Ik ben zeer tevreden over HBI. Vanaf het eerste contact in het Woonlab tot installatie vandaag en de top service van alle medewerkers vanaf directie tot installateurs! Super mooi geïnstalleerd en netj... Se mere
Virksomheden har svaret
These guys are truly professional. Sound advise, no unnecessary upselling, very quick turnaround timelines, simple and fuss-free installation day, and on top of everything else, friendly and genuin... Se mere
Virksomheden har svaret
Een nieuwe alarminstallatie van HBI. Goed advies en nu geïnstalleerd. Vriendelijk en professioneel met duidelijke uitleg hoe alles werkt. Ook na vele foutmeldingen zijn ze weer bij ons geweest om een... Se mere
Onze oude installatie moest vervangen worden, en na overleg met de betreffende monteur HBI laten komen om te kijken hoe we dat moesten aanpakken. Duidelijke uitleg met koffers met de verschillende... Se mere
Het Beveiligings Icoon staat voor vakmanschap en klanttevredenheid. We doen het niet voor minder en wij vinden het behoudt van klanten dan ook minstens zo belangrijk als nieuwe klanten werven. #Alarmsysteem#Alarmsystemen#Camerabeveiliging#Camerainstallatie#Intercom#intercomsysteem#HBI#Hetbeveiligingsicoon#Steenbergen#Kruisland#Dinteloord#NieuwVossemeer#DeHeen#BergenopZoom#Halsteren#Tholen#Wouw#Fijnaart#Roosendaal#Oudgastel#Zevenbergen#Klundert#Nederland
Van Andelstraat 10, 4651 Ta, Steenbergen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
erg tevreden met de geleverde diensten. komen afspraken na, zoeken altijd naar de beste oplossing, zijn klantgericht en erg behulpzaam

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Op voorhand goed overleg over de details met. Maken een kundige en vertrouwde indruk.

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Zeer kundige monteur die omdat hij niet alleen perfect werkte maar ook snel en daardoor minder rekende dan geoffreerd

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Goede communicatie en de vakkundige installateur Rob Spoor die meedenkt, adviseert, hard werkt en een echte vakman is.
Daar word ik blij van. Met dit bedrijf doe ik daarom graag zaken. Ook na de installatie is Rob weer langs geweest om het probleem snel te verhelpen. Mijn complimenten !

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Snel geregeld, hard werkende gasten die hun werkplek(lees: ons gebouw) keurig netjes achter laten. Absolute aanrader

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Geheel conform de offerte uitgevoerd. Serieuze en betrokken cq klantgerichte medewerkers. Aanrader!

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Zeer vakkundig bedrijf. Geven de juiste advies. En je hoeft je geen zorgen te maken om onderhoud en dergelijke, HBI regelt het! Inmiddels 2 bedrijfspanden van ons door hun laten doen. Beste keus ooit!!

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
HBI was mij al positief bekend van het onderhoud aan mijn anologe alarminstallatie. Omdat ik wilde overstappen naar een op IP-gebaseerd systeem o.a. met hen contact opgenomen mede door de positieve reviews van HBI.
Mijn ervaring is dat het een klantvriendelijk, deskundig en snel schakelend team is. Hoewel ik dus ook bij derden heb geïnformeerd, is binnen een week de keuze op HBI gevallen door eerder genoemde positieve punten en de open- en duidelijkheid. In willekeurige volgorde kan ik hierbij noemen Esther, Jeffrey en Deni. Plaatsing vindt plaats binnen 3 weken.
Heb er alle vertrouwen in dat mijn positieve gevoel ook na installatie en hun periodieke onderhoud bevestigd blijft.

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Denken echt met je mee en zijn in staat elke vraag te beantwoorden. Zo is op de dag van levering op hun advies de kleur van de camera’s omgewisseld van wit naar zwart. Tevens heb ik de diverse tips gehad voor het beveiligingssysteem waar ze me flink mee hebben ondersteund en verder op weg hebben geholpen.

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Wat een verademing dit bedrijf! Komt zijn afspraken na, denkt mee, regelt de zaken tot in de puntjes en is ook nog eens vriendelijk. Chapeau!

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Alarmsysteem geleverd en gemonteerd volgens offerte.
Vriendelijke en kundige monteur. Duidelijke uitleg.

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Reële offerte, uitstekende begeleiding (backoffice) en meer dan geweldige installateur!

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Alles gemaakt volgens afspraak en alles netjes opgehangen en een goede uitleg en aardige monteurs

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Volgens afspraak is de klus geklaard.
De monteur was vriendelijk, werkt vlot en liet weinig rommel achter.
Hij had echter toch wat hulpmiddelen van mij nodig.
Bij vertrek mocht ik wat meubels terugzetten.

Besvarelse fra Het Beveiligings Icoon (HBI)
Erg prettig bedrijf. Komen afspraken na en zijn zeer behulpzaam en klantgericht.
Een echte aanrader!