Fantastisk tur med super god…
Fantastisk tur med super god kaptajn⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Explore wonderful Copenhagen, by cruising through the canals with a cold drink in your hand while your captain will tells you memorable stories.
Danmark
Fantastisk tur med super god kaptajn⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altid en succes men aldrig det samme😊
Jeg havde inviteret min søn og barnebarn, på tur med Hey Captains.
De bor ikke i Danmark, men var vildt begejstret, ikke mindst fordi vores “ Captain” bare var perfekt og super proff men stadig formåede at give alle en personlig behandling.
Sådan en time slår alle de andre kanalrundture👍
Masser af 🌟til jer💥
Vi nød en dejlig sejltur med Anders som kaptajn,
Et fantastisk alternativ til den traditionelle kanalrundfart .
Man er selv med til at bestemme hvilken del af København man har lyst til at se nærmere på .
Det gør vi helt sikkert igen
😉👍
Fik den fedeste tur med Hey Captain teamet (og Anthony). Totalt topklasse.
Super oplevelse på en 1 times tur med kaptajn Frederik! :-)
Perfekt måde at opleve kanalerne på!
Oplevelsen er meget laid back og personlig.
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg sad ved Christianshavn i går, da en Hey Captain-båd kom forbi. En ansat på kajen kastede noget at drikke i plastikflasker ned til båden. Uheldigvis greb kaptajnen ikke en flaske som røg i vandet. Selvom den flød gjorde hverken den ansatte på kajen eller dem i båden noget for at samle flasken op. Da jeg bad dem gøre det, sagde kaptajnen blot at han ikke kunne overskue det på grund af de andre både... han ville ikke bruge de få sekunder det måtte kræve. Det virkede mest af alt som om han ikke ville tabe ansigt ved at samle sit eget affald op(?). Da han derefter sejlede væk var min afslutningsreplik at jeg ville give en anmeldelse hvis ikke han gjorde det ... hans ignoration af mig -> voila! - én elendig stjerne til milljøsvin fra Hey captain
Fantastisk tur rundt i Københavns havn, med en utrolig sød Kaptajn, der kunne en masse gode røverhistorier.
Virkelig god tur rundt i Københavns kanaler. Sjovt både for lokale og turister. Turen inkluderer vin, øl og sodavand. Da der max kan være 12 personer er turen meget mere personlig og hyggelig end de andre typiske turistbådture. Virkeligt dygtige og søde guider. Værdi for pengene!
Fantastisk tur rundt i Københavns Kanaler med tæpper, gløgg, små lanterner og et oplagt mandskab. Tak for en fantastisk tur i forbindelse med vores firmajulefrokost. Vi har ikke en eneste finger at sætte på noget som helst. Vi kan alle 17 give de varmeste anbefalinger.