Hetadreswebshop.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorige keer werd mijn review geweigerd, zelfs na het insturen van de rekening. Ik probeer het opnieuw. Goede eerste kennismaking Mijn eerste bestelling bestond uit wat luchtverfrissers en een Bla... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vrijdag 28 november jl. om 15.30u mijn bestelling geplaats (1 Oranje Furniture Care Microfiber Leather Care Kit en 2 bussen Oranje Furniture Care Microvezel beschermer) met tevens een mooie Black Frid... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerste keer besteld en dit vlak voor de kerstdagen. Maar de dag nadien al in huis, GLS was trouwens ook super vriendelijk en netjes op tijd! Het Adres heeft een groot assortiment aan Woodwick kaars... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Weer uitstekend geholpen door hetadreswebshop! Snelle verzending en keurig verpakt. Enige minpuntje is de bezorging van GLS. Op vrijdag zou het pakket komen, ging niet door wegens drukte. Kan natuur... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Hetadreswebshop.nl geloven we dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een persoonlijke ruimte waarin je jezelf kunt uitdrukken en waar je je thuis moet voelen. Daarom bieden wij een breed assortiment aan woonaccessoires en meubels van zorgvuldig geselecteerde merken die jouw huis een persoonlijke touch geven en bijdragen aan een gezellige en warme sfeer.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering. Wat we besteld hebben voldoet aan de verwachtingen.

Beste Kim,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat hetgeen je besteld hebt volledig aan je verwachtingen voldoet. Bij het adres streven we ernaar om onze klanten altijd te voorzien van producten van hoge kwaliteit en een service die daarbij past. Jouw feedback is voor ons een belangrijke bevestiging dat we ons werk goed doen. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken uit naar de volgende gelegenheid om je weer van dienst te zijn.

Bijzondere artikelen

Bijzondere artikelen, scherp geprijsd, supersnel verzonden en heel erg goed verpakt. Absolute aanrader!

26. december 2023

Beste Claudia,

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn enorm blij en dankbaar voor je enthousiaste woorden. Het is fijn te horen dat je onze bijzondere artikelen, scherpe prijzen en snelle verzending waardeert. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat elke bestelling zorgvuldig verpakt wordt, en het is geweldig om te weten dat dit opgemerkt wordt. Jouw aanbeveling als 'absolute aanrader' is een grote eer voor ons. We kijken uit naar de volgende kans om je opnieuw te verrassen met onze producten en service!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles super geregeld en snel geleverd 👍🏼

Beste Annemarie,

Hartelijk dank voor je enthousiaste beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij te horen dat alles naar wens was en dat je tevreden bent met de snelle levering. Bij het adres streven we ernaar om alles soepel en efficiënt te regelen voor onze klanten, en jouw feedback is een prachtige bevestiging dat we ons doel bereiken. Jouw 👍🏼 betekent veel voor ons! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende bestelling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het pakketje werd heel snel geleverd

Het pakketje werd heel snel geleverd, ik dacht de dag nadien al.
De bestelde stukken waren heel stevig verpakt, aangezien 1 van de 2 ook breekbaar was.
Topservice, echt waar en mooie artikelen !

27. december 2023

Beste Sabrine de Cock,

Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn enorm blij te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering van je pakketje en de stevige verpakking van de bestelde artikelen, vooral gezien het breekbare aard van een van de items. Bij het adres zetten we ons in voor topservice en het leveren van mooie en kwalitatieve artikelen, en het is geweldig om te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Jouw positieve woorden zijn een grote motivatie voor ons hele team. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt. Ik had woodwick kaarsen gekocht en deze waren top ingepakt

11. december 2023

Beste Nikky,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de manier waarop de Woodwick kaarsen verpakt waren. Bij het adres doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat elke bestelling zorgvuldig en veilig wordt afgehandeld, vooral met kwetsbare items zoals kaarsen. Jouw feedback bevestigt dat we onze belofte van topkwaliteit service waarmaken. We waarderen je steun enorm en kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerste keer besteld en dit vlak voor de…

Het Adres heeft een groot assortiment aan Woodwick kaarsen met mooi geprijsde artikelen!
De kaarsen waren ook geweldig goed ingepakt waardoor er zeker geen schade aan kan komen!
En ook reageren ze snel op een whatsapp berichtje, dus kortom, waren meerdere webshops maar zo in service etc!

Beste Kelly Yllek,

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij en dankbaar te horen dat je eerste ervaring met ons, vooral zo vlak voor de kerstdagen, zo positief is geweest. Het doet ons goed te weten dat de levering snel en naar tevredenheid verliep, en dat onze partner GLS ook vriendelijk en punctueel was. We zijn trots op ons grote assortiment aan Woodwick kaarsen en het is fantastisch dat je tevreden bent met onze prijzen en de zorgvuldige manier van verpakken. Daarnaast waarderen we het enorm dat je onze snelle reactie op WhatsApp benadrukt. Jouw complimenten over onze service zijn zeer motiverend voor ons team. We streven ernaar om deze hoge standaard van klantenservice te handhaven en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij het adres!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en keurig verpakt

13. december 2023

Beste Hans Baetings,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de keurige verpakking van uw bestelling. Bij het adres streven we ernaar om onze klanten een vlekkeloze ervaring te bieden, van het moment van bestellen tot aan de levering. Uw feedback is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn en een grote motivatie voor ons team. We kijken uit naar de volgende kans om u weer van dienst te zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en fijn telefonisch…

Snelle levering en fijn telefonisch contact!

20. december 2023

Beste familie Van den Berge,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en ons telefonisch contact. Bij het adres zetten we ons in voor uitstekende klantenservice en het is fijn om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We streven ernaar om elk contact met onze klanten zo aangenaam en behulpzaam mogelijk te maken. Uw positieve feedback is een grote motivatie voor ons team. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Snelle en goede levering

Snelle levering en product is gelijk aan het bestelde.

15. december 2023

Beste Toin Erkens,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat het ontvangen product precies overeenkomt met wat u besteld had. Bij het adres streven we ernaar om elke bestelling snel en nauwkeurig af te handelen, en uw feedback bevestigt dat we dit doel bereiken. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Mooie kwaliteitsvolle spullen

Mooie kwaliteitsvolle spullen! Perfect ingepakt! Bedankt!

7. december 2023

Beste Carine,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de manier waarop ze zijn ingepakt. Bij het adres zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige producten en een zorgvuldige service, en jouw waardering betekent veel voor ons. Het is fijn om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor je vertrouwen in ons en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Service kan beter

De bestelling was redelijk snel binnen, maar ik had een verkeerde kleur besteld. 1 keer wit en 1 keer ivoor. Op zich had ik het fijn gevonden als iemand even de moeite had genomen om bij mij te checken of dat klopt. dan had ik kunnen switchen, want retour sturen is de moeite helaas niet.

15. december 2023

Beste Mirjam,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en de feedback op Trustpilot. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat uw bestelling redelijk snel is aangekomen. We begrijpen echter uw punt over de kleurvariatie in uw bestelling.

Bij het adres merken we dat veel van onze klanten verschillende tinten wit, zoals wit en ivoor, samen gebruiken voor een speels effect in hun interieur. Daarom hebben we in dit geval geen contact opgenomen om te verifiëren, omdat we rekening houden met de diverse smaken en stijlen van onze klanten. We zullen uw feedback echter zeker meenemen en overwegen om in de toekomst bij mogelijk afwijkende bestellingen te verifiëren of dit de bedoeling is.

We zijn er altijd op gericht om onze service te verbeteren en stellen uw suggesties zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en snelle afhandeling van de…

Goede en snelle afhandeling van de bestelling. Top!

13. december 2023

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de goede en snelle afhandeling van je bestelling. Bij het adres streven we er altijd naar om topkwaliteit service te leveren, en het is geweldig om te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Jouw feedback is voor ons een grote motivatie en we kijken uit naar de volgende kans om je weer van dienst te zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De LED kaarsen van Mansion Atmosphere…

De LED kaarsen van Mansion Atmosphere zijn echt prachtig, niet van echt te onderscheiden. Bestelling was zorgvuldig ingepakt en werd snel geleverd. Het was de eerste keer dat ik hier iets heb besteld maar zeker niet de laatste!

10. december 2023

Beste Wilma Vos,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij te horen dat u onder de indruk bent van de kwaliteit van de LED kaarsen van Mansion Atmosphere en dat ze aan uw verwachtingen voldoen. Het is ons doel om producten te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook van hoge kwaliteit, en het is fantastisch om te weten dat we dit voor u hebben waargemaakt. Daarnaast zijn we blij te horen dat u tevreden bent met de zorgvuldige verpakking en de snelle levering van uw bestelling. Uw feedback is voor ons zeer waardevol en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij het adres!

Zorgvuldig verpakt en snel geleverd

Ik had woodwick kaarsen besteld. Ze waren ontzettend zorgvuldig ingepakt.En ook nog eens heel snel geleverd. Niet de eerste keer dat ik hier bestel. Altijd geweldige service!

6. december 2023

Beste Mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij en dankbaar om te horen dat u wederom tevreden bent met onze service, met name de zorgvuldige verpakking en snelle levering van uw Woodwick kaarsen. Bij het adres zetten we ons altijd in om een geweldige service te bieden, en het is een eer om te horen dat we consistent aan uw verwachtingen voldoen. Uw voortdurende vertrouwen en steun in ons bedrijf zijn ongelooflijk gewaardeerd. We kijken uit naar je volgende bestelling om je opnieuw te verblijden met onze producten en service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geleverd en netjes ingepakt !

24. november 2023

Beste C. Morbeck,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn enorm blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de nette verpakking van je bestelling. Bij het adres streven we ernaar om elke klant een soepele en zorgvuldige service te bieden, en het is geweldig om te weten dat we dit doel bij jou hebben bereikt. Jouw feedback is voor ons heel waardevol en een grote motivatie. We kijken uit naar de volgende kans om je opnieuw van dienst te zijn!

Zorgvuldig verpakt en snel geleverd

Ik had een heel kwetsbaar glazen kastje besteld. Het was ontzettend zorgvuldig ingepakt.En ook nog eens heel snel geleverd. Zou zeker nog eens bestellen bij deze winkel.

29. november 2023

Beste Anna,

Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij en dankbaar om te horen dat je tevreden bent met de zorgvuldige verpakking en de snelle levering van je kwetsbare glazen kastje. Bij het adres doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat elk item, hoe kwetsbaar ook, veilig en in perfecte staat bij onze klanten aankomt. Het is geweldig om te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. We zien er naar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en te verrassen met onze producten en service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geleverd en heel erg netjes…

Snel geleverd en heel erg netjes ingepakt!

1. december 2023

Beste,

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de nette verpakking van je bestelling. Bij het adres zetten we ons in voor zorgvuldigheid en efficiëntie in elk aspect van onze service. Jouw positieve feedback is voor ons een bevestiging dat we ons werk goed doen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verblijden met onze producten en service.

Uitstekend verpakt

Uitstekend verpakt , de kaarsen spoedig ontvangen.

30. november 2023

Beste Carine Donckerwolke,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de zorgvuldige verpakking en de snelle ontvangst van de kaarsen. Bij het adres is het ons doel om ervoor te zorgen dat elk product veilig en spoedig bij onze klanten aankomt. Jouw waardering voor ons werk is een grote motivatie voor ons team. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verblijden met onze producten en service!

Super snelle levering

Super snelle levering, de woodwick kaarsen waren zo geweldig goed verpakt. In één woord fantastisch zo zie je het zelden .

29. november 2023

Beste Anneke Freerks,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de manier waarop we de Woodwick kaarsen hebben verpakt. Bij het adres leggen we de lat hoog als het gaat om zorgvuldigheid en kwaliteit, en het is fantastisch om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Jouw complimenten zijn een enorme motivatie voor ons hele team. We kijken uit naar de volgende gelegenheid om je weer te verrassen met onze service!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst.Om 16:15 besteld…

Bestelling geplaatst.Om 16:15 besteld maar toch netjes de volgende dag geleverd.
Supersnel!
Alleen de bezorger van GLS was niet echt beleefd ,leverde de spullen af met "hier maat" en liep gelijk weg..
Maar daar kunnen jullie niets aan doen..
Daarom gewoon 5 sterren van mij.

23. november 2023

Beste Richard,

Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling en de 5 sterren op Trustpilot! We zijn blij te horen dat je bestelling snel en op tijd geleverd werd. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten een uitstekende ervaring hebben, van het plaatsen van de bestelling tot aan de levering. We betreuren het echter dat de service van de bezorger niet voldeed aan de verwachtingen. Jouw feedback is waardevol en we zullen dit zeker in overweging nemen in onze toekomstige keuzes voor bezorgpartners. Nogmaals bedankt voor je steun en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij het adres!