (som danner knopperne) og hvor børsten piggene derefter bages i rigtig mange timer for at knopperne smelter sammen med børstepiggen.
Inden knoppern på-males skal børste piggene renses for støv og fedt, i ultrasoniske kar.

Er børste piggen ikke renset ordentligt, eller er bagningen af knopperne og børstepigge ikke udført korrekt, så kan der senere opstår præcist det issue du beskriver. Vi har sammen med vores fabrik gennemgået disse produktions steps og opdateret procedurene, og har med de hårbørster vi har modtaget på vores lager siden foråret ikke haft en eneste børste med dette issue du desværre har set.

Vi vil meget gerne kompensere dig med en nye hårbørster, samt en ekstra forkælende for den ærgerlige oplevelse du har haft med HH Simonsen.

Hvis du sender en mail til mig på cnis@hhsimonsen.dk så skal jeg sørge for at vi får koordineret med vores kontor team.

Mvh. Claus Nissen

Hårbørste med vildsvinehår der taber knopperne

jeg har købt en hårbørste med vildsvinehår i som faktisk er virkelig god den taber bare de der knopper der sidder på børsten så det gør ondt i hovedbunden nu når man bruger den.
Det skal lige siges at jeg kun har haft børsten i et par måneder og jeg har aldrig oplevet noget lignede.

8. marts 2022

Besvarelse fra HH Simonsen

Hej Mia, undskyld vores manglende svar, med vi er først kommet ind på TrustPilot nu.

Mit navne er Claus, og jeg er uddannen frisør og Co-founder af HH Simonsen.

Vi vil meget gerne kompensere dig med en ny hårbørste, samt en ekstra forkælende for den ærgerlige oplevelse du har haft med HH Simonsen.

Mvh. Claus Nissen

Øv, service

Jeg syntes faktisk deres produkter som regel er gode. I hvertfald hvis du vil have noget til en fornuftigt frisør prisklasse. Jeg har en del jern fra dem, til alverdens styles og har arbejdet meget med det i salon. Men har en uheldig oplevelse med deres føntørre. Jeg tabte han stikket på gulvet EN gang og en af sølvbenene knækker af.. Hvor der her ikke er nogen form for retur af varen, som koster en flot pris.. Varen er 1år gammel.. Jeg syntes det er for dårligt, da det som beskrevet til dem nemt kan være en produktions fejl, da det kun er den ene.. Jeg ville jo mene at de eventuelt kunne tilbyde at få den sendt ind, så de kunne se at den er knækket helt nede i stikket. Jeg har aldrig i min frisør tid oplevet denne skade og jeg ved hvad jernene bliver udsat for dagligt i salon.😅 Øv, man må jo selv gå og tale for til kunderne om et andet mærke fremover så..

8. november 2021

Hej Belinda,
Undskyld det sene svar, men vi er først kommer på Trustpilot nu.
Mit navn er Claus. Jeg er uddannen frisør og Co-founder af HH Simonsen.

Det ene "ben" i stikket bør ikke kunne falde af, men desværre så kan det ske at stikkes bliver løst, når stikket tages ud og det samtidig vrikkes stikket. Det bør ikke kunne ske, men det kan desværre ske.

Som professional frisør har et produkt 12 måneders garanti, men i dette tilfælde er det noget vi let og enkelt kunne hjælpe dig med. Hvis vi modtaget styleren så kan vi påsætte et nyt stik , så din styler igen fungere. Hvis du har styleren, så koordinere jeg gener med dig via min mail på cnis@hhsimonsen.dk så vi får dette fikset.

Jeg kan ikke helt forstå på din anmeldelse om du har taget kontakt til ene HH Simonsen konsulent eller vores kontor. Det må du meget gerne beskrive i din mail til mig, så jeg jeg kan finde ud af hvor og evt. hvem der ikke har tilbudt dig en løsning.

Mvh Claus

Køb af flade-/glattejern

Jeg har flere gange tænkt, at jeg burde anmelde HH Simonsen for det produkt, jeg engang købte derfra. Nu har jeg endelig taget med sammen:

I gymnasiet i sommerferien mellem 1. og 2.g købte jeg et fladejern/glattejern af mærket HH Simonsen. Det var vel at mærke i 2006, at jeg gik i 1./2.g, og her i 2020 har jeg fortsat det pågældende flade-/glattejern, og det virker stadig fuldstændig upåklageligt! Det eneste, der er sket med det på de snart 14 år, hvor jeg har haft det, er, at malingen er skallet en smule af. Jeg flader mit hår stort set hver eneste dag, det har virkelig været flittigt brugt i de her 14 år. Jeg synes, at det er fuldstændig fantastisk, hvordan et fladejern kan holde så længe og stadig virke så god som ny. Det er spændende at se, hvor længe det kan holde endnu. Hvis/når det går i stykker, vil jeg ikke tøve det mindste med at købe et nyt fra HH Simonsen. Mange tak for det! ☺️

13. maj 2020

Besvarelse fra HH Simonsen

Hej Julie, 1000 Tak for din feedback og for at du har brugt tid på at skrive om din oplevelse. Det værdsætter vi utrolig meget. Tak. Mvh Claus Nissen