Hetadreswebshop.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorige keer werd mijn review geweigerd, zelfs na het insturen van de rekening. Ik probeer het opnieuw. Goede eerste kennismaking Mijn eerste bestelling bestond uit wat luchtverfrissers en een Bla... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vrijdag 28 november jl. om 15.30u mijn bestelling geplaats (1 Oranje Furniture Care Microfiber Leather Care Kit en 2 bussen Oranje Furniture Care Microvezel beschermer) met tevens een mooie Black Frid... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerste keer besteld en dit vlak voor de kerstdagen. Maar de dag nadien al in huis, GLS was trouwens ook super vriendelijk en netjes op tijd! Het Adres heeft een groot assortiment aan Woodwick kaars... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Weer uitstekend geholpen door hetadreswebshop! Snelle verzending en keurig verpakt. Enige minpuntje is de bezorging van GLS. Op vrijdag zou het pakket komen, ging niet door wegens drukte. Kan natuur... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Hetadreswebshop.nl geloven we dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een persoonlijke ruimte waarin je jezelf kunt uitdrukken en waar je je thuis moet voelen. Daarom bieden wij een breed assortiment aan woonaccessoires en meubels van zorgvuldig geselecteerde merken die jouw huis een persoonlijke touch geven en bijdragen aan een gezellige en warme sfeer.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Leuk assortiment

Leuk assortiment, snel geleverd, prima updates waar je bestelling is en wanneer deze komt.

2. oktober 2024

Beste Mies,

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je ons assortiment leuk vindt en tevreden bent met de snelle levering en updates. We hopen je snel weer terug te zien!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

bestelbaar maar niet leverbaar

na bestellen bleek de bestelling niet leverbaar te zijn.
duurde nog 10 dagen voor levering.
had liever gehad dat het aantal niet bestelbaar was waardoor ik niet zo lang hoefde te wachten.
chauffeur had de levering niet op mijn veilige plaats gelegd maar gewoon aan de voordeur !

20. september 2024

Beste KBDI,

Bedankt voor je feedback en onze excuses dat deze specifieke levering niet is verlopen zoals je van ons gewend bent. We begrijpen je frustratie over de vertraging en de wijze waarop de levering is afgehandeld. Helaas kunnen we kleine orders niet opdelen in deelleveringen, maar zodra je bestelling binnenkwam, kon je op de orderpagina direct zien dat er niet voldoende voorraad was om direct te versturen. Gelukkig zijn je vorige 8 bestellingen wel goed gegaan, en we hopen dat dit een eenmalige uitzondering was. Mocht je in de toekomst vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Topservice

Topservice , heerlijke handzeep

10. september 2024

Beste Inge,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de handzeep. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

OXYGEN NAVULLING…

Beste het product voldoet niet aan de echte oxygen geur zoals ik die ken.Deze vloeistof was waterig echte oxygen is wat olieachtig ruikt je langdurig nu ruikt het nergens naar ( een aftreksel van )Heel spijtig dat sedert Covid 19 we met krimpflatie te maken hebben weinig product veel betalen. ECHT TELEURGESTELD. DE 3 STERREN ZIJN VOOR DE SNELLE LEVERING🙏🙏

6. september 2024

Beste Jean,

Bedankt voor je review en het delen van je feedback. We vinden het jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Wat betreft de kwaliteit van de OXYGEN navulling, kunnen we je verzekeren dat de formule onveranderd is gebleven volgens onze leverancier. We begrijpen je teleurstelling en waarderen je eerlijkheid. Fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering. We staan altijd klaar om verder te helpen, dus neem gerust contact op als je nog vragen of opmerkingen hebt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering van schoonmaak middelen…

Snelle levering van schoonmaak middelen en leer behandeling. De schoonmaak middelen hebben wij nog niet getest. De leer behandeling werkt prima.

Zou wel bij de artikelen beter beschrijven wat de werking inhoudt per middel. Deze vind ik nu een beetje karig.

29. august 2024

Beste Cees,

Bedankt voor je 4-sterren beoordeling en je feedback! Fijn om te horen dat de leerbehandeling goed werkt en dat je tevreden bent met de snelle levering. We gaan zeker kijken naar de productbeschrijvingen om die te verbeteren. We waarderen je input en hopen dat de schoonmaakmiddelen ook goed bevallen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie en snelle levering

29. august 2024

Beste Bart,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze communicatie en snelle levering. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Snel en efficiënt geholpen

Snel en efficiënt geholpen; super product

22. august 2024

Beste,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als het product. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Super geholpen

Erg ging iets mis in mijn bestelling maar door goede en snelle hulp was dat binnen een dag opgelost. Hierdoor had ik het cadeau toch op tijd binnen! Super

20. august 2024

Beste Teun,

Heel erg bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen en dat het cadeau op tijd was. We doen altijd ons best om eventuele problemen snel op te lossen en zijn blij dat je tevreden bent!

Fijne reiniger

Een fijne pvc vloerreiniger van JAMES besteld.
Deze werd snel geleverd en was goed verpakt.
Ik zal hier zeker vaker bestellen

23. juli 2024

Beste Geertje,

Bedankt voor je geweldige 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de James pvc vloerreiniger én onze snelle levering. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wacht nog steeds op bestelling.

Ik heb het bestelde boek niet ontvangen.

12. august 2024

Beste Renee,

Je verward ons waarschijnlijk met een andere webshop, wij verkopen geen boeken. (je hebt bij ons een cleaner voor textiel besteld)

Wellicht kan je overwegen om de beoordeling aan te pasen?

Indien er nog vragen zijn dan hoor ik het uiteraard graag!

Super snel en netjes geleverd

Super snel en netjes geleverd

7. juni 2024

Beste Gemma,

Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat je bestelling super snel en netjes is geleverd. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit bij jou goed is gelukt.

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

niet tevreden

Een deel van mijn bestelling bleek achteraf niet op voorraad te zijn. Ik had droogbloemen en een vaas besteld. Zonder te overleggen is de bestelling toch verzonden, terwijl de vaas nu eigenlijk overbodig was zonder bloemen.
Jammer, ik had dan liever de mogelijkheid gehad de hele bestelling te annuleren

7. juni 2024

Beste mevrouw Isendoorn,

Bedankt voor je review en onze excuses voor de fout die we hebben gemaakt met je bestelling. We begrijpen je teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het feit dat we niet eerst met je hebben overlegd.

Omdat je bestelling vlak voor onze verzenddeadline werd geplaatst, hebben we snel gehandeld om de vaas nog op tijd te versturen. Doorgaans worden vazen vaak samen met bloemen besteld, vandaar dat we de vaas hebben verzonden. We realiseren ons echter dat dit in jouw situatie niet de beste keuze was.

We waarderen je feedback enorm en zullen dit intern bespreken om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Mocht je nog verdere vragen hebben of als we iets kunnen doen om het goed te maken, staan we uiteraard voor je klaar.

Snel geleverd

Snel geleverd, mooie kussens, prima verpakt.

13. juni 2024

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de mooie kussens, en de zorgvuldige verpakking. Het is fijn om te weten dat alles naar wens is verlopen.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Schoonmaakspullen van James besteld

Schoonmaakspullen van James besteld. Goedkoper dan ergens anders en bezorging volgens afspraak.

5. juni 2024

Beste Odette,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop van de schoonmaakspullen van James, en dat je onze scherpe prijzen en betrouwbare bezorging waardeert. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen.

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, mooie producten!

4. juni 2024

Beste Sam,

Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie producten. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

prima klantenservice!!

prima klantenservice!!
alleen bleef het pakket dagenlang hangen bij GLS, dus toch een sterretje minder

21. maj 2024

Beste Willem,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en je compliment over onze klantenservice! We vinden het jammer om te horen dat de bezorging via GLS niet soepel is verlopen en begrijpen dat dit voor wat teleurstelling heeft gezorgd. We waarderen je feedback en zullen dit zeker meenemen in onze gesprekken met de bezorgdienst.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Goede communicatie

Bestelling in goede staat ontvangen. Wel later door vertraging bij de vervoerder (GLS). Goede en snelle communicatie met de klantenservice.

24. maj 2024

Beste Marijke,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en je compliment over onze communicatie! We zijn blij om te horen dat je bestelling in goede staat is aangekomen, ook al was er wat vertraging bij de vervoerder. Het is fijn dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven. netjes verpakt , op tijd geleverd

21. maj 2024

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat alles netjes verpakt en op tijd is geleverd, precies zoals beloofd. We streven er altijd naar om onze beloftes na te komen, en het is fijn om te weten dat dit goed is gelukt.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Prima

Prima. Dit was mijn eerste contact met deze webshop en tot volle tevredenheid.

15. maj 2024

Beste mevrouw Van Oosterhout,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring met onze webshop tot volle tevredenheid is verlopen. We zijn blij dat alles naar wens is gegaan en hopen je in de toekomst nog vaker te mogen verwelkomen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Product en levering goed bevonden

6. maj 2024

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering. Het is fijn om te weten dat alles naar wens is verlopen.

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Team Het Adres

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.